Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Kakvu bre bebu? Ko moze da zna da li je beba homoseksualna ili ne? U ovom konkretnom slucaju pricamo o tinejdzerima i adolescentima. U pravodu najkriticnije godine i najveci test za roditelje. ”Ђеца су била нормална док нису измислили тај пубертет.” Моја Баба Драшко, Sherlock H., Grizzly Adams and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Itekako nije. Jeste. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Моја Баба Omnipotentno bice ili stvarno tvoja baba? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Jeste. Nije. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Omnipotentno bice ili stvarno tvoja baba? Стварно моја баба. Баш се сећам кад је то рекла. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Nije. Jeste. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Itekako jeste. Imas li ti koju osnovu za ovu tvrdnju? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 ”Ђеца су била нормална док нису измислили тај пубертет.” Моја Баба "Nije tada bilo puberteta. To su sada izmislili" - Moja Baba Лазар Нешић, Млађони, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Jeste. More nije.Deca su tava rodjena. ali lepse je zatvarati oci pred tim da bi se uklopilo u bibliju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Imas li ti koju osnovu za ovu tvrdnju? Budi ljubomoran pa procitaj temu, ko sad da pise sve ponovo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Vaspitanjem se ne dobija homoseksualno ili heteroseksualno dete.Nije stvar ni vaspitanja a ni izbora. Баш јесте. Избор, јесте баш је Кончита рођена онако грдна/грдан. Данас многи постају геј јер мисле да је то кул. Тачка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 More nije.Deca su tava rodjena. ali lepse je zatvarati oci pred tim da bi se uklopilo u bibliju. Nema veze sa uklapanjem u bibliju.... u bibliju se uklapa da smo rodjeni gresni. Pa i homoseksualci. Budi ljubomoran pa procitaj temu, ko sad da pise sve ponovo... Pitanje je vise retoricko, znam da nemas. Roditelji nikako ne mogu da uticu na seksualno opredeljenje deteta. Osim hormonskim injekcijama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 "Nije tada bilo puberteta. To su sada izmislili" - Moja Baba Imam i ja jednu na tu temu. "U moje vreme se nije znalo za zivce, a danas, cim progovori samo o zivcima prica!" Poznanicina baba obi-wan, Juanito and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Баш јесте. Избор, јесте баш је Кончита рођена онако грдна/грдан. Данас многи постају геј јер мисле да је то кул. Тачка. Stavi ti koliko god hoces tacaka,To nije izbor.Jesi li ti svesno izabrala da si hetero i ako jesi kad se to tacno desilo? Млађони, Лазар Нешић and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Nema veze sa uklapanjem u bibliju.... u bibliju se uklapa da smo rodjeni gresni. Pa i kao homoseksualci. Pitanje je vise retoricko, znam da nemas. Roditelji nikako ne mogu da uticu na seksualno opredeljenje deteta. Osim hormonskim injekcijama. Ima veze jer da biblija kaze i misli da su se takvi rodili sad bi pricali malko drugaciju pricu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука