Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Опозиција не постоји, народ слуђен Pa naravno da je sludjen kada plutaju hiljade leseva a u lazarevcu ih spaljuju a nadje se neko i da poveruje ... Tu se ne zna ko je ludji. Oni sto izmisljaju ili oni sto veruju .... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Мене највише брине то што изгледа да је Вучић један потпуно суманут лик који има страховиту моћ у овом тренутку. Ја сам веровао не да се он променио, него да се, ајде да кажем, унормалио, и да је схватио да је боље да само краде и лаже као и сви дотадашњи политичари и да народ замајава те европском унијом, реформама, те овим и оним. То би се пре или касније завршило банкротом државе, али ништа другачије не би било да је било ко други на власти. Можда мало брже или мало спорије. Нажалост, његово понашање у последњих неколико дана ми говори да је он подједнако ударен као што је увек био, ако не и горе, а никада није имао више моћи у својим рукама. Опозиција не постоји, народ слуђен и гладан, а он такав какав је, са јаком историјом лудачких говора и дела. Ако осети да је угрожен, плашим се да ће потпуно погубити сваки компас... Ма ја њему ништа не верујем. Такве "промене" се не дешавају преко ноћи, ако су уопште могуће. Само је прилагодио кореографију јер оно Шешељево дивљаштво више не функционише. Плутон, Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Ма ја њему ништа не верујем. Такве "промене" се не дешавају преко ноћи, ако су уопште могуће. Само је прилагодио кореографију јер оно Шешељево дивљаштво више не функционише. Кад си ти цео живот политичар, у животу дан радног стажа немаш .. правог.. све што умеш да радиш јесте да политишеш - не можеш да будеш нормалан. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Кад си ти цео живот политичар, у животу дан радног стажа немаш .. правог.. све што умеш да радиш јесте да политишеш - не можеш да будеш нормалан. Kad progovori zivotno iskustvo .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kad progovori zivotno iskustvo .... Царе, јел се сећаш оно моје волонтирање за које си ме толико завитлавао? Ономад одем на биро донесем им папир и писмо препоруке да сам волонтирао, они ми тамо упишу да сам "комерцијални техничар" .... имам већ две понуде за посо. Значи ћаоооо не бих те више задржавао. Ћириличар and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Успут, само да поменем, да је за време диктатуре СМ, почело и пензионисање свог официрског кадра, који некад бејаше учествовао у ратним дејствима на територијама ван новопроизведеног правног наслединика СФРЈ, тј. СРЈ... Тол`ко и о томе... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Успут, само да поменем, да је за време диктатуре СМ, Kako diktatura, pa odrzavani su izbori? Na poslednjim je izgubio i izabran je Kostunica ako se ne varam? Mada ovaj pristup objasnjava i naziv teme ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kako diktatura, pa odrzavani su izbori? Доказано покрадени дакле власт је нелегитимна и недмократска. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kako diktatura, pa odrzavani su izbori? Na poslednjim je izgubio i izabran je Kostunica ako se ne varam? Друже, не прави се луд! Причамо о периоду након Дејтонског споразума, када су најбољи синови са ове и оне стране Дрине, пуштени низ воду... Избори које помињеш су се десили неколико година након тога... Да ли си свестан хиљада обичних животних прича, људи, који су након његове одлуке остављени "ни тамо, ни `вамо"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Доказано покрадени дакле власт је нелегитимна и недмократска. Kako pokradeni? Jeste pokusaj bio kod zadnjih izbora ali je Milosevic suvereno vladao izabran na slobodnim visepartijskim izborima nekoliko puta. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kako pokradeni? Jeste pokusaj bio kod zadnjih izbora ali je Milosevic suvereno vladao izabran na slobodnim visepartijskim izborima nekoliko puta. Лепо покрадени, преко Косова, све доказано..... тих неколико пута на којима је он "суверено" владао.... ти су покрадени и намештани. На задњим су га само ухватили на делу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Друже, не прави се луд! Причамо о периоду након Дејтонског споразума, када су најбољи синови са ове и оне стране Дрине, пуштени низ воду... Избори које помињеш су се десили неколико година након тога... Да ли си свестан хиљада обичних животних прича, људи, који су након његове одлуке остављени "ни тамо, ни `вамо"... Kako yto mislis pusteni niz vodu? Ko? Penzionisala Srbija oficire? Sta tu ima cudno i gde je tu diktatura? A ko je trebao da odlucuje o tome ako ne srpska drzava, vlada, parlament, predsednik? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kako yto mislis pusteni niz vodu? Ko? Penzionisala Srbija oficire? Sta tu ima cudno i gde je tu diktatura? A ko je trebao da odlucuje o tome ako ne srpska drzava, vlada, parlament, predsednik? ал си се збунио крено си тајпо ерорие да правиш :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kako yto mislis pusteni niz vodu? Ko? Penzionisala Srbija oficire? Sta tu ima cudno i gde je tu diktatura? A ko je trebao da odlucuje o tome ako ne srpska drzava, vlada, parlament, predsednik? Бароне, врло добро се знамо, према томе-не лупетај... Људи су баш тако-пуштени низ воду... Док су требали, били су тамо... Кад више нису требали, тј. када је скот од "балканског касапина" постао "гарант мира на Балкану", људи су остављени без плата и било каквих принадлежности... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kako diktatura, pa odrzavani su izbori? Све је било "по вољи народа". Тако је и друг Тито био изабран за доживотног председника. Чини ми се да и Вулета чека слична судбина, ако се не исквари. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука