Grizzly Adams Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Ау, брате Горане па ти разбијаш! Супер ми се свића овај твој Виља-Лобос... То је оно што сам покушавао да објасним у вези интерпретације! Ево нешто лајв са неким друштвом, необавезно... Paradoksologija, Таша, "Tamo daleko" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 7 минута, Аурор рече Držaću se desetki Koja je razlika u zvuku? Reče neki drug da je ovamo "puniji"... Дебље жице имају већу тензију, што значи да се звук боље "преноси" на тело гитаре које онда више "вибрира". Звук је гласнији, пунији итд. Проблем је наравно што постаје теже за свирање... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Ево нешто лајв са неким друштвом, необавезно... ovo je odlično. komad nije uopšte lak. dobro pržiš i električnu. ti pevaš? fender? jesi li razmišljao da uradiš neke fingerstyle covere naših pesama, možda i crkvenih? to bi super zvučalo baš na akustičnoj gitari Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Управо сада, goranger рече ovo je odlično. komad nije uopšte lak. dobro pržiš i električnu. ti pevaš? fender? Данке шен! Није баш савршено, ал нисам се ни трудио. Важније да смо се добро забављали, ту ја правим неке фаце и керефеке па засмејавам друштво... Певушим по мало, ништа озбиљно. Онај Јуанито је баба рога певач. Фендер Страт, мало необичан са хамбакерима и Флојд Розом: goranger је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 7 минута, goranger рече jesi li razmišljao da uradiš neke fingerstyle covere naših pesama, možda i crkvenih? to bi super zvučalo baš na akustičnoj gitari Ма размишљам свашта, него немам кад... цео дан за овим компјутером. После фамилија... Вози, носи, поправљај... Жалим што ми музика није професија па да се посветим, али паре... goranger је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 https://youtu.be/yJ2gzZV6fUQ goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 3 часа, goranger рече Ja kad gledam vas cini mi se ko da ste razvili poseban mozak za svaki prst.... qqlele.. a ja sa chicka boom ritmom imam muku nebesku! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Da li je ovaj lik klasicna gitara? NA sta se sve odnosi termin "klasicna" gitara? Stil sviranja, vrstu gitare, vrstu muzike? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 7 минута, Млађони рече Da li je ovaj lik klasicna gitara? NA sta se sve odnosi termin "klasicna" gitara? Stil sviranja, vrstu gitare, vrstu muzike? Класична гитара односи се на инструмент (пре свега конструкција), технику (свира се пре свега прстима) и репертоар (класични композитори). Можеш наравно да прочиташ више овде: https://en.wikipedia.org/wiki/Classical_guitar Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 пре 11 часа, Grizzly Adams рече Класична гитара односи се на инструмент (пре свега конструкција), технику (свира се пре свега прстима) и репертоар (класични композитори). Можеш наравно да прочиташ више овде: https://en.wikipedia.org/wiki/Classical_guitar Je l don ross, klasicna gitara? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 пре 3 часа, Млађони рече Je l don ross, klasicna gitara? Не. Наш брат Горан је класичар. Или на пример Џон Вилијамс: Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 21, 2019 Пријави Подели Написано Јул 21, 2019 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 21, 2019 Пријави Подели Написано Јул 21, 2019 Izuzetna lepota... ... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Новембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2019 Vidim da je tema malo zanemocala, pa da pripomognem. Meni je ovaj Kanadjanin pravo otkrovenje. Otkida. Drew Henderson. ? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Новембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2019 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука