Jump to content

Идеја о покретању online часописа Живе Речи Утехе - ваши предлози

Оцени ову тему

Препоручена порука

Штампани часописи се полако али сигурно превазилазе. Потово ако постоjи on line верзиjа.

To htedoh reći. Nema gotovo nikakve potrebe za štampanjem. Em besotrebno trošiš pare, em doprinosiš zagađenju.

У реду... Како ви кажете... 

Подели на овим сајтовима

Велика ће бити плата на небесима...

Ja bi vas zamolio,da ovo pretstavite kao najbolji odgovor i da možemo o idejama smireno razgovarati. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

To htedoh reći. Nema gotovo nikakve potrebe za štampanjem. Em besotrebno trošiš pare, em doprinosiš zagađenju.

Evo jednog dobrog pitanja da se o njemu malo prica. Izvol`te link, ovde se granamo na jos jednu temu...

Internet i/ili stampano izdavastvo, pitanje je sad...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

У реду... Како ви кажете... 

Није што кажемо то ми, него је то реалност. Ја више волим штампана издања било да су књиге, часописи, новине...од on line верзија, али технологија диктира своје. Чак се и научни часописи све мање штамапају а све више издају само као on line верзија.

Подели на овим сајтовима

Marjanovic, on 07 Jul 2014 - 12:04, каже: Штампани часописи се полако али сигурно превазилазе. Потово ако постоjи on line верзиjа.   Juan, on 07 Jul 2014 - 12:28, каже: To htedoh reći. Nema gotovo nikakve potrebe za štampanjem. Em besotrebno trošiš pare, em doprinosiš zagađenju.   У реду... Како ви кажете... 

Osim ako se ne dobije blagoslov, pa svaki forumaš deli časpis ispred Crkve. (u tom slučaju trebalo bi dobiti ktitora časopisa) 

Подели на овим сајтовима

Ako bi neko mogao da postavi gornju sliku, dumrem numem još :)

10363255_754323797953063_221903923813849

Подели на овим сајтовима

Da, po meni je ova slika vrhunska premudrost Božja i treba nam odredjeni Pravoslavni pravac u sagledavanju našeg Vremena.

To ne bi smeo da ispusti nijedan časopis sa Pravoslavnom tematikom.

Najmanji nam iskreno veruju da i "veliki" (sveštenstvo npr.) dele istu ljubav prema Hristu i da ne sude,kao što su već naučili da u Hrista predsuda nema.

Подели на овим сајтовима

Једна рубрика коју бих волео да видим је рубрика о великанима наше културе. Сваки број би могао да буде посвећен по једном од њих и онда им неколико аутора приступа из свог угла. Уколико се понекад деси да је личност контроверзна, баш би било феноменално да два текста у истом броју одражавају потпуно различита мишљења, па нек читалац закључи. То би пресликало и поприлично слободни дух овог форума.

Подели на овим сајтовима

Предлажем да сваки наредни број у себи садржи интервију са неким духовним оцем. Да понешто кажу о начину како се спасавати. Неко је већ предложио да се раде интервијуи са форумашима свића ми се идеја. Део за почетнике у вери, данас се веома мало мисионари, део за оне који су дуго у вери, занимљивости, Па Моцартови постери, има ту пуно лепих ствари које могу да буду убачене.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...