Jump to content

STA BIVA POSLE SMRTI?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Библију нажалост данас развлачи и злоупотребљава ко како `оће...

Уместо да читају и хвале Бога, људи смисле неке своје фикс идеје па онда траже по Библији аргументе за своје фантазије. То је највећа гордост.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:31, Дејан Бићанић рече

Može se doći do zaključka da je Bog jedan od najvećih masovnih ubica , mnogi su i došli do tog zaključka...ukoliko Bibliju samo čitamo

Ne može se doći do tog zaključka brate :) Opušteno pusti ih ponekad da pričaju o sumporu videćeš na kraju njihovu vrtoglavicu i istinski odgovor njima i svima nama :) Opušteno:)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

За нашег Србина јасан одговор, поред приче о богаташу и Лазару, из саме Библије из Откривења:

„И кад отвори пети печат, ВИДЕХ под олтаром ДУШЕ ПОБИЈЕНИХ за реч Божију и за сведочанство, које имаху. И ПОВИКАШЕ ГЛАСОМ ВЕЛИКИМ, говорећи: докле, владико свети и истинити! не судиш и не светиш крви наше од житеља на земљи? И дане бише свакоме од њих хаљине беле, и речено им би, да почину још мало времена, ДОКЛЕ СКОНЧАЈУ и другари њихови и браћа њихова, који ваља ДА БУДУ ПОБИЈЕНИ, КАО И ОНИ." (Откр. 6:9-11).

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 20:26, Sasa Kolbas рече

Pa nece biti da je tako, a samo Sveto Pismo osporava tvoje misljenje.  Jer ako cemo pogledati samo Sveto Pismo tj. samog Gospoda koji govori o Konacnom Sudu videcemo da je on Konacni Sudija : npr:  Matej 25.11-12, tojest ako pogledamo dalje videcemo da svi oni koji su bili spremni da se opravdaju na strasnom sudu su bili osudjeni ,na primer - kad li te videsmo gladna i ne nahranismo te , kad li te videsmo gola i ne odenusmo te..., a svi oni koji nisu videli svoja " dobra dela" su bili opravdani i spaseni. 

Ajde Dejane Bicanicu ako imas dobre volje prosvetli me pa mi protumaci ove navode

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:34, Дејан Бићанић рече

bune se drugarice, a ne živim ja sam na ovom svetu , moram da mislim i na druge

da , znam ta drugarice

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:23, Grizzly Adams рече

Може бити да сте ви то измислили, пошто у Библији не пише.

Опет људска предања...

Ko mi?

Nista nije izmisljeno, ja kazes da  "mozda," a sudeci po pojedinim stihovim to bi i bilo logicno.

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:40, Дејан Бићанић рече

ako je Gospod konacni sudija, gde je tu mesto da duša ide demonima?

po sopstvenoj volji! sta nije jasno?

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:40, Дејан Бићанић рече

ako je Gospod konacni sudija, gde je tu mesto da duša ide demonima?

U darovanoj slobodnoj volji,koja je samo tu zbog toga, da potpuno slobodno kao ličnost izabereš večni život (najveću radost koju možeš da zamisliš i koju Bogu možeš da pružiš ,kao slobodno stvorenje), Bog je ljubav,demon se zaista ali zaista sam samcat van Boga stvara.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:38, SRBO рече

Ko mi?

Nista nije izmisljeno, ja kazes da  "mozda," a sudeci po pojedinim stihovim to bi i bilo logicno.

Е па код нас хришћана нема "можда" јер ми смо веру добили од Христа и апостола, а не од самозваних пророка.

Христова Црква има одговор на сва та питања, само треба човек да буде смирен и понизан, а не горд и да мисли да све зна.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:18, obi-wan рече

OK, sad smo sasvim sigurni da je ovo samo jos jedan (isti?) subotar. Trla baba lan...

Hoces da kazes da Biblija, tj. Solomon "mlati praznu slamu?"

Ljudi moji, pa vi niste svjesnI, nit mozete da vidite tako ocite i jasne stvari; Nije Isus bez raloga vise puta upotrebljavao rijec "stoka" za pojedine ljude.

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:44, Volim_Sina_Bozjeg рече

U darovanoj slobodnoj volji,koja je samo tu zbog toga, da potpuno slobodno kao ličnost izabereš večni život (najveću radost koju možeš da zamisliš i koju Bogu možeš da pružiš ,kao slobodno stvorenje), Bog je ljubav,demon se zaista ali zaista sam samcat van Boga stvara.

Sta mislis brate, ima li onih koji ne izaberu Boga?

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 21:46, SRBO рече

Hoces da kazes da Biblija, tj. Solomon "mlati praznu slamu?"

Ljudi moji, pa vi niste svjesnI, nit mozete da vidite tako ocite i jasne stvari; Nije Isus bez raloga vise puta upotrebljavao rijec "stoka" za pojedine ljude.

Можда си превидео овај пост. Ајд да га реплицирам:

За нашег Србина јасан одговор, поред приче о богаташу и Лазару, из саме Библије из Откривења:

„И кад отвори пети печат, ВИДЕХ под олтаром ДУШЕ ПОБИЈЕНИХ за реч Божију и за сведочанство, које имаху. И ПОВИКАШЕ ГЛАСОМ ВЕЛИКИМ, говорећи: докле, владико свети и истинити! не судиш и не светиш крви наше од житеља на земљи? И дане бише свакоме од њих хаљине беле, и речено им би, да почину још мало времена, ДОКЛЕ СКОНЧАЈУ и другари њихови и браћа њихова, који ваља ДА БУДУ ПОБИЈЕНИ, КАО И ОНИ." (Откр. 6:9-11).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...