Jump to content

Твој НИК звучи познато

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mladjoni je izrazio zelju da kaze psihijatru sta mu je na dusi...a ja  preuzela na sebe taj " podvig"..... :D

On 3/4/2015 at 16:40, Manolis рече
šta sad još taj amerofil može reći a da mi to već ne znamo?   

Motive.... :)))  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 97
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mladjoni glavom, bradom i sekirom. 

Нисам знао да наш Млађони баш толико опасан . :D  

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Нисам знао да наш Млађони баш толико опасан .   

;) ma on je " mica"....samo se pravi.... :ani_biggrin:  

Подели на овим сајтовима

Није проблем Џуманџи. :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Mladjoni je izrazio zelju da kaze psihijatru sta mu je na dusi...a ja  preuzela na sebe taj " podvig"..... :D

"Све што сазнам приликом вршења моје професије или свакодневног пословања са људима, а што не треба ширити даље, чуваћу као тајну и никада нећу открити."

Хипокритова заклетва  

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Dobro vece Mladjoni, izuzetno mi je drago sto si pristao na ovaj intervju.Kako se osecas?

Bilo je tesko pristati na saradnju sa vasom agencijom, sa obzirom da znam ko vas finasira i da ne volite nasu casnu libertarijansku partiju. Osecam se na neki parfem. Volim da se mirisem zbog lepih voditeljki. Uglavnom intervjue psihijatru dajem ali vi ste me naterali na izuzetak.

Da, parfem ti je veoma ugodnog mirisa. Reci nasim citaocima nesto vise o sebi, sta radis trenutno? ( od kako je poslednji psihijatar sa kojim je Mladjoni razgovarao, pocepao i pojeo svoju diplomu a zatim vristeci otrcao u nepoznatom pravcu, vise ni jedan Dr Psihijatar nije zeleo da ga primi na razgovor, pa su poslali mene...( a ja nemam srca da mu to kazem :stadaradim: ))

Fin ali blago neurotican mladic. Trenutno jedem kokice da nadoknadim dusu koju su mi izvadili ovde po forumu pojedini atetisti. 

Na forumu si od 2011 godine. Veoma dug staz, kako je doslo do toga da si se prikljucio forumu?

Staz je poduzi, jos sam bio ateista i preko ateista Srbije saznao za ovaj forum... meni tad vera bila van svake pameti rekoh daj da vidim sta ti verni koji veruju da je svet star sest hiljada godina misle, kad ono imadeh prijatno iznenadjenje. Cak me i prevarise nazad u veru.

Znaci otkrio si pravi put.     :) Slava Bogu. U nekoliko navrata si napomenuo neku tvoju" mracnu proslost..." reci nam nesto vise o tome...

Uf dugacko.. dugacko.. za "duhovnost" i onu stranu se od malena interesujem, jedno vreme sam kao bio pravoslavac tip osnovna skola pocetak srednje, ali mi je sve to delovalo licmerno. Onda sam krenuo da se interesujem za istocnjacku duhovnost ni tu se nisam zdrzao. Posle toga sam usao u neke sektaske price, astrologija, new age.. medjutim i tu sam posle nekog vremena skontao da je sve to jedan veliki cusak.. i nisam imao izbora osim da budem iskren prema sebi i postanem ateista. Glavna stvar koja me je odvracala od hriscanstva jeste to sto su na sva zvona zvonile price o kreacionizmu i nekom kvazi patriotizmu, na svakom mogucem pravoslavom profilu. Medjutim vremenom sam (kroz ovaj forum) upoznao pravoslavlje i evo me danas...

Svi imaju nekog " arch enemy" Hari Poter ima Voldemora, Betmen ima Dzokera, ti cini se imas Crvenog Barona...Sta uradis kada te Baron iznervira

a) Popijes jednu ljutu sljivu

b) Popijes ban

c) pocupas tastaturu

d) sve od navedenog + odes da cepas drva ?

Iscupam tastaturu i odem njome da cepam drva dok pijem sljivovicu

Takodje vidimo i da se zanimas za politiku. Clan si Libertarijanske partije od njenog osnivanja? Mozes li nam reci nesto vise o programu same partije, nadas li se da cete preci cenzus?

Cilj partije je mnogo prost, sloboda i odgovornost. Ljudi danas prenose previse svojih odgovornosti na drzavu, mi se zalazemo da budu samoodgovorni. Samoodgovorno pomaganje komsiluku i ljudima kojima treba pomoc. Promovisemo to iz 2 razloga.

1. verujemo da popravlja ljude. Uci ih dobrim svarima kao sto je milosrdje. Najlakse je dati novac drzavi i smatrati da smo uradili nesto dobro. Ali je mnogo teze i odgovornije videti coveka u oci kom pomazemo

2. Oduzimamo moc politicarima. Kada damo politicarima novac u humane svrhe oni to iskoriste u "humane" drugim recima, vidimo kako politicari trose "kolektivni" novac i solidarnost. Jako rasipnicki i neodgovrno.

Dakle ucimo ljude da budu slobodni i odgovorni. Naravno sve to iziskuje neke kontraverzne ideje, i neke sisteme  koje nas narod nije bas video u praksi. Medjutim po pozitivnim iskustvima  drugih zemalja vidimo da takva, slobodnotrzisna resenja u svemu - rade.

Sto se tice cenzusa, jedino ako ljudi prihvate nase ideje slobode i samoodgovornosti - ako ne, nikom nista. Ne verujemo u nasilje i nasilne revolucije za razliku od nekih drugih "humanih" ideologija (tipa komunizam)

Zvuci interesantno, mnogo srece u buducnosti. Takodje smo dosli do saznanja da ti se zahvaljujuci tvojoim fizickim kvalitetima, tacnije lepoti, smesi karijera u Holivudu. Reci nam nesto vise o tome.

Nema tu sta da se prica, zna se da su Srpski junaci uvek bili najlepsa momcad. Imaju lep preplanuo ten zbog generacija poslova na njivi, jaku gradju zbog rmbacenja, plave oci zbog slovenskog karaktera. Hvala dedama na lepoti.

Holivud nas trazi kao sahara kisu, medjutim ne damo se tako lako, hoce da nas iskorumpiraju i unakaze.

Za sada smo preknuli dogovore sa holivudom.

Apsolutno se slazemo sa svim tvojim kvalitetima koje si naveo, nego reci nam kako je moguce da i pored svega toga jos nisi " stao na ludi kamen"...?

Je l to ponuda ili pitanje onako informativno?

:D Informativno pitanje.

Eto zato. Tu ti je i odgovor zasto nisam.   :)

:.mislise. Dakle, drage nase citateljke...navalite na Mladjonija.( Samo bez guranja, molim, stanite u red)  Mlad, lep, zgodan, human, inteligentan, malo prgav, blago neurotican, ali otkrio nam je i da...

U principu, neki igraju kladionice i gledajau fudbal, ja citam knjige, gledam dokumentarce, clanke i pamtim kao slon.

Ruze su mi trenutno hobi, nadam se da ce postati biznis, tu nema puno sta da se zna. Izdvojis dva sata i radis.. taman da ispravim kicmu i prodrmam se od sedenja i citanja.

Ima jos nekih stvari koje radim koje forumasi ne znaju.. veliki sam ljubitelj DIY (do it yourself) to jest uradi sam projekata, evo trenutno povremeno pravim neke klupice od paleta i uredjujem dvoriste.

Smatram da covek stalno treba da se obrazuje uci i radi.. a to se najbolje radi kroz iskustvo.

Mozes li postaviti neku pesmu, ili video klip, kojom bi opisao sebe...?

I zelis li za kraj nesto da porucis nasim citaocima?

Pomazite ljudima, razvijajte svoju licnost, razvijajte saosecajnost, razvijajte donosenje teskih odluka,  razvijajte skromnost prihvatite svet siv kakav jeste, budite svetla tacka u tom sivilu, razvijajte radne navike i budite posveceni poslu koji volite da radite.

No stres

No sikiriki

No predrasude

No problemos.

Hvala ti na ovom intervju, bilo mi je zadovoljstvo razgovarati sa tobom.    :bendoff: 

Meni je bilo pravo mucenje i ceka te tuzba za uznemiravanje. Caos.

joooj Postovani citaoci, to je bio nas Mladjoni, lep (ne)zgodan ali neophodan.   :) 

1901406_864059636993683_7406316240040894

Подели на овим сајтовима

:good2:

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Волио бих да се ова тема врати у живот.

Драшко, Џу, енибади...?

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Волио бих да се ова тема врати у живот.

Драшко, Џу, енибади...?

или ова...  https://www.pouke.org/forum/topic/9460-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%9B%D0%BE%D1%88%D0%B0%D0%BA/

:)

А.М.

Подели на овим сајтовима

За ову до сада нисам знао, одлична, оживјети чим прије!

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Ко год жели, нека се подухвати :)

Ја не могу, покушавам да напустим форум....бар на пар недеља....све више личим на Арсенију :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...