SRBO Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Па прочитај Библију па се нећеш ни ти расправљати. То су људска предања. Мојсије на Тавору је био потпуно свестан и разговарао са Христом. Procitao sam. Moze biti da je Mosije vaskrsao. Zasto bas Mojsije da se pojavi sa Iijom? Prorok Ilija je bio preobrazen i vaznet na nebo; Mojsije je isto tako bio "preobrazen" za zivota, nije bio vaznet na nebo nego je umro; Gospod ga je negdje sahranio da niko ne zna - zasto ;/ ?? Zasto se sotona raspravljao sa Arhandjelom u vezi mojsijevog tjela? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Argument je da za nesto ko dusa nema niti dokaza, niti bilo sta, sta bi islo u tom smeru. Ni u tebi? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Eto, imas link, a i napisao sta mislim o tome pa se samo vrati na cjeli post. listao sam ali nisam nasao tvoje misljenje o ovom tekstu i nije mi i opet jasno, ako hoces napisi svoje misljenje. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 kupiću ti čokoladu :* kupi sebi cokoladu Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Procitao sam. Moze biti da je Mosije vaskrsao. Zasto bas Mojsije da se pojavi sa Iijom? Prorok Ilija je bio preobrazen i vaznet na nebo; Mojsije je isto tako bio "preobrazen" za zivota, nije bio vaznet na nebo nego je umro; Gospod ga je negdje sahranio da niko ne zna - zasto ;/ ?? Zasto se sotona raspravljao sa Arhandjelom u vezi mojsijevog tjela? Може бити да сте ви то измислили, пошто у Библији не пише. Опет људска предања... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Дејан Бићанић, on 10 Jun 2014 - 23:13, каже: Da, ali ako želiš da postaneš ateista , pročitaj Bibliju, dakle Biblija se tumači. U svetom pismi se pominju sumpor, crvi i sl... Pominje se i prosuta krv i slično.... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Argument je da za nesto ko dusa nema niti dokaza, niti bilo sta, sta bi islo u tom smeru. Da se svest moze menjati za ostecenjem mozga je poznata stvar. slusaj brate ostecenjem tijela more se i promjeniti destinacija duse , bar mi hriscani tako vjerujemo, to ti nije ispravan argument.... dusa je ta koja tijelu daje zivot i koja ga nadahnjuje, kod ljudi i kod zivotinja, vjerovatno i kod biljaka ne znam, s tom razlikom sto je ljudska dusa za razliku od zivotinjske na priliku boziju, imamo bozije osobine, al daleko slabijih moci, to i goni nase tijelo da stvara cudesa u ovom materijalnom svijetu, sta ti mislis kad bi sada imao svoju molekularnu kopiju, da postoji neki 3D printer koji bi te iskopirao u mikrosekundi precizno u molekul, sta mislkis dal bi ta tvoja kopija bila ziva? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Да овај Србо, није онај из '' Угљевика'' ? DYNABLASTER, ИгорМ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 kupi sebi cokoladu nije dobra za trbušnjake Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Да овај Србо, није онај из '' Угљевика'' ? jeste ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Pominje se i prosuta krv i slično.... Može se doći do zaključka da je Bog jedan od najvećih masovnih ubica , mnogi su i došli do tog zaključka...ukoliko Bibliju samo čitamo Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Само чекам 'оће ли неко рећи: Бојане? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 nije dobra za trbušnjake ma sta te briga.. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 jeste :Ѕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 ma sta te briga.. bune se drugarice, a ne živim ja sam na ovom svetu , moram da mislim i na druge Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука