Драган Јашић Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Пардон овај форумаш што ми је јавио рекао је да би сутра требало да легне новац на рачун ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Само подижем тему због наших ноћобдија.... колко да и они буду у току.... Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Помаже Бог добри моји ! До мало пре ми је легла још неке уплате и сада већ има неких 11000 динара ! Јавила ми се и наша Дијана из Републике Српске она ће бити у Србији сада за викенд па је најавила да ће и она приложити неку кинту ! Сада ми треба информација да ли неко зна адресу од Биљане и како јој послати ? Да ли можда неко има од наших свештеника који су из РС или да то пошаљем по Дијани !Имали ко неку идеју . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Е ко је данас уплатио то је баш подвижнички 8086.gif ....код нас бре испред свих банака километарски редови, ови пензионери су ваљда почели окупљање још пре зоре Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Молим све који су у могућности да дају неки прилог макар до четвртка или петка како би смо Биљани послали што већу количину новца ! Твоје мало некоме ће бити пуно! Плутон, nana and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Хвала свима који су се до сада одазвали и уплатили. ....хвала и онима који ће то тек учинити. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Идемо добри моји форумаши ! Биљана из Добоја је баш пострадала у поплави ! Твоје мало некоме ће бити пуно! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 15, 2014 Пријави Подели Написано Јун 15, 2014 Брате, има ли нових уплата...како напредујемо ? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Стигле уплате и има 12400 динара и ја ћу да додам још коју кинту па још док се чујем данас са Дијаном да ли ће она нешто уплатити пошто је на Златибору и кад све то скупимо ако Бог да сутра уплаћујем на Биљанин рачун . Надам се да ће бити свега око 120 евра НАЖАЛОСТ ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Може се брате рећи и овако и онако......али ипак, за почетак је добро јер је боље ишта него ништа Ја верујем да ће се временом укључити и остала браћа и сестре форумаши са својим прилозима...... Кад већ рекох ..прилози.... да кажем и своје виђење....некако би била права ствар , и значајније и милије у овој акцији, да више нас одвоји и пошаље по нпр. 500 д. ...а не да мислимо " их 500д., то је мало, ја не могу више па нећу ни да шаљем сићу". Важно обавештење за форумаше који не живе на територији Србије а желе да учествују : ..своју помоћ можете дуректно упутити на Биљанин рачун (помоћ брже стиже а и избегавамо дуплирање провизије). Молим вас да ми се за број рачуна јавите на ПП. Драган Јашић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Извињавам се, понављам поруку са неопходном изменом Важно обавештење за форумаше који не живе на територији Србије а желе да учествују и помогну : ....своју помоћ можете директно упутити на Биљанин рачун (помоћ брже стиже а и избегавамо дуплирање провизије). Молим вас да се за број рачуна јавите на ПП, форумашима : @Драган Јашић и @w.a.mozart Јадранка-Дервента and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Драга моја браћо и сестре по Христу и драги моји форумаши ! Пре свега да вам се свима захвалим а посебно онима који су дали допринос у овој нашој хуманитарној акцији ! Прославили се баш и нисмо али добро , акција и даље траје , сакупили смо неких 110 евра за нашу Биљану која је пострадала у поплавама , сада покушавам на неки најбезболнији начин да пошаљем Биљи те скупљене новце али је веома тешко . О чему се ради да бих послао новац на рачун Биљанин у Републици Србској траже провизију од целих 18 евра !!!!!!! Нисам паметан шта да радим па бих молио ако неко зна ко би ишао ускоро , што пре у Босну без обзира где да избегнем оволику провизију . Потребан ми је савет или помоћ од свих вас шта урадити ? Можете да се јавите и путем ПП да изнедримо неку могућност да то доставимо нашој Биљани ! Хвала Вам унапред свима и праштајте мени грешном рабу Божијем ! Јадранка-Дервента and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Имам обавезу да вас све обавестим да сам се договорио са нашом сестром Јадранка-Дервента , наиме њен син студира Богословију у Београду и да би њен син требало негде око 1-5 јула да иде у РС тако да Биљани ће он да пренесе новац који је скупљен а у међувремену је стигла још једна уплата од 2000 динара тако да ће и то бити претворено у евре и послато ! Хвала овом добром форумашу или доброј форумашици што је уплатио ! П.С . Мени је отац јуче преминуо тако да за сада нисам у могућности да се мало више ангажујем око свега овога ! Помените у вашим молитвама мог аоца Бранислава ! ХВАЛА ВАМ СВИМА ! Олимп, Саша од Москве, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Помаже Бог браћо и сестре форумаши! Морам да вам кажем, скупљено је укупно 220 евра за Биљану али још није послато, чуо сам се јуче са сином од Јадранка-Дервента тако да би то у току недеље да се пренесе у РС. Хвала свим добрим људима! Олимп, obi-wan and nana је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Помаже Бог добри моји ! Богу хвала данас сам предао прикупљен новац за Биљану после добрих месец ипо дана ! Нисам желео да скупљену кинту жртвујем и умањим за онолико колико би било потребно да се сестри Биљани уплати на њен рачун то је било приближно 20 евра , тразио сам начин како послати новац из Србије у републику Србску па сам и овде био написао да ми је потребна помоћ и савет да ми како тако помогнете и ли посаветујете како и шта да радим . Богу хвала јавила ми се сестра Јадранка - Дервента и написала да је њен син на Богословији у Београду и да би требало да у Јулу дође кући и по њеном сину сам напокон послао ! Јесте да је то потрајало и право да кажем већ ме је постало срамота да толико новац стоји код мене . Чак шта више нисам ни хтео да будем пуно на форуму да ме неко неби приупитао шта се дешава . Страшно ми је било у глави , поред тога што ми је отац преминуо , да неко непомисли да сам случајно злоупотребио скупљене новце или недај Боже задржао за себе . Богу хвала данас ми се јавио Душан и сутра путује кући у Босну , наравно Јадранкин син . Да кажем да је скупљено 220 евра . nana, Олимп, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука