Margareta Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 On 9. 7. 2014. at 3:31, zuti car рече Takvima volim da dodam malo drva na vatru Мислиш, волиш мало неком да бациш угаљ у нафтару? Ово са дрвима некако делује к'о ложење, или бар то тако звучи. Можда ти само волиш да додајеш уље на ватру, али си се погрешно изразио? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 On 9. 7. 2014. at 6:40, Наташа81 рече У оба случаја, после извесног времена сам просто осетила огроман прилив негативне енергије и морала сам да се одјавим. Да не претерам, претрпела сам "стрес" Могло би ипак другачије да се разговара. Zato što se svaka rasprava uglavnom pretvori u poligon za istresanje frustracija i lečenje kompleksa. A glavna disciplina je ,,ja sam pametniji od tebe", sublimirana i manifestovana preko pomoćne discipline ,,nemaš pojma". Дијана., zuti car and Наташа81 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 On 9. 7. 2014. at 13:28, зеленизуб рече Мислиш, волиш мало неком да бациш угаљ у нафтару? Ово са дрвима некако делује к'о ложење, или бар то тако звучи. Можда ти само волиш да додајеш уље на ватру, али си се погрешно изразио? Proveo sam mnogo vremena lozeci "veselu masinu" moje asocijacije sa vartom ne idu daljeod toga , dovoljno je malo vise drva pa da juris 'kapak" po livadi Crveni Baron and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Glupa tema. Desi se da upadnemo u raspravu ali to je na toj temi, ne znaci da se ne slazemo ni u jednoj drugoj. Tesko je na forumu upoznati coveka u pravom svetlu. A svako ima svoje neko misljenje koje moze i da se promeni. Eto u onoj temi o Novaku dopustila sam sebi raspravu i iznervirala se, Dunja me je iznervirala ali na kraju mi je i otvorila oci. Ljudi, stanite na casak i duboko udahnite i idemo dalje. arizan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 On 10. 7. 2014. at 7:31, zuti car рече Proveo sam mnogo vremena lozeci "veselu masinu" moje asocijacije sa vartom ne idu daljeod toga , dovoljno je malo vise drva pa da juris 'kapak" po livadi Не'ш веровати, ал' и ја сам својевремено им'о те асоцијације на "veselu masinu". '"весели машинац" рече: http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=61&p=246125 zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 On 10. 7. 2014. at 7:31, zuti car рече Proveo sam mnogo vremena lozeci "veselu masinu" moje asocijacije sa vartom ne idu daljeod toga , dovoljno je malo vise drva pa da juris 'kapak" po livadi Него сад видим и ово размишљане из машинства, од пре пар година... зеленизуб рече: Случајно видим овај The Copper Alembic Perfume Distiller ( http://www.hammacher.com/PopWindows/ProductImageViewer.html?ProductAssetUrlName=http://a248.e.akamai.net/f/248/9086/1h/s7diod-isorigin.scene7.com/is/image/Hammacher/75174&ProductName=The+Copper+Alembic+Perfume+Distiller.&rnd=1285278957357 ) и мислим се... ал' би ово било добро, стони казанчић, за нас ентузијасте... па полако. Кад понестане раџе, нова тура. Зарад здравља... онако дамски што би се казло. Него скупо - $174.95 ( http://www.hammacher.com/publish/75174.asp?source=CJ&cm_mmc=CJ-_-1414665-_-1492714-_-Hammacher+Product+Catalog ). http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=61&t=8125&st=0&sk=t&sd=a&start=20 пази, није то без ишта... е једино што је данас тај савремени уређај поскупео на 349.95 отих $i$arki. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 On 10. 7. 2014. at 7:31, zuti car рече lozeci "veselu masinu" Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Када пуштам пешака да пређе улицу, а он - као да сам га замолила да је пређе по дијагонали којој неееееееема краја, још онако "с кука на кук", полугегајући се. Уложим мали напор да се не изнервирам. Milan023 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 On 10. 7. 2014. at 8:31, Crnokosa рече Glupa tema. Desi se da upadnemo u raspravu ali to je na toj temi, ne znaci da se ne slazemo ni u jednoj drugoj. Tesko je na forumu upoznati coveka u pravom svetlu. A svako ima svoje neko misljenje koje moze i da se promeni. Eto u onoj temi o Novaku dopustila sam sebi raspravu i iznervirala se, Dunja me je iznervirala ali na kraju mi je i otvorila oci. Ljudi, stanite na casak i duboko udahnite i idemo dalje. Извињавам се, није са намером, што ми није оправдање, али ако има оправдања онда је то да није са намером испровоциран бес. arizan је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Нервира ме кад људи неће да иду на Литургију... Нек' тумачи како ко хоће... :Р Sanja Т., Ненад Р. and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Изузетно ме нервира кашњење. Веома поштујем време, и где год треба стижем 5 минута (некад и више) раније. Могу да разумем да неко закасни 5-10 минута, 15 на крају крајева, али преко пола сата је стварно безобразлук по мени... И нервира ме и то кад на Литургији сви (или више њих) у храму певају. Зато што углавном надглашавају појце за певницом. И притом, један касни, други жури, госпођа са пискавим гласом има свој соло итд... Волим кад само појци за певницом певају. Лепше је а и имам бољу концентрацију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 Posesivnost.... Bes... Preosetljivost.... Naivnost.... Moje mane, koje me izludjuju... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 Licemerje, šatro finoća (kada se neko pravi mnogo kulturan a ispadne veoma nekulturan i/ili kada se tako ponaša iz nekih sebičnih razloga), generalizovanje stvari, pametovanje u oblasti za koju neko nije stručan...i tako to Milan023 and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2014 u poslednje vrijeme, sveeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука