Данче* Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 970 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 980 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Ђуро Станивук and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Сад закључај тему док си још модератор! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Свака част мушки,заслужена победа! RYLAH, Ђуро Станивук, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 On 6. 6. 2014. at 18:59, RYLAH рече Сад закључај тему док си још модератор! Мож`поновимо тамо за који дан! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 On 6. 6. 2014. at 19:02, Данче.Д рече Мож`поновимо тамо за који дан! Законом треба забранити покретање ових бесмислених а заразних тема Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 On 6. 6. 2014. at 19:04, RYLAH рече Законом треба забранити покретање ових бесмислених а заразних тема Ма немој ако је бесмислена шта си радио до сад на овој теми?!? А и шта ће ти политика,наука,економија ионако реалност нам је хорор па му ово дође ладовина од свега што нас окружује...Мислим да пребрзо доносиш одлуке и да то радиш под утиском победе.. Mилена КШ, Ђуро Станивук and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Рек`о сам ти да неће на добро да изађе... Ја ту само ћутим и гледам у патос... RYLAH, Данче* and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 On 6. 6. 2014. at 19:11, Данче.Д рече Ма немој ако је бесмислена шта си радио до сад на овој теми?!? А и шта ће ти политика,наука,економија ионако реалност нам је хорор па му ово дође ладовина од свега што нас окружује...Мислим да пребрзо доносиш одлуке и да то радиш под утиском победе.. Шала само, опуштено Фино сам се забавио. Мада си изгубила, па имаш право да се љутиш Данче* and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 То већ готово А ја мислио да се укључим.... Натан, RYLAH, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 On 6. 6. 2014. at 19:14, RYLAH рече Шала само, опуштено Фино сам се забавио. Мада си изгубила, па имаш право да се љутиш Ја ма какви, ја сам ти фер плеј играч тако да можеш да се опустиш.. Ма знам да се шалиш,шалим се и ја мало.. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 ПОООООБЕЕЕЕЕДААААА!!! Данче*, RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 a gde je 990? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 On 6. 6. 2014. at 19:56, Nebojš.a рече a gde je 990? Намерно изостављено, ал да не причам сад о разлозима. Данче* and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука