snebivljivi maslacak Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Све моје препоруке за ову књигу, мени је помогла. Препоручујем и онима који не желе да оставе цигарете. http://www.knjizare-vulkan.rs/LAK-NACIN-DA-PRESTANETE-DA-PUSITE-10067 Лидија Миленковић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Ne treba nikakve knjige, jedino sta je potrebno je volja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Odlicna je knjiga, bazirana je na KBT tako da je efiksna Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 ... Zanimljivo je da čitajući knjigu »Lak način da prestanete da pušite«, najpopularniju od svih izdanja ikada objavljenih u vezi sa ovom temom, možete čak i pušiti, a ipak postati srećan nepušač. http://www.knjizare-vulkan.rs/LAK-NACIN-DA-PRESTANETE-DA-PUSITE-10067 Ово је јако занимљиво, чак и шта више. NA ČEMU NAS SVE I KAKO VARAJU PROIZVOĐAČI 31. 07. 2011. Dođi na ječam i šećernu vodicu Dug spisak - Lažni crni hleb samo je jedan u nizu prehrambenih proizvoda kojima se varaju potrošači - pijemo kafu punu raži i vodom razblažene sokove i mleko, a cigarete umesto 70 sadrže sedam odsto duvana ... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/170290/Do%C4%91i+na+je%C4%8Dam+i+%C5%A1e%C4%87ernu+vodicu.html Вероватно и због тога што у Србији "cigarete umesto 70 sadrže sedam odsto duvana". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Вероватно и због тога што у Србији "cigarete umesto 70 sadrže sedam odsto duvana". kako to... niije valjd da mislis na ove cigare oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 kako to... niije valjd da mislis na ove cigare http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/39/Marijuana_joint.jpg Само сам цитирао... не мислим. Нећу чак ни да питам због чега ти је "Marijuana_joint.jpg" била прва асоцијација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Само сам цитирао... не мислим. Нећу чак ни да питам због чега ти је "Marijuana_joint.jpg" била прва асоцијација. Zato sto ima 7 % duvana... 93 % marijuane oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Zato sto ima 7 % duvana... 93 % marijuane Ако ти тако кажеш Милосављевићу. Делујеш ми и упућено, немам разлога да ти не верујем. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Kако оставити цигарете? Uzmes i ostavis Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 kako to... niije valjd da mislis na ove cigare Kad smo vec kod konoplje, jedna zanimljivost, jeste li znali da je to jedina biljka na planeti na kojoj se pokazuju dva vidljiva pola, muski i zenski. I jos, u semenkama ima masnih kiselina koje se nigde drugde ne nalaze u prirodi. Valjda je i prva Biblija bila na papiru od konoplje, al tu informaciju nisam proverio, al nije ni bitno... posto je i tako i onako do americke prohibicije skoro sve moguce pravljeno od konoplje. Млађони and geronymo је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Ако ти тако кажеш Милосављевићу. Делујеш ми и упућено, немам разлога да ти не верујем. Упућен сам, не кријем. Јел ћеш да ме пријавиш за епитемију? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Упућен сам, не кријем. Јел ћеш да ме пријавиш за епитемију? Тешко и да би успео да сакријеш таква, или бар врло слична, некоректна стања свести. Мислим да је ипак епитимија, да се не грудвамо, а приметим да при том добијаш и ту опадачку идеју. Јел и она "bazirana na KBT" када ти се учинила "tako efiksna"? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Тешко и да би успео да сакријеш таква, или бар врло слична, некоректна стања свести. Koja stanj svesti? Rekao sam da sm upucen, a ti me odmah vredjas da sam nrkoman cccc.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Koja stanj svesti? Rekao sam da sm upucen, a ti me odmah vredjas da sam nrkoman cccc.. Реч је, између осталог, било и о некоректном стању свести. Тачније, о могуђству његовог скривања. Опрости ако те је то увредило, али си сам повео преписку у том смеру. И на ту тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 21, 2019 Пријави Подели Написано Март 21, 2019 Ja sam ostavio uz pomoć snusa. Jače je, nema dima, nema da te boli grlo ili bilo kakvog osećaja slabosti. Preporučujem svakom ko ima želju da ostavi cigare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука