Jump to content

Зашто људи варају?

Препоручена порука

Зашто људи варају?

Зато што су варалице. А неки и нису.

Може ли се то препознати или не?

Може, а и не мора.

Ако једном преваре- увијек ће, истина или лаж?

Може да буде, ал' не мора да значи.

Подели на овим сајтовима

moze biti visa sila, to se desava kod slabijih licnosti koja ne moze da iskontrolise hormone, obicno muskarci, mada moze se i zenama desiti, drugo je emotivna prevara, kad se trazi ono sto ti fali a nemas kod kuce pa ides dalje...

ne postoji pravilo ako neko jednom prevari da ce opet, ne mora biti al i moze...

zavisi od licnosti, ja ne bi nikog prevario cak i da nisam vjernik jer imam takav princip, posto je to strasna stvar za uciniti nekome, od toga je samo ubistvo gore, onaj ko tako ne smatra taj je vjerovatno skloniji varanju

Подели на овим сајтовима

па шта ће им онда цуре или жене ако ће да варају :Ѕ

jer su egoisti, misle na sebe najprije,a to nije ljubav, neki to uspjesno skrivaju ispod 5 maski....

i ljubav niej ako ti je lijepo sa nekim,u njegovom prisustvu i slicno, to je ljubav prema sebi samome, a ljubav prema drugome je kad pocnes da brines za njega, prema tome nikada ga prevarit ineces, najbolja zastita od prevare je obicna ljubav koja treba da se cuva svaki dan

Подели на овим сајтовима

Zato sto je ljubav kao baterija i brzo se potrosi.

Па сад није баш тако,права искрена љубав не ради на батерије,њен рок употребе је неограничен.

Пре бих рекао да су страст и пожуда кратког века,тј не задржавају се дуго на једној особи,већ траже нове жртве...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

јер не желе/ не успевају да одоле задовољству (у најширем смислу, од физичког до осећаја који пружа самопотврђивање). за мене већи проблем од прељубе је прикривање исте и остајање са оним ко је преварен... прељуба може бити и знак слабости али држање неког у заблуди и крађа његовог времена и осећања, иако знамо да не би био са нама да зна истину, је просто лоше и нема оправдања. по мом скормном мишљењу :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Zato sto je ljubav kao baterija i brzo se potrosi.

Страст,пожуда  је као батерија а љубав то је већ жртва,давати себе а не тражити ништа заузврат...љубав није себична!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

zato sto je biti veran nekada jako tesko... Zivot cini da bude tako. Ali nije nemoguce i pozvani smo na taj podvig. Svi!

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

па шта ће им онда цуре или жене ако ће да варају :Ѕ

Na početku veze niko ne može da pretpostavi kako će ona da se završi ili koliko će dugo da traje.Ako se par zaista voli,on će da se venča,a ako samo jedno od dvoje okleva,to znači da nije sve onako kao što je očekivao.Neki ljudi,na žalost,zamišljaju neke neverovatne i nemoguće stvari,oni očekuju film,a ne život,kao što je moja sestrica Mici ,kad je imala 11 godina, rekla-"Princ na belom konju je najčešće konj koji gleda belo.Jeste,rekla sam ti   k o nj .Zar moram ja da ti otvaram oči     :1314_womens:   "          Ja:  " :0102_laugh: "          Deca,to je čudo Božje.

A što se prevare tiče.   sFun_bat    To je nedopustivo  .  Čovek je rodjen da umre kad mu istekne vreme . Šta će posle da radi,ja ne znam,neće mu biti lako. :shocking:

Dakle,ko vara,teško njemu,neće mu biti lako ni u ovom ni u onom svetu  :170fs799081: .     Povrediće mnoge ,ženu,decu,roditelje,prve prijatelje i kako će posle da se pojavi pred svima njima glumeći pravedinka,ne mogu ni da zamislim.   :magarac:    To je jadno. Morao bi da prizna ili da ćuti do kraja života. Zamislite tek to. Taj je osudjen na sebe. Jednog dana će savest da ga pojede i ostaće samo dugmići  :hihihihi: .

Ali,ako se neko pokaje i ako ne želi da kaže partneru da ga ne bi povredio,mućeći sebe krivicom,to je ok. To mogu da shvatim.

P-s- Šalim se. Ljudi nemaju savest,zato varaju.Ne razmišljaju o bližnjima,nisu spremni na žrtvu. Ne bore se,nego padaju kao slamke bez korena.

Ali,nikad se ne zna. Čovek ne zna šta može da mu se desi.Zamislite sad mi neki koji zamišljamo kako drugi žive,osmelimo se da im sudimo,a i sami nismo mnogo bolji....

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...