Jump to content

Препоручена порука

On 4. 6. 2014. at 20:38, Bojan Lazic рече

Ma ja sam ti bre u okruzenju okorjelih Srba, tradicijonalista, nemam ja sta da trazim po drugim zajednicama/crkvama - ne treba mi to - jos da me objese o javni trg. Pitanja su logicna i stihovi su jasni, ako nisu onda stvarno nesto nije u redu sa mnom.

Promeni društvo

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2014. at 20:37, grigorije22 рече

Sedmi dan je nedelja i mi tada nista i ne radimo.

Jeste, u pravu si Sedmi dan i jeste Nedelja, al samo za one koji nisu upuceni u Sv. pismo, i za one zamazanih ociju koji gledaju, a ne vide.

Mislim da to i nije veliki grijeh, ali ako ti znas da je Subota 7. dana E, onda... :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2014. at 19:23, Bojan Lazic рече

2. Mojsijeva 20,9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje. 2. Mojsijeva 20,10 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim. 2. Mojsijeva 20,11 ....

Наведени извор и јесте адвентистички. Може се лако уочити. И цитирани аутори одељка вести су адвенстисти (еванђелисти седми дан) као што је Alden Lloyd Thompson is a Seventh-day Adventist  на једној од тема тог сајта. Но небитно.

Негде сам запазио да си члан црквеног одбора ако не грешим? Ако јеси заиста гладан истине, не тражи ни лево ни десно него у Цркви. Ево и овде има доста књига, богословске литературе, светоотачке, библијске литературе тумачења старог и новог завета.... Могу се преузети. Ја лично волим књигу у шаке и тада престају све недоумице.

Има да се начитааашш и испуниш душу а после можемо сви на колаче или пиво  :pivo:  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...