Предраг М Написано Март 21, 2019 Пријави Подели Написано Март 21, 2019 пре 7 часа, goranger рече Ja sam ostavio uz pomoć snusa. Jače je, nema dima, nema da te boli grlo ili bilo kakvog osećaja slabosti. Preporučujem svakom ko ima želju da ostavi cigare шта је то снус??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra_A Написано Март 21, 2019 Пријави Подели Написано Март 21, 2019 Meni je knjiga iz prvog komentara zaista dosta pomogla, ali najviše mi je pomoglo to što mi je grčevito bio potreban neki konkretan, opipljiv uspeh, naravno sve to uz molitvu kao neizostavni deo. Što se knjige tiče, zaista je dobra kao vid psihološke pripreme, jer kasnije u periodima kad nas spopadaju želje za samo jednim dimom itd, brzo padnu na pamet rečenice iz nje, koje brzo i lako otrežnjuju. Ne znam, mislim da je momenat jake i kvalitetne motivacije dosta bitan, a da ga takođe svako može pronaći, i da je kod svakoga drugačiji i obojen nekim specifičnim okolnostima i ličnim stremljenjima.. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 22, 2019 Пријави Подели Написано Март 22, 2019 пре 8 часа, Predragmoratic рече шта је то снус??? Droga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Март 22, 2019 Пријави Подели Написано Март 22, 2019 1 hour ago, goranger рече Droga supstanca kojom se ubijaš na brži način... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Апоптосис Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 10 година "пушачког стажа"... Пробао Табекс, Зибан, разне чајеве, тинктуре, Биомед, ма ништа није помагало. Кући сам се молио али није вредело. Онда сам једног дана осетио истинску искрену веру да ће ми бити боље од Свете тајне Исповести, па сам отишао код мог духовног оца. Признао сам Господу пред оцем, између осталог, како желим да прекинем тај никотински зачарани круг, и отац ми је регуларно прочитао Разрешну молитву, и како је скинуо епитрахиљ са моје главе, ја нисам имао више жељу да запалим... То је било 24. јануара, и ево још увек ми не падају на памет, посебно од како опет постим и Причешћујем се. Сам Господ ми је помогао. Слава Богу за све! Aleksandra_A and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Κύριε ελέησον... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука