Тања1 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 facenew22222222 Неће ти уважити јер му ниси дао прави Амин, тамо одакле цитираш, није довољно да си само прочитао, његов ментор броји лајкове ради популарности. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Неће ти уважити јер му ниси дао прави Амин, тамо одакле цитираш, није довољно да си само прочитао, његов ментор броји лајкове ради популарности. не само да му броје амине ради популарност, него му посладваци, са обзиуром да је страни плаћеник дају бонус на плату од броја амина. Тиме мере његов рад. Зато му ја лајкујем све, обећао ми посо преко везе. Треба говорити о садашњости, да се земља није опоравила од финансијске кризе 2008, а почела је 2012 са проблемима у еврозони. Криза владе 2013 само је погоршала ситуацију. Словенија стоји у реду за хитне кредите из ЕУ, има прекомерне трошкове новог зајма. Порука је јасна: Словенија више не може да живи од саме себе, односно СФРЈ. Од ЕУ је теже огребати се. Чуј, теже...Никако Сва срећа па је Србија изнад ње, нема никакве кредите, никакве дугове, одличну ситуацију. Порука је јасна, шта знају ти у Унији, ми живимо ко цареви они ко слепци. п.с. Словенска привреда може да живи, не може бирократска држава(она је та која се зајми) социјалистичке мере су супер док имаш туђих пара за трошење, као што рече Маргарет Тачер. А то није проблем Словеније нити Србије, већ сваке не-либеларистичке земље. Дакле питање реформе Еу бирократије је само питање времена. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Bitno je da ti kao i uvek (ne)znas o cemu pricas. Samo ja u kuci imam Iskrine proizvode od pre 25+ godina, sljakaju bez greske (kontaktore u busilicu), Gorenje stednja koji takodje radi bez problema. Ako bi mogao još da iskoristim citat za još jednu crticu.... Pričaš mi o kvalitetu proizvodnje. Lepo. Si se nekad zapitao koliko neslovenaca (po naciji) ima stručni tim u nekom preduzeću? Nasledstvo iz SFRJ. Evo jedne fantastične činjenice.... Slovenija je uspela da ajvar bude slovenački nacionalni brend. Dakle ono autentično što dolazi iz Slovenije je ustvari sledeće: Slovenci pojma nemaju da naprave ajvar.Ajvar nije samo recept. Dakle ono što je autentično za sloveniju je ustvari srpski i makedonski ajvar. Prosto se zapitam sad da li ćeš razumeti ili mi tražiti slovne greške gde ćeš moju činjenicu da strpaš u vrtić. (uzgred posšto imam dva sina u jaslicama mogu ti reći da je stručni tim iz vrtića odlično odradio posao,jer sad moji bebci znaju već koja je desna a koja je leva ruka. Dolazimo do toga, da ajvar slovenačka leva ruka upisuje u svet kao nacionalni brend dok desna ruka puni rinfuz iz makedonije i srbije. Slovenci ne znaju da prave ajvar niti su ikad imali recept za ajvar niti su ikada gajili odredjene vrste paprike koja se koristi za ajvar. Izgleda šašavo ali slovenci PREVARU brendirali kao nacionalni brend. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Slovenci pojma nemaju da naprave ajvar.Ajvar nije samo recept. Пази... прво.. мени лично смета што је ајвар словеначки бренд.. ал ово ти је брате толико бесмслена реченица.... ко да си реко "србин не зна да направи пицу" .... какве везе има националност са вештином да направиш нешто!? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Пази... прво.. мени лично смета што је ајвар словеначки бренд.. ал ово ти је брате толико бесмслена реченица.... ко да си реко "србин не зна да направи пицу" .... какве везе има националност са вештином да направиш нешто!? šta da ti kažem sad na ovo? Pusti nas čike malo da pričamo majku mu. Тања1 and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 не само да му броје амине ради популарност, него му посладваци, са обзиуром да је страни плаћеник дају бонус на плату од броја амина. Тиме мере његов рад. Зато му ја лајкујем све, обећао ми посо преко везе. Да је правде послодавци би га отпустили и тебе запослили, пошто имаш више амина од њег, не? sHa_sarcasticlol Треба га притиснути да и ти зарадиш, бонус на плату од броја амина теби, а не овде да те чипујe ко робота. Ево ја сам прошла свет и вратила се, а ти још чекаш посао, не бих да игноришем то, стварно срамота за њега, крајње покварено и невероватно да ти не да бонус, а зависи од твојих амина! Обећао? Немој да се завараваш, илуминати су то! kordun је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Неће ти уважити јер му ниси дао прави Амин, тамо одакле цитираш, није довољно да си само прочитао, његов ментор броји лајкове ради популарности. Za ovoliki trud moram da ti dam i pravi i nepravi uvazavani amin. facenew22222222 A moze i cepi za lepo ponasanje u licnom primeru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Како се ово претворило у тему о Словенији? Јел може неки админ да премести па да изанализирамо ту Словенију, можда нешто и научимо.... госпон кара`м ђоурђе Тања1, RYLAH and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Да је правде послодавци би га отпустили и тебе запослили, пошто имаш више амина од њег, не? sHa_sarcasticlol Треба га притиснути да и ти зарадиш, бонус на плату од броја амина теби, а не овде да те чипујe ко робота. Ево ја сам прошла свет и вратила се, а ти још чекаш посао, не бих да игноришем то, стварно срамота за њега, крајње покварено и невероватно да ти не да бонус, а зависи од твојих амина! Обећао? Немој да се завараваш, илуминати су то! Mogu smesta i njemu i tebi po kakvoj god pravdi da razdelim amine posto meni ucinak mere u broju konvertovanih dusa a ne u broju amina. Ne znam da li militantne devojke vole cvece a li vidim da ti bas volis amine pa evo ja ti simbolicno dajem 100 amina kao vezba lepog ponasanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Како се ово претворило у тему о Словенији? Јел може неки админ да премести па да изанализирамо ту Словенију, можда нешто и научимо.... госпон кара`м ђоурђе Ja sam zeznuo kad ne cutim kada bi trebalo. A i danas sam mogao da ti ne repliciram ali kad sam ustao ne levu ruku pa sve ode... Ђуро Станивук, kordun and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 šta da ti kažem sad na ovo? Pusti nas čike malo da pričamo majku mu. Прикључио се због мене, ето не види се пре на теми, прегледај, јури замном оно од чега бежим. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Mogu smesta i njemu i tebi po kakvoj god pravdi da razdelim amine posto meni ucinak mere u broju konvertovanih dusa a ne u broju amina. Ne znam da li militantne devojke vole cvece a li vidim da ti bas volis amine pa evo ja ti simbolicno dajem 100 amina kao vezba lepog ponasanja. У мом случају немогућа мисија, не спрдам се са здравим разумом! Задржи за себе или дај Милосављевићу. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 šta da ti kažem sad na ovo? Pusti nas čike malo da pričamo majku mu. Прозивате се горе него у основној школи... Благо нама на чикама... ? Немој да се завараваш, илуминати су то! Кокакола илуминати! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Ja sam zeznuo kad ne cutim kada bi trebalo. A i danas sam mogao da ti ne repliciram ali kad sam ustao ne levu ruku pa sve ode... Не мораш да ћутиш а не мораш ни да се дереш.. У сваком случају, нисам ја тај лик кога си описивао у својим постовима... Aquilius Cratus, Тања1 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Не мораш да ћутиш а не мораш ни да се дереш.. Нешто мора да мења у том погледу, овако из корена није овај Cratus лош човек, може једанпут променити ментора. Ако настави по старом не гине нам конвертовање душе у вампире. Одох ја, поздрав. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука