Arsenija Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Pametni slušaju metal!!!!!!!!!!!!! Metal nikog ne moze uciniti pametnijim. Sto ovaj tekst i ima nameru da sugerise . Nemam link, ali iz pouzdanog izvora tvdrim da su upravo ti metalci pobegli u metal trazeci nesto iza cega mogu vesto da se sakriju .Upravo zato sto se tresu od straha da ne ispadnu slabici, romanticari, oni oblace majce sa vatrenim slovima ,pustaju kose , ne cesljaju se ,a cesto u pocetku pojma nemaju sta slusaju ,ali buduci da je to kul ,pristaju na to zato sto zele da budu opaki momci ili devojke a to je ponekad toliko smesno ,ali nazalost sve cesce i tuzno upravo zbog toga sto takav nacin zivota nosi pozitivan stav prema narokticima . Драгана., Иван Ивковић and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Metal nikog ne moze uciniti pametnijim. Мислим да нико то и не каже. Колико сам схватио реч је о томе да метал... Хеви метал слушају људи који су већ паметни... Ја бих пре употребио израз "интелигентни" али и уплашени, као што си рекла. Слажем се са тим. Manastir Bradaca and Зосима је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Мислим да нико то и не каже. Колико сам схватио реч је о томе да метал... Хеви метал случају људи који су већ паметни... Ја бих пре употребио израз "интелигентни" али и уплашени, као што си рекла. Слажем се са тим. Ne kaze ,ali misli. Zapravo hoce da kaze ,ako ste pametni i vi cete slusati metal. P.s. P.s.s. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Slušam metal ali ne sve vrste. Slušam nightwish, breaking benjamin, stone sour... tako neke blaže varijante i balade volim. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Metal nikog ne moze uciniti pametnijim. Sto ovaj tekst i ima nameru da sugerise . Nemam link, ali iz pouzdanog izvora tvdrim da su upravo ti metalci pobegli u metal trazeci nesto iza cega mogu vesto da se sakriju .Upravo zato sto se tresu od straha da ne ispadnu slabici, romanticari, oni oblace majce sa vatrenim slovima ,pustaju kose , ne cesljaju se ,a cesto u pocetku pojma nemaju sta slusaju ,ali buduci da je to kul ,pristaju na to zato sto zele da budu opaki momci ili devojke a to je ponekad toliko smesno ,ali nazalost sve cesce i tuzno upravo zbog toga sto takav nacin zivota nosi pozitivan stav prema narokticima . Предрасуда и закључак заснован на НЕискуству... Да се не понављам јако сам дуго у тој причи... од чега да се кријем,ја сам "побегао" тамо где ми је добро,може се рећи једна врста позитивног бунта,бежање од клишеа свакодневнице и утапања у исту......друго цео стајлингт нема везе са било каквим страхом,поготово не у том смислу да испадну слабићи, једноставно осећаш припадност једној заједници која има нека своја обележја,и воде рачуна о свом изгледу ,а коси поготово! Мада стајлинг и није толико битан,битно је шта осећаш,јер постоје људи на улици за које никад не бих рекли,овај слуша хеви,а има највећу колекцију плоча у граду... Још једна ствар јако битна,поред интелегенције,металци су прилично мирољубиви ,емотивни, не знам одакле ти идеја да желе да буду опаки да би се показали као баје,то уопште није наш фазон! Друга ствар наркотици бар они тежи, су врло мало заступљени, пиво је ту и даље но1... И заиста су у великој већини паметни клинци, са машинца,етф-а,музичких академија(Стефан Миленковић је одрастао на Пантери), а ова моја матора екипа,инжињери,професори,музичари,уметници,приватници,радници, породични људи... DYNABLASTER, Aquilius Cratus, Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Још једна ствар јако битна,поред интелегенције,металци су прилично мирољубиви ,емотивни, не знам одакле ти идеја да желе да буду опаки да би се показали као баје,то уопште није наш фазон! Мене рецимо занима шта мислиш о Fever Ray's "If I Had A Heart"? У овој теми, VIKINGS serija ( https://www.pouke.org/forum/topic/26307-vikings-serija/ ), си деловао баш некако мирољубиво, или бар имам такав утисак, а поред тога ми се и учинило да си поприлично емотивно везан за ту dark and hypnotic "скандинавско-абориџинску" уметнос'. Или грешим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Предрасуда и закључак заснован на НЕискуству... Tacno. Imam predrasude i ne volim metal. Још једна ствар јако битна,поред интелегенције,металци су прилично мирољубиви ,емотивни, не знам одакле ти идеја да желе да буду опаки да би се показали као баје,то уопште није наш фазон! Ne znam odakle mi uopste ta ideja , predrasuda ,sta li je . Ja sam stekla potpuno suprotan utisak . Od svih metalaca koje sam upoznala za svoga zivota , ni jedan nije bio inteligentan na neki produktivan nacin. To su vaza bili likovi koje nikad nisam mogla da razumem . Jednostavno na mene ta muzika deluje destruktivno . Ako nekoga moze da oplemeni i da mu podari mir koji je svima potreban kao prvi stepenik koji vodi ka ... 8086.gif . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Ne znam odakle mi uopste ta ideja , predrasuda ,sta li je . Ja sam stekla potpuno suprotan utisak . Od svih metalaca koje sam upoznala za svoga zivota , ni jedan nije bio inteligentan na neki produktivan nacin. To su vaza bili likovi koje nikad nisam mogla da razumem . Jednostavno na mene ta muzika deluje destruktivno . Ako nekoga moze da oplemeni i da mu podari mir koji je svima potreban kao prvi stepenik koji vodi ka ... 8086.gif . предрсуде Арсенија предрасуде... Manastir Bradaca and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 а ова моја матора екипа,инжињери,професори,музичари,уметници,приватници,радници, породични људи... Па шта би с тобом, Зоске, легендо, што те не погураше мало? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Pametni ljudi slusaju Betovena, Verdija, Vivaldija. Naucno dokazano. Mnogi metalci su u depresiji. I naucno dokazano, a i poznavala sam xxx primjera. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Паметни слушају Тозовца, научно доказано. Ја сам се разваљивао ко свиња у кафани са теоријским физичарима уз Тозовца, а ко је паметнији од теоријских физичара? Данче*, Grizzly Adams, Панарет and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Па шта би с тобом, Зоске, легендо, што те не погураше мало? Хахаха,да знаш, а био сам капацитет у средњој, нисам учио, ал матиш сам разваљивао,урадим мој контролни,па онда овоме до мене који је друга група...математичарка је била у фазону да она зна за пет, а ја за четири... Живео сам са кевом, рано сам остао без оца,није било никог да ме обузда у том адолесцентном добу,рано почео да радим и зарађујем и тако то прође... Иначе да кажем везано за тему...мени је хеви метал најважнаија споредна ствар на свету, тако да нема потребе сад улазити у неко животно филозофирање, а ово што причам ,причам заиста из мог искуства ,искуства једног дугогодишњег рокера... Juanito, GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Паметни слушају Тозовца, научно доказано. Ја сам се разваљивао ко свиња у кафани са теоријским физичарима уз Тозовца, а ко је паметнији од теоријских физичара? Практични првници. .) Иначе да кажем везано за тему...мени је хеви метал најважнаија споредна ствар на свету, тако да нема потребе сад улазити у неко животно филозофирање, а ово што причам ,причам заиста из мог искуства ,искуства једног дугогодишњег рокера... Чудно да се ниси опробао у неком бенду, музици, нешто? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 I od koje muzike se postaje gluplje. Gluplji ljudi su naucno sredniji. Voleo bi da budem malo gluplji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Чудно да се ниси опробао у неком бенду, музици, нешто? Чуј, опробао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука