Jump to content

Шта вас нервира?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 7. 2014. at 21:50, Дијана. рече

Ideja je lijepa, ali da ne bude na ličnom nivou - jer treba kritikovati stavove i ponašanje, a ne ljude, nema tog smirenja ni kod koga, ego naš nasušni :)

"To me nervira i smeta mi" je dobro za ventilaciju i konstruktivno preusmjeravanje sukoba, ali nikako TI,TEBE, ili ogovaranje NJE, NJEGA. Većina sukoba su samo nesporazumi koji podgriju neke komplekse i onda jao.

Dobro, u pravu si, mozda  nisam trebala tako da je nazovem. I naravno da treba da ljudi iznose razlicita misljenja, ali civilizovano, bez vrijedjanja. :)

Подели на овим сајтовима

Мене је у почетку нервирао овај сам форум, сви сте били некако препаметни по питању религије, превише опуштени за једне хришћане које сам ја схватао тада више као строге спартанске монахе, као и превише либерални зато ретко сам вас посећивао. 

Сада пак није тако, привукли сте ми пажњу па сам и сам постао опуштенији и отвореније по неким питањима, док сам пре био доста строг и конзервативан. 

Од чланова ме нико не нервира, једино што мрзим током расправе је кад ми неко каже да не знам, да се образујем, то ме оно онако погоди одмах, иако знам да то не ваља код мене, та особина, егоистична је, али ето искрено такве ствари баш и не подносим, мада се ретко то овде дешавало, већином негде другде, али трудим се да искулирам. Остале увреде ме посебно не дотичу, сем овог образовања  :)))

Иначе, волим свакакве расправе, дубоке, мисаоне, које терају на размишљање. 

Подели на овим сајтовима

On 8. 7. 2014. at 22:08, Палама рече

Од чланова ме нико не нервира, једино што мрзим током расправе је кад ми неко каже да не знам, да се образујем, то ме оно онако погоди одмах,

Jo. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Од чланова ме нико не нервира, једино што мрзим током расправе је кад ми неко каже да не знам, да се образујем, то ме оно онако погоди одмах

Bolje se obrazuj nego što pišeš šta te pogađa.... :D

Подели на овим сајтовима

Од чланова ме нико не нервира, једино што мрзим током расправе је кад ми неко каже да не знам, да се образујем, то ме оно онако погоди одмах

Мен' штокад ни ти васколико велеобразовани не сметају, с отим њи'овим, ал' само док се гдешто не дохвате којекак'их велеважних идеја којекојих edukativnih центара, и гдекоји којечијих штоштарија и којештарија, па уфате штогде штошта, саврх, истиха и наопако...

Подели на овим сајтовима

On 8. 7. 2014. at 19:42, Ненад. рече

Не треба само кривити себе  , већ треба увек поћи од себе .

Нека напише неко ако му ја нешто сметам са својим постовима и у опште како се односим са другим људима на форуму , био би му захвалан јер можда и ја у нечему грешим.

Одлично се односиш према другима, ти си један од најсмиренијих и најпозитивнијих овде. Само тако настави.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2014. at 1:07, зеленизуб рече

Најбоље су kartivcе од Ведоки крема? :D

damn it typo, kada kucam u mrklom mraku, sa čak i skroz smanjenim osvetljenjem na monitoru, ejr mi je prozor širom otvoren, pa da mi ne ulete komarci. ne zna se šta je gore komarci ili vrućina...

Подели на овим сајтовима

Ето, и поквари ми сад форицу. Него...

Cambridge рече:
Нсиам врвеовао да зправао мгоу рзмауети оно што чтаим. Заављхуујћи нобниечој мћои људксуог мгзоа, перма иртажсиавњима начаинка са Cmebraidga, нјие вжано кјоим су роедслдоем нпиаснаа слвоа у рчеи, јдиено је бтино да се прво и пслдеоње совло нлаазе на совм мстеу. Отасла солва мгоу бтии у птпонуом нердеу и без озибира на ову олокност, ткест мжеоте чтиати без побрелма. Ово је зобг тгоа што љдукси мзоак не чтиа савко слвоо песонбо, већ реичи портмаса као цлениу.

А уевк сте мсилили да је павропис вжаан!
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Mene sem milosavljevica , koji me nervira celokupnim svojim bicem ostali ne doticu ama bas ni malo . Salim se milosavljevicu , zaqpravo mislim suprotno . Inace , forum mi je jako interesantan jer zbog pravila ljudi bas nemogu da se "caste" kao na nekim drugim mestima ali uvek nadju nacina da oslobode svoja prava osecanja . Uvek mi bude simpaticno kad neko ispod maske smirenja i trpeljivosti "prokuva " i onda krene da casti sve one koji se sa njim ne slazu a pri tom mora da pazi na recnik . Takvima volim da dodam malo drva na vatru  :)

Подели на овим сајтовима

On 8. 7. 2014. at 19:47, Grizzly Adams рече

Па то је и сврха форума - да људи дискутују, расправљају. Какав би иначе био форум где се сви слажу?

Свака тема би имала један пост и хиљаду "амина"... :)

Мислим да се овде некад иде мало даље од тога. Најбољи показатељ су неке од последњих актуелних тема. У једној сам учествовала (Да ли бисте изабрали верника/атеисту за брачног друга) а другу сам пратила (Венчање Новака Ђоковића, које је, иначе, данас :) ) и по аминима које сам давала, може се отприлике видети моје мишљење о томе. У оба случаја, после извесног времена сам просто осетила огроман прилив негативне енергије и морала сам да се одјавим. Да не претерам, претрпела сам "стрес" :)  Могло би ипак  другачије да се разговара.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2014. at 7:17, Grizzly Adams рече

@@Наташа81,

Кад би погледала у нас негативна енергија би нестала одмах... :)

:.mislise.  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...