Juanito Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Иначе, сад се сетих да никада нисам полагао пријемни испит. За средњу због Клинктона, а за факс јер сам имао диплому са такмичења. Како ми је било лепо и дугачко то лето 2003... Олимп and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Иначе, сад се сетих да никада нисам полагао пријемни испит. За средњу због Клинктона, а за факс јер сам имао диплому са такмичења. Како ми је било лепо и дугачко то лето 2003... Е свака част! Могао сам бирати који предмет хоћу да полажем као изборни, па сам полагао математику, јер већ припремам пријемни. Иначе, полажу се српски, изборни и практични део, у техничким школама "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 за факс јер сам имао диплому са такмичења То је супер. Не сећам се да је у моје време било, имао сам и ја неке резултате, ал` сам морао на пријемни... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Иначе, сад се сетих да никада нисам полагао пријемни испит. За средњу због Клинктона, а за факс јер сам имао диплому са такмичења. Како ми је било лепо и дугачко то лето 2003... http://youtu.be/9f06QZCVUHg Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Има ли још? Некима је ово и занимљиво... sHa_sarcasticlol Олимп је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Има ли још? Некима је ово и занимљиво... sHa_sarcasticlol Oćeš da kažeš, ima i nas što se drogiramo... Олимп and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука