Jump to content

Klasična gitara

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ау, брате Горане па ти разбијаш! Супер ми се свића овај твој Виља-Лобос... То је оно што сам покушавао да објасним у вези интерпретације!

Ево нешто лајв са неким друштвом, необавезно... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Аурор рече

Držaću se desetki :)

Koja je razlika u zvuku? Reče neki drug da je ovamo "puniji"...

Дебље жице имају већу тензију, што значи да се звук боље "преноси" на тело гитаре које онда више "вибрира". Звук је гласнији, пунији итд. Проблем је наравно што постаје теже за свирање...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Ево нешто лајв са неким друштвом, необавезно...

ovo je odlično. komad nije uopšte lak. dobro pržiš i električnu. ti pevaš? fender?

jesi li razmišljao da uradiš neke fingerstyle covere naših pesama, možda i crkvenih? to bi super zvučalo baš na akustičnoj gitari

Подели на овим сајтовима

Управо сада, goranger рече

ovo je odlično. komad nije uopšte lak. dobro pržiš i električnu. ti pevaš? fender?

Данке шен! Није баш савршено, ал нисам се ни трудио. Важније да смо се добро забављали, ту ја правим неке фаце и керефеке па засмејавам друштво... :)

Певушим по мало, ништа озбиљно. Онај Јуанито је баба рога певач. :)

Фендер Страт, мало необичан са хамбакерима и Флојд Розом:

fen-11481005-06_0.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, goranger рече

jesi li razmišljao da uradiš neke fingerstyle covere naših pesama, možda i crkvenih? to bi super zvučalo baš na akustičnoj gitari

Ма размишљам свашта, него немам кад... цео дан за овим компјутером. После фамилија... Вози, носи, поправљај...

Жалим што ми музика није професија па да се посветим, али паре... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, goranger рече

Ja kad gledam vas cini mi se ko da ste razvili poseban mozak za svaki prst.... qqlele.. a ja sa chicka boom ritmom imam muku nebesku! 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Млађони рече

Da li je ovaj lik klasicna gitara? NA sta se sve odnosi termin "klasicna" gitara? Stil sviranja, vrstu gitare, vrstu muzike? 

Класична гитара односи се на инструмент (пре свега конструкција), технику (свира се пре свега прстима) и репертоар (класични композитори).

Можеш наравно да прочиташ више овде: https://en.wikipedia.org/wiki/Classical_guitar

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Grizzly Adams рече

Класична гитара односи се на инструмент (пре свега конструкција), технику (свира се пре свега прстима) и репертоар (класични композитори).

Можеш наравно да прочиташ више овде: https://en.wikipedia.org/wiki/Classical_guitar

Je l don ross, klasicna gitara? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

Je l don ross, klasicna gitara? 

Не. Наш брат Горан је класичар. Или на пример Џон Вилијамс:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Izuzetna lepota...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Vidim da je tema malo zanemocala, pa da pripomognem. Meni je ovaj Kanadjanin pravo otkrovenje. Otkida. Drew Henderson. ?

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...