Jump to content

Kompjuter po prvi put u istoriji ubedio korisnike da je čovek

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 44
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ништа посебно, ја се 100 пута зезнем па почнем да причам са телефоском секретарицом и говорном поштом...

Подели на овим сајтовима

daleko je ovo od istinske vjestacke inteligencije, to je toliko primitivno da kisna glista donosi daleko kompleksnije odluke nego racunar koristeci bazu algoritama tog programa koji su napravili....

kisna glista makar ima svjest, a ovo nema ni s od svjesti, obicni digitalni papagaj

Подели на овим сајтовима

e da ovo je jedno fino promisljanje na jednu od presudnih stvari prilikom kreiranja ai

tumblr_inline_n6w5x2Fgzv1shcxjd.png

Morality of AI

nikakav problem za ostvariti, tj za isprogramirati, ali to ne bi bio sistem emocija robota, vec bi bio sistem za prepoznavanje ljudskih reakcija i kontrareakcija robota, skroz prazna stvar, moze danas to da uradi neki hobi majstor

Подели на овим сајтовима

e meni ova prica vise lici na scenario iz bladerunnera,dakle ja navijam za nikadsenecesnimiti drugi deo!

Može, al' samo ako Vangelis opet napiše muziku!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

:aplauz: prosto neodvojivo i kaznjivo zakonom u slucaju razdvajanja!

Paz' ovo:

Harrison Ford talks Blade Runner and reveals that he has recently had talks with Ridley Scott about starring in the proposed sequel.

:мајкл:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

„Naša glavna ideja je bila da on tvrdi da zna sve, ali zbog svojih godina sasvim je razumno da on ne zna sve. Jako puno vremena smo proveli razvijajući ličnost u koju će ljudi poverovati“, izjavio je Vladimir Veselov, jedan od kreatora programa.

Postoje "zabrane" i tolerancija nedovoljnog znanja dečaka od 13 godina,što je i matematički mnogo olakšalo dobro pripremljeno navodjenje programa i brže menjanje pravca razgovora. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Не знам за вас, ал ја од данас меркам неко имање близу шуме. Неће ово на добро да изађе!

Povedi brate i ove komarce nek se spašavaju, vidiš i sam kako je stanje došlo u ovim urbanim sredinama. Tu se niko ne može spasiti.

Подели на овим сајтовима

Paz' ovo:

Harrison Ford talks Blade Runner and reveals that he has recently had talks with Ridley Scott about starring in the proposed sequel.

:мајкл:

znaci ipak je istina,ja znam da sam negde usnimila tu informaciju,ali rekoh san :120286: ok ne treba se unapred radovati,da vidimo kako ce to da ispadne na kraju,ovaj poslednji sf od ridlija me je ostavio u fazonu wtf :.mislise. mislim totalni promasaj :(....odosmo u offtopic  :) 

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

odosmo u offtopic   

Jak intezitet govora a onda padajućim glasom ...odosmo u offtopik :) Praštaj povukla me "situacija" u mojoj glavi i napravio mi se smešan zvučni "film" :) 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...