Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Зто што је важно извадити трн из ока брат свога. pridji Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 pridji Нека, хвала. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Не. Ако није нешто много лично, испричај и нама... јер заиста, само овако постављена тема се завршава са НЕ, и нема се више о чему. Pogledaj na temu parade jučerašnju prepisku izmedju panareta tanje i mene. nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Covek je lepo pitao ono sto sam ja citirao - "da li moze ako se ne kaje". Odgovor na to je - ne moze. I u svemu drugome sam bio tako precizan i oprezan da ne uvredim nekog. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 pa sam prinudjen da otvorim temu Принуђен? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Много размишљаате о духовним дилемама које немају везе са вама самима а нисте духовници. Брат панарет и сви њему слични би те теме треало да обрађују са духовницима, ми оваквим дискусијама, нит знамо како је њему нит шта... тешко да може нешто корисно да постигнемо. Ја не могу да разумем ни неке вернике сличне мени и њихова духовна стања па да одређујем могу ли или не да буду хришћани, јесу ли или нису, а камоли хомосексуалце којима немам појма шта се дешава у гави и телу. Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 što Crkva i mi kažemo o njemu - da je otpadnikom, otpalim hrišćanom i ostaje zauvijek takvim hrišćaninom dok se ne pokaje i ne vrati a Crkva ga natrag ne primi ponovo. A ne zanima nas šta on sam o sebi tvrdi da jeste, to može tvrdit šta hoće, nije to uopšte bitno a ni mjerodavno. Dakle ne može sa nazivati Hrišćaninom nego otpalim Hrišćaninom? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Принуђен? Prinudjen kako bi bolje razumeo i molim te prestani da ćaskaš već piši ako imaš šta bitno. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Dakle ne može sa nazivati Hrišćaninom nego otpalim Hrišćaninom? Da, ali samo pod uslovom da su zaista kršteni a otkud ti znaš na toj paradi ko je tamo kršten, nigdje tamo nije pisalo da su učesnici parade isključivo članovi SPC? Osim toga palim hrišćaninom je svaki koji počini ponovo poslije N-te ispovijedi opet nekakav teži grijeh i upadne ponovo u grješno stanje, na primjer teško opsuje i sl. i radi toga mora ponovo na Ispovijest grijeha. A OTPALI je onaj koji je prešao na drugu vjeru ili slijedi neku jeretičku sektu ili zastupa, brani i apologizuje nekakvu jeres u okviru Crkve, taj može vrlo brzo postati i exkomuniciran, najviše exkomuniciranih u istoriji Crkve je episkopa, šta mislite zašto? Mirjana je tamo malo ko šafrana, sve sami teolog i episkop su tamo od tih koji su oficijalnim dokumentom i poimence kad u istoriji Crkve bili exkomunikovani. No danas bi se tome reklo VIP club, društvo izabranih. Nije to slučajnost. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Da, ali samo pod uslovom da su zaista kršteni a otkud ti znaš na toj paradi ko je tamo kršten, nigdje tamo nije pisalo da su učesnici parade isključivo članovi SPC? osim toga palim hrišćaninom je svaki koji počini ponovo púoslije N-te ispovijedi opet nekakav teži grijeh i upadne u grješno stanje, na primjer teško opsuje i sl. i radi toga mora poinovo na Ispovijest grijewha. Kako si naporan ponekad samo zato što čitaš nezainteresovano i sa šablonom u glavi kad vidiš nick. Pišem o jednom primeru na forumu,znači o konkretnoj ličnosti a ne o učesnicima parade. El ok sad? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 N-te ispovijedi opet nekakav teški grijeh i upadne u grješno stanje, na primjer teško opsuje i sl. i radi toga mora poinovo na Ispovijest grijewha. Ti mene zezaš! Pričamo o grehu bez pokajanja i bez borbe protiv grešnog stanja,dakle prihvatanja bez kajanja i ispovesti i govoriti da je to od ljubavi Božje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Krštenje stoji i postoji, ličnost se Krštava, ali ta ista ličnost ako živi van Hrista, ako nije deo Tela Hristovog, ako je zbog svog valjanja u grehu odlučena od Crkve=Hristos, da li se takav mladenac može nazivati Hrišćaninom? Крштава се "целина", не? Ако није део Тела Христовог, онда је "минђуша", не? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Kako si naporan ponekad samo zato što čitaš nezainteresovano i sa šablonom u glavi kad vidiš nick. Pišem o jednom primeru na forumu,znači o konkretnoj ličnosti a ne o učesnicima parade. El ok sad? Pa meni si se obratio s tim da ti pojasnim tu razliku, distinkciju valjda, kako sam to s tim mislio, valjda. Šta sad ja imam s tim tvojim primjerom koji ti imaš u svojoj glavi a nigdje nam ga nisi ni prezentovao na ovoj temi, nisam valjda prozorljiv. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Крштава се "целина", не? Ако није део Тела Христовог, онда је "минђуша", не? Ceo Juda beše,potpuno ista celina kao i učenici Hristovi ali avaj gle šta uradi čovek više se ni mindjušom ne može nazvati nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Ti mene zezaš! Pričamo o grehu bez pokajanja i bez borbe protiv grešnog stanja,dakle prihvatanja bez kajanja i ispovesti i govoriti da je to od ljubavi Božje. Pa i ja o tom pričam. Znaš li da je teški grijeh i u pravoslavlju ako nisi nekoliko godina, neki čak i desetke godina u crkvi barem na Vaskrs bio? Koliko je takvih pravoslavnih pokrštenih grješnika koji taj svoj grijeh još nigdje nisu ispovijedili a ni ne namjeravaju u bliskoj budućnosti na tom išta bitno mjenjat a svuda se ponosno nazivaju pravoslavcima? Kad bi svi oni na liturgiju redovno dolazili trebalo bi vam još duplo ili troduplo crkvi nego što ih sad imate a svuda bi bilo puno ko u košnici. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука