Jump to content

Шта вас нервира?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9. 7. 2014. at 3:31, zuti car рече
Takvima volim da dodam malo drva na vatru :)

Мислиш, волиш мало неком да бациш угаљ у нафтару? Ово са дрвима некако делује к'о ложење, или бар то тако звучи. Можда ти само волиш да додајеш уље на ватру, али си се погрешно изразио?
Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2014. at 6:40, Наташа81 рече

У оба случаја, после извесног времена сам просто осетила огроман прилив негативне енергије и морала сам да се одјавим. Да не претерам, претрпела сам "стрес" :)  Могло би ипак  другачије да се разговара.

Zato što se svaka rasprava uglavnom pretvori u poligon za istresanje frustracija i lečenje kompleksa. A glavna disciplina je ,,ja sam pametniji od tebe", sublimirana i manifestovana preko pomoćne discipline ,,nemaš pojma".

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2014. at 13:28, зеленизуб рече

Мислиш, волиш мало неком да бациш угаљ у нафтару? Ово са дрвима некако делује к'о ложење, или бар то тако звучи. Можда ти само волиш да додајеш уље на ватру, али си се погрешно изразио?

Proveo sam mnogo vremena lozeci "veselu masinu" moje asocijacije sa vartom ne idu daljeod toga , dovoljno je malo vise drva pa da juris 'kapak" po livadi 

Подели на овим сајтовима

Glupa tema. Desi se da upadnemo u raspravu ali to je na toj temi, ne znaci da se ne slazemo ni u jednoj drugoj. Tesko je na forumu upoznati coveka u pravom svetlu. A svako ima svoje neko misljenje koje moze i da se promeni. Eto u onoj temi o Novaku dopustila sam sebi raspravu i iznervirala se, Dunja me je iznervirala ali na kraju mi je i otvorila oci. :)

Ljudi, stanite na casak i duboko udahnite i idemo dalje.

:D

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2014. at 7:31, zuti car рече

Proveo sam mnogo vremena lozeci "veselu masinu" moje asocijacije sa vartom ne idu daljeod toga , dovoljno je malo vise drva pa da juris 'kapak" po livadi 

Не'ш веровати, ал' и ја сам својевремено им'о те асоцијације на "veselu masinu".

'"весели машинац" рече:
Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2014. at 7:31, zuti car рече

Него сад видим и ово размишљане из машинства, од пре пар година...

зеленизуб рече:
copperalembicperfumedis.jpg

Случајно видим овај The Copper Alembic Perfume Distiller ( http://www.hammacher.com/PopWindows/ProductImageViewer.html?ProductAssetUrlName=http://a248.e.akamai.net/f/248/9086/1h/s7diod-isorigin.scene7.com/is/image/Hammacher/75174&ProductName=The+Copper+Alembic+Perfume+Distiller.&rnd=1285278957357 )

и мислим се... ал' би ово било добро, стони казанчић, за нас ентузијасте... па полако.

Кад понестане раџе, нова тура.

Зарад здравља... онако дамски што би се казло. Него скупо - $174.95 ( http://www.hammacher.com/publish/75174.asp?source=CJ&cm_mmc=CJ-_-1414665-_-1492714-_-Hammacher+Product+Catalog ).

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=61&t=8125&st=0&sk=t&sd=a&start=20

пази, није то без ишта... е једино што је данас тај савремени уређај поскупео на 349.95 отих $i$arki.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Када пуштам пешака да пређе улицу, а он - као да сам га замолила да је пређе по дијагонали којој неееееееема краја, још онако "с кука на кук", полугегајући се.

Уложим мали напор да се не изнервирам.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2014. at 8:31, Crnokosa рече

Glupa tema. Desi se da upadnemo u raspravu ali to je na toj temi, ne znaci da se ne slazemo ni u jednoj drugoj. Tesko je na forumu upoznati coveka u pravom svetlu. A svako ima svoje neko misljenje koje moze i da se promeni. Eto u onoj temi o Novaku dopustila sam sebi raspravu i iznervirala se, Dunja me je iznervirala ali na kraju mi je i otvorila oci. :)

Ljudi, stanite na casak i duboko udahnite i idemo dalje.

:D

Извињавам се, није са намером, што ми није оправдање, али ако има оправдања онда је то да није са намером испровоциран бес.

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Нервира ме кад људи неће да иду на Литургију... Нек' тумачи како ко хоће... :Р

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Изузетно ме нервира кашњење. Веома поштујем време, и где год треба стижем 5 минута (некад и више) раније. 
Могу да разумем да неко закасни 5-10 минута, 15 на крају крајева, али преко пола сата је стварно безобразлук по мени...

И нервира ме и то кад на Литургији сви (или више њих) у храму певају. Зато што углавном надглашавају појце за певницом. И притом, један касни, други жури, госпођа са пискавим гласом има свој соло итд... Волим кад само појци за певницом певају. Лепше је а и имам бољу концентрацију.

citat.jpg

Подели на овим сајтовима

Licemerje, šatro finoća (kada se neko pravi mnogo kulturan a ispadne veoma nekulturan i/ili kada se tako ponaša iz nekih sebičnih razloga), generalizovanje stvari, pametovanje u oblasti za koju neko nije stručan...i tako to :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...