Jump to content

Спрема се "велики" антипапски митинг"?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.facebook.com/pages/Veliki-antipapski-miting-2013/304734091538?ref=nf#!/pages/Veliki-antipapski-miting-2013/304734091538?v=wall

Још колико ће ови секташи да посрну??

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Одговори 96
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Мени њих жао...они јадни више слијепи него слијепци, и глувљи од најглувљих. Баш је ружно што људи своју енергију усмјеравају на сукобе, а не на љубав.  :).gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Нема ништа секташко што се људи организују да се успротиве доласку архијеретика у своју земљу. Искрено се надам да ће се атмосфера временом подгријавити и да ће бити све више људи који ће се противити папином доласку, не само међу групама него и међу обичним народом, тако да се римски понтифекс осети непозваним и да одложи свој долазак за век векова, док се не покаје. Зато треба радити на почуавању народа ко су били Латини кроз векове, и каква су зла чинили православнима. Но ако ипак и дође надам се да ће тог дана бити у Нишу мирних демонстрација и окупљања против доласка латинствујућег. Ако се за митинг подршке Караџића могло окупити 250.000 људи, онда ако се за овакву једну провокацију каква је долазак папе, не може окупити бар пола милиона или више да изрази своје противљење, ћутимо, значи желимо га, онда нека нам га.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

???? ????? ???????? ??? ?? ???? ?????????? ?? ?? ????????? ??????? ???????????? ? ????? ?????. ??????? ?? ????? ?? ?? ?? ????????? ???????? ???????????? ? ?? ?? ???? ??? ???? ???? ???? ?? ?? ????????? ??????? ???????, ?? ???? ???? ??????? ???? ? ???? ??????? ???????, ???? ?? ?? ?????? ????????? ????? ?????????? ? ?? ?????? ???? ??????? ?? ??? ??????, ??? ?? ?? ??????. ???? ????? ?????? ?? ????????? ?????? ?? ?? ???? ?????? ???? ??????, ? ????? ?? ??? ?????? ?????????????. ?? ??? ???? ? ???? ????? ?? ?? ?? ??? ???? ???? ? ???? ?????? ????????????? ? ???????? ?????? ??????? ??????????????. ??? ?? ?? ?????? ??????? ???????? ????? ??????? 250.000 ????, ???? ??? ?? ?? ?????? ????? ??????????? ????? ?? ??????? ????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??????? ??? ???? ?? ?????? ????? ??????????, ??????, ????? ?????? ??, ???? ???? ??? ??.

??? ?? ?? ????? ,??? ???????? ????? ?? ???????????? ???? ????. ???? ?? ???????? ???? ????????? ??????????? ???? ?? ?????? ?? ??????????? ???? ?????? ?????? ? ???? ??????.

?? ??????.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

??? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ????? ?? ??????? ??? ?????? ??? ?? ?????? ??????. ?? ?? ???? ????? ??????? ????????? ?? ???? ???? ?????????.

???? ???? ?? ?????????????  0442_feel

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Људи се чешају тамо где их сврби. Више ми, стварно, мука од тих прича око папе.  Некад се тако изнервирам да ми дође да кренем јавно да причам све најбоље о папи, само у инат. Нит га мрзим нит волим. Нек ради шта хоће. Ја имам своју Мајку Цркву, Свету Православну. Изгледа да су људи докони и немају паметнија посла него да се замајавају око оваквих ствари.

Подели на овим сајтовима

А шта,да ли значи да,ако примимо папу,смо ми "папопоклоници"? Нико овде не баца цвеће пред папу као да је окупатор,не разумем овакву замену теза.

0442_feel

Искрено,мене више брине што Срби чешће обитују у Кући цвећа неголи у цркви,недељом.

Подели на овим сајтовима

? ???,?? ?? ????? ??,??? ??????? ????,??? ?? "?????????????"? ???? ???? ?? ???? ????? ???? ???? ??? ?? ?? ????????,?? ??????? ?????? ?????? ????.

0442_feel

???????,???? ???? ????? ??? ???? ????? ??????? ? ???? ????? ?????? ? ?????,???????.

?? ???? ??? ???,??? ?? ?? ?? ?????? ?? ?????.??? ?? ????? ?????? ????? ?? ?? "?????" ? ???????????,???? ???? ??? ?? ???? ?? ??? ????? ????? ? ?? ???? ? ??????,??? ??? ?? ?? ????? ????????,???? ???????? ? ?????? ????????.???? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ??? ????????? ? ????????????? ???? ????????,??? ?? ???? ??????.  klapklap

?? ???? ???? ?????????.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

??? ?? ?? ?????? ???? ??????? ??? ????????? ???, ? ??????, ?? ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ?? ???? ??? ???? ?? ??? ????????? ?? ??? ?? ????? ??? ?? ??????? klapklap

?? ????  0442_feel

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ??? ?????? ? ?? ????????, ?????? ?? ????, ???? ?? ?? ??????????? ?

`???????? ??? ?? ????? ? ??????? ????: ??? ? ???? ?? ?? ??? ??????? ? ?????? ? "?????? ?????", ???? ?? ???????? ?? ?? ???? ? ????.`

?? ??? ?? ?? ????? ?? ?? ????,? ???? ???? ?? ??? ?? ?? ?????,???? ?? ??????????.???? ?? ?? ????? ?? ?????? ???????,?? ?? ?????? ? ????? ????.???? ?? ? ?? ?????,?? ?????? ???????,??????????? ? ??????????? ???????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

?? ???? ??? ???,??? ?? ?? ?? ?????? ?? ?????.??? ?? ????? ?????? ????? ?? ?? "?????" ? ???????????,???? ???? ??? ?? ???? ?? ??? ????? ????? ? ?? ???? ? ??????,??? ??? ?? ?? ????? ????????,???? ???????? ? ?????? ????????.???? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ??? ????????? ? ????????????? ???? ????????,??? ?? ???? ??????.  0205_whistling

???,?? ?? ???????? ??????? 1700-????????? ?? ????????? ??????? ?? ?????? ??????? ?? ?????,"????????",????????,? ??...?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...