zuti car Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Bio je veliki dobrotvor, radio je decenijama na prikupljanju sredstava za pomoc beskucnicima. Zao mi ga je , GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Zero and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Депресија је болест. Није то некакав бедак или очај психички здраве особе. Онај ко се убије због депресије је заправо умро због болести и тако га треба и третирати. А Робину једно вечно хвала од човека који би био лошији да није било њега. Милан Ракић, Лазар Нешић, obi-wan and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Путуј Пари, Закрпо Адамсе, Јакове Хајму и професоре Џоне Китинже, госпођо Даубтфајер и Шоне Мегвајеру,... У место светло, у место цветно... Бог нека ти души опрости... GeniusAtWork, Sanja Т., Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Ау,какава штета, друштво мртвих песника,добри вил хантинг...улоге које се никад не заборављају,најбоље лекције из живота... O Captain! My Captain! Почивај у миру легендо! https://www.youtube.com/watch?v=NBjWHfBHKos Лазар Нешић, GeniusAtWork, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 O Kapetane, moj kapetane, počivaj u miru! Драшко, Милан Ракић, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Nekad sam mislio da je najgora stvar u životu ostati sam, ali nije. Najgora stvar u životu je završiti s ljudima koji te čine da se osećaš usamljeno. -Robin Vilijams Pocivaj u miru! GeniusAtWork, Милан Ракић, Наташа81 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Ja sam ga zapamtio kao Zakrpu Adamsa,to je i bila njegova zivotna uloga. Neka mu je vecna slava! Милан Ракић, Zero and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Зосима, w.a.mozart, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Краљина! Царство му небеско! GeniusAtWork, Милан Ракић, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Имао сам година отприлике као и ови дечаци у филму, када сам га гледао... Било неко веће друштво и сви плакаху током ове сцене... Девојчице нарочито, а и ми дечаци... Само они који се представљаху као мачо типови, е њима беше улетела мушица у очи, па им сузе текле саме Легендарна сцена... Витменов "Капетан" и покојни Робин као професор Китинг... Grizzly Adams, GeniusAtWork, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наташа81 Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Medju poslednjim pravim glumcima transformerima, kao gospodja Dautfajer je bio vrh. Јесте, а и у "Добри Вил Хантинг" је био више него добар. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 NE znam zašto, alli mnogi komičari su žešće depresivni ljudi... Баба and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Бог да му душу прости. Е да, ово је ваљда та необјављена књига: http://www.doiserbia.nb.rs/img/doi/0350-7653/2013/0350-76531344285S.pdf Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Бог нека му души опрости! obi-wan, Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука