Jump to content

Шта вас нервира?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Главно је: ако се нервираш - уради нешто! Одмах.

Uglavnom se ne slažem. Pod jakom emocijom donosimo pogrešne zaključke. Učiniti nešto odmah jeste linija manjeg otpora, instinkt koji te tera na akciju da se što pre oslobodiš ,,napetosti". 

Ono što treba jeste dobro i debelo razmisliti, proceniti šta realno dobijaš, a šta gubiš. Ali opet pod jakom emocijom to je teško, jer ti je percepcija drugačija. Treba čovek prvo da se smiri. I da pita za savet.

Moje neko skromno iskustvo jeste da kad baš ne znam šta ću, ne činim ništa, dok ne budem koliko toliko siguran, tj. dok nemam dovoljno informacija za informisanu odluku, ili dok se ne smirim. Jer kad god sam uradio drugačije - pogrešio sam, u najvećem broju slučajeva. Osim kada mora se prelomi, onda se setim onoga što reče starac Pajsije otprilike ,,prelomi na neku stranu i uzdaj se u Boga"

usput preporučujem i ovo:

http://www.ted.com/talks/dan_gilbert_researches_happiness (možda bih mogao i temu da postavim)

Подели на овим сајтовима

Nervira me što zakopavam probleme, umesto da ih rešavam, što (evo upravo sad) sažaljevam samog sebe, što mi je bitno šta drugi misle o meni, što sam opet počeo da gledam TV i igram igrice... Spisak ide dalje :D

Dakle, najčešće sam sebe  :0205_whistling: 

Generalno, trudim se da ne razmišljam toliko i da se ne nerviram, al odem onda u neku petu krajnost i počnem da ne razmišljam uopšte, a ni to ne valja (pa se onda iznerviram i zbog toga i idemo opet  joooj )

Sve u svemu, lepo je i kad se nerviram i kad se ne nerviram  :ani_biggrin: 

Naravoučenije: nervirajte se na glas!

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Што се нервирања тиче, ја нисам видела скоро сличну ситуацију...можда бих изашла, прво, не морам да будем у праву, то је моје мишљење, друго, оваквим указивањем поштовања сматрам да нисам вредна, па бих се потрудила дефинитивно да напустим место  да не бих увредила, јер бих рецимо сасвим ладно могла неког да сложим са једним' на лицу места   sHa_sarcasticlol

Шта рећи, изем ти живот, ако не смем да прекорачим праг цркве! Боже сачувај! :0222_shocked:

10387067_324549464375092_186904062670575

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

После се критикују Западне „вредности“ и како све лоше стиже са Запада,  наметнуте вредности,  а у ствари сами  (не)уништавају своје идеале и моралне вредности. Зато пссст у рупе мишеви! Сами бирате! ;)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Нема теме у којој нема препуцавањња. Сигурна  сам да други људи који нису чланови неће стећи лијепо мишљење о форуму, гдје свако свакоме '' спуушта '' . Напишите шта коме смета, шта вас нервира, ко би требао да смањи доживљаје, издувајте се, и будимо нормални на другим темама. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...