Tavita Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 On 9/2/2014 at 23:30, GeniusAtWork рече Legendarni Concierto de Aranjuez (1939) za gitaru i orkestar Hoakina Rodriga. Gitaru svira Pako de Lusija. Ма, браво за овај пост! Родриго је прокоментарисао да је Паково извођење најбрилијантнија интерпертација Концерта до тада. Пако је убацио и пар својих импровизација. Он ми је иначе омиљени гитариста. Жао ми је што нисам била ни на једном концерту, а било је прилика у ЗГ и БГ... Једна од најузбудљивијих композиција ми је Медитериан Санденс. Ритмички почетак тројице гитариста прије но Ал ди Меола започне препознатљиву тему узбудљивији је од почетка Битке код Хорнбурга из Двије куле Супер тема! GeniusAtWork, Grizzly Adams and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 ivanaika and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 4 minutes ago, Tavita рече Ма, браво за овај пост! Родриго је прокоментарисао да је Паково извођење најбрилијантнија интерпертација Концерта до тада. Пако је убацио и пар својих импровизација. Он ми је иначе омиљени гитариста. Жао ми је што нисам била ни на једном концерту, а било је прилика у ЗГ и БГ... Једна од најузбудљивијих композиција ми је Медитериан Санденс. Ритмички почетак тројице гитариста прије но Ал ди Меола започне препознатљиву тему узбудљивији је од почетка Битке код Хорнбурга из Двије куле Супер тема! Је л` си слушала овај из 1996? Tavita, florenntina, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Да! Поновно окупљање након Passion, Grace and Fire и првог албума Friday Night In San Francisco. Њих тројица на једном пројекту је права посластица. Штета што нису снимили више албума. GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Тремоло композиција "Јутарња звона" Едуарда Де Ла Мазе, млађег брата Регина Де Ла Мазе. Едуардо је композицију написао у част сјећања на старијег брата. Занимљиво је да је Концерт за Аранхуез Родриго Хоакин такође посветио Регину Де Ла Мази, који му је био велика подршка при компоновању концерта. Јутарња звона сам свирала давне 2002. GeniusAtWork, Grizzly Adams and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 @Tavita Хвала Ево још пар ствари које сам скоро чуо. Обрада теме из филма "Клавир" (1993) за клас. гитару. Мелодија из филма "Санта Сангре" (1989). Tavita and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Санта сангре <3 кад смо код Сјећања на Алхамбру, тремоло је једина техника која је могла да музички опише тродимензионалне арабеске у виду орнаментике. Генијална композиција! Извор фотографија: http://www.spainisculture.com/en/monumentos/granada/la_alhambra.html GeniusAtWork, Снежана and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Управо ми искочише на јутубу двоје наших гитариста: goranger and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 1, 2017 Пријави Подели Написано Април 1, 2017 GeniusAtWork, florenntina and goranger је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 1, 2017 Пријави Подели Написано Април 1, 2017 Odičan komad :-) Voja Ivanović mi je uz Dušana Bogdanovića omiljeni srpski gitarski kompozitor. I bugarin Atanas Ourkouzounov je odličan. @Grizzly Adams Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 1, 2017 Пријави Подели Написано Април 1, 2017 Dečko je sa Kosova. Za mene jedan od boljih izvođača na klasičnoj gitari. Grizzly Adams and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Један веома добар савремени гитариста и композитор, препоручујем да послуша ко воли гитару - Andrew York: GeniusAtWork, "Tamo daleko" and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Ову много волим, "The Equations of Beauty" - сваки став свите зове се по једној математичкој константи: h, e, π, i, ∞, c. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 "Tamo daleko" and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 On 11/13/2016 at 2:03, Tavita рече Санта сангре <3 кад смо код Сјећања на Алхамбру, тремоло је једина техника која је могла да музички опише тродимензионалне арабеске у виду орнаментике. Генијална композиција! Извор фотографија: http://www.spainisculture.com/en/monumentos/granada/la_alhambra.html "Tamo daleko", GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука