Jump to content

Хуманитарна помоћ Српског сабора Двери

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помоћ угроженима у поплавама

На овој страници можете добити тачне информације о основним генералијама и  степену угрожености сваког од пострадалих и њихове личне бројеве текућих рачуна на које се помоћ може послати, као и бројеве телефона пострадалих.

direktna-pomoc.jpg

Поштовани читаоци,

Овај простор на сајту Двери отварамо са жељом да директно повежемо оне којима је помоћ најпотребнија са онима који желе да помогну.Пре свега желели смо да свима који имају потребу да се солидаришу и помогну пострадалима у поплавама дамо могућност да та помоћ буде крајње прецизна и везана за конкретне људе.

Зато на овој страници можете добити тачне информације о основним генералијама и степену угрожености сваког од пострадалих и њихове личне бројеве текућих рачуна на које се помоћ може послати, као и бројеве телефона пострадалих. Уплате из иностранства можете обавити путем Western unionа и упутити их директно на конкретно угроженог.

Молимо вас да ради што равноправније расподеле приспелих средстава по уплати пошаљете смс на телефон +381 62 8868 583 или поруку на мејл [email protected]Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са вашим именом и презименом и износом који сте уплатили. Ове податке ћемо редовно објављивати на сајту и ажурирати, како би будући уплатиоци могли да знају колико је средстава прикупљено за сваког појединачно. Уколико не желите да се ваше име објави то напомените, како бисмо објавили само иницијале или под шифром коју ви пошаљете.

Имена угрожених у поплавама која дајемо у наставку нису наведена по степену угрожености већ по редоследу приспећа, па Вас молимо да то имате у виду када се опредељујете.

Желећи вам свако добро, унапред се захваљујемо за вашу подршку и надамо се да ће вам се ово добро дело добрим вратити.

Покрет Двери

СПИСАК УГРОЖЕНИХ:

http://www.dverisrpske.com/sr/dveri-na-delu/5453-pomoc-ugrozenima-u-poplavama.html

Подели на овим сајтовима

Поводом оцене о срамотности хуманитарне помоћи Двери за угрожене од поплава
Нико није рекао да је то срамотно, него рекламирање преко хуманитарне помоћи.

Појединци су уплаћивали далеко, далеко веће износе, посебно из иностранства, компаније давале робу у далеко, далеко већим количинама, па су опет за сходно нашли да ссе преко тога рекламирају једино Двери и Вера Матовић, што ваљда говори о Вери Матовић, али много више о Дверима. 

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Понекад уплатим новац организацији Срби за Србе и волим кад избаце слике шта су урадили, јер тако имам увид да су паре утрошене и не сматрам да се хвале са тим. Зато не видим ништа лоше у овоме, јер су многи људи помогли баш преко Двери. Једино ово што су залепили ове траке изгледа мало глупо, сад можда и нису имали намеру да се рекламирају, а можда и јесу ко ће га знати.

Док ми је јадно када појединац слика шта је послао или слика уплатницу и то избаци на друштвене мреже. 

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Једино ово што су залепили ове траке изгледа мало глупо, сад можда и нису имали намеру да се рекламирају, а можда и јесу ко ће га знати.

Како год али неупоредиво је глупљи покушај појединих модератора овога сајта да брже - боље из ниских побуда и политичке острашћености њима својственим сарказмом јавно извргавају руглу једну ванпарламентарну политичку организацију.

Да би трагедија била већа као извор им је послужио дневни лист Ало са насловом - Срамно.

Подели на овим сајтовима

Како год али неупоредиво је глупљи покушај појединих модератора овога сајта да брже - боље из ниских побуда и политичке острашћености њима својственим сарказмом јавно извргавају руглу једну ванпарламентарну политичку организацију.

Да би трагедија била већа као извор им је послужио дневни лист Ало са насловом - Срамно.

A још је глупљи, без обзира на благонаклоност појединих, што се ова "дрљања" дозвољавају...

Подели на овим сајтовима

A још је глупљи, без обзира на благонаклоност појединих, што се ова "дрљања" дозвољавају...

....." дрљања " противу Двери и оних који их подржавају су по теби дозвољена а свако супротно мишљење је за осуду и санкционисање. Искрено, мени је апсолутно свеједно да ли ће ми се " дозволити " да одговорим

на теми која и јесте отворена да си блатила једна ванпарламентарна политичка организација.

А ти како ти воља.

Подели на овим сајтовима

....." дрљања " противу Двери и оних који их подржавају су по теби дозвољена а свако супротно мишљење је за осуду и санкционисање. Искрено, мени је апсолутно свеједно да ли ће ми се " дозволити " да одговорим

на теми која и јесте отворена да си блатила једна ванпарламентарна политичка организација.

А ти како ти воља.

Чекај Недељко, је ли теби није безвезе што су преко ових пакета прелепили налепнице Двери? Чему то служи кад је већ све фино спаковано, нема функцију и свакако ће се пакет отворити и потрошити. Онда чему те налепнице, осим рекламирања Двери као хуманитараца?

Подели на овим сајтовима

А ти како ти воља.

Ima kod mene u Мачви један добар израз од сељака мачванских, који врло описује овај галиматијас... Кажу ђедови мачвански, када упадну у тако неку ситуацију: "Ја те крстим, а ти прдиш!" Дакле, по први пут сам благонаклоно (прочитај претходне поруке), реаговао на једну активност "Покрета Двери"... И нема везе... Ти си друже нсатавио, као и `тма` пута до сада да вршиш пропаганду... Нисам се мешао... Но нема везе... И са Рингијером, и без њега, људи с вас препознали... Једино, ако нас не сматрате људима.

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

Чекај Недељко, је ли теби није безвезе што су преко ових пакета прелепили налепнице Двери? Чему то служи кад је већ све фино спаковано, нема функцију и свакако ће се пакет отворити и потрошити. Онда чему те налепнице, осим рекламирања Двери као хуманитараца?

Можемо до зоре да цедимо комарца - али каква је корист од тога ?

Све и да је мотив оних који су ставили налепницу двери на то што је спаковано једино и искључиво рекламирање - ништа мање безвезно није и отварање још једне у низу Звонкове пљуваонице по Дверима. И то све у

сарадњи са дневним листом Ало.....

Подели на овим сајтовима

Недељко брате, ја вест уопште нисам коментарисао, само сам пренео из медија како је објављено па не знам где уопште ту можеш да видиш моје "ниске побуде", "острашћеност" и "сарказам". Осим тога можеш да приметиш да сам ставио пуно неутралнији наслов од њих.

Дакле, нема никаквих разлога да се жестиш на мене лично, нити измишљаш некакве "мотиве". Ви сте, како лепо кажеш, "политичка организација", па сте према томе предмет јавне критике и свега што следи. А такав твој наступ само показује да још увек нисте политички зрели и да имате проблем са слободом изражавања. Бар поједини чланови.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Prica o muvi i pceli.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...