RYLAH Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 http://pisajga.wordp...-je-ovo-drzava/ Сви знамо какво је стање, не треба нико да нам соли памет, тај се систем гради врло марљиво већ седамдесет година, ал де је решење за такав систем? Ил макар за делове тих проблема? Пошто се већ толико помно прате друштвене мреже, блогови, коментари и остало на Нету од стране надлежних, не би можда било лоше да сви ти доктори за констатацију онога што сви знају некад понуде и неко решење за проблеме које тако стручно уочавају, можда се неки од ових што прате и примене то решење. Ал оћеш! Сипа се само отров, никад се не нуди никакво решење, јер је најлакше критиковати. Кад би понудио неко решење, то би те већ обавезивало да мало мућнеш главом, а то ниси научио да радиш. Почели би и да ти постављају питања и да испитују твој предлог решењеа, па би се видеело и колико си уствари шупаљ. И онда само наставиш да и даље сипаш отров и да и даље загађујеш већ дебело затрован јавни простор, јер је тако најбезболније по твој его. Што се мене тиче, нека су ове што шире панику позивали на разговоре. Нисам за то да се прети људима који причају о реалном стању или пропустима одговорних, иако мислим да није време за то, да ће и то да дође на дневни ред, само да се среди прво најнужније, што угрожава животе људи; Али ове троваче и треба да позивају. Само да и у томе не буде дискриминације, него све да их редом позивају на разговоре, да се опамете. Gordana . and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ја нисам питао за ОДГОВОРНОСТ, него за РЕШЕЊЕ. За одговорност се неко стрпа у затвор, али нам то не решава проблем. Решиће проблем једног гмаза који нас јаше, ал имамо их милион и једног. Мене интересује системско решење. Да би дао системско решење, кренеш од констатације проблема. Онда погледаш узроке проблема. Онда, на основу истраживања или на основу свог образовања или стручности у том пољу, даш и решење, које ће касније бити подложно преиспитивању и критикама, а ти, да би био озбиљан, одговараш на критике. Дакле, има ли неко ко је понудио решење, а не само да се вози на таласу јада и незадовољства и измишља рупу на саксији? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Сви знамо какво је стање, не треба нико да нам соли памет, тај се систем гради врло марљиво већ седамдесет година, ал де је решење за такав систем? Ил макар за делове тих проблема? Пошто се већ толико помно прате друштвене мреже, блогови, коментари и остало на Нету од стране надлежних, не би можда било лоше да сви ти доктори за констатацију онога што сви знају некад понуде и неко решење за проблеме које тако стручно уочавају, можда се неки од ових што прате и примене то решење. Ал оћеш! Сипа се само отров, никад се не нуди никакво решење, јер је најлакше критиковати. Кад би понудио неко решење, то би те већ обавезивало да мало мућнеш главом, а то ниси научио да радиш. Почели би и да ти постављају питања и да испитују твој предлог решењеа, па би се видеело и колико си уствари шупаљ. И онда само наставиш да и даље сипаш отров и да и даље загађујеш већ дебело затрован јавни простор, јер је тако најбезболније по твој его. Што се мене тиче, нека су ове што шире панику позивали на разговоре. Нисам за то да се прети људима који причају о реалном стању или пропустима одговорних, иако мислим да није време за то, да ће и то да дође на дневни ред, само да се среди прво најнужније, што угрожава животе људи; Али ове троваче и треба да позивају. Само да и у томе не буде дискриминације, него све да их редом позивају на разговоре, да се опамете. Nije tacno, ima ljudi koji nude resenja ali su pod cenzurom, tj. ne da im se ni da pridju, iako javno predlazu resenja. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ја нисам питао за ОДГОВОРНОСТ, него за РЕШЕЊЕ. Решење је у слободном тржишту и јаким институцијама. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Решење је у слободном тржишту и јаким институцијама. Одличан почетак. Ајд сад разради? коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 odozgo dolazi sistemsko resenje.... "Zemlja vitezova i mučenika pretvorila (bi) se u jamu pacova! I Bog pravedni, koji gleda po zemlji i traži ljude, oduzeće zemlju od pacova i dati je ljudima, strancima izbliza ili izdaleka." NE KRADI DRŽAVU - Vladika Nikolaj Velimirović Ајд немојмо бежати у велике речи и гуслања, ја бих стварно да чујем ако имаш нешто на уму, сад ти је прилика да будеш и креативан и паметан. Ево, Ивица је почео са слободним тржиштем и јаким институцијама. То је добар почетак, по мени (опет, можда неко понуди нешто боље), али треба и мало разраде. коЖељ њацИ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 zaista ti kazem, nece ostati pedalj Srpske zemlje koji ce se zvati Srbija. Ево имам и ја пар комада: Бог се драги на Србе разљути за њихова смртна сагрешења; Биће нам боље кад и ми будемо бољи; Кад каниш побиједити не смијеш изгубити. Ето, можемо тако цео дан да се гађамо великим речима и реченицама које почињу са "заиста ти/вам кажем" да бисмо глумили Христову мудрост и дали празним речима пуноћу самом формом, ал тиме само трошимо време, и своје и оних који ово читају. Gordana ., feeble and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Избацити политику из дневног живота грађана...за почетак... RYLAH, Gordana . and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ајд немојмо бежати у велике речи и гуслања, ја бих стварно да чујем ако имаш нешто на уму, сад ти је прилика да будеш и креативан и паметан. Ево, Ивица је почео са слободним тржиштем и јаким институцијама. То је добар почетак, по мени (опет, можда неко понуди нешто боље), али треба и мало разраде. Cemu izmisljanje tople vode? https://www.pouke.org/forum/topic/27975-konkretno-re%C5%A1enje-za-srbiju-stalo-u-jedan-sat/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Вратити бркове у моду...сваки мушкарац да их има под обавезом... RYLAH, Juanito and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ево имам и ја пар комада: Бог се драги на Србе разљути за њихова смртна сагрешења; Биће нам боље кад и ми будемо бољи; Кад каниш побиједити не смијеш изгубити. Ето, можемо тако цео дан да се гађамо великим речима и реченицама које почињу са "заиста ти/вам кажем" да бисмо глумили Христову мудрост и дали празним речима пуноћу самом формом, ал тиме само трошимо време, и своје и оних који ово читају. Последња мудрост је од надалеко чувеног срБског песника и гуслара Ненада Бриксија RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 И на све то додајмо квази-сатиричне текстове који служе да се подметне мишљење, негативно и безочно под маском шале. Па хајде да се насмејмо, ха ха ха. У исти ранг спадају и текстови о доњем вешу уличарки којима нам затрпавају мозак и скрећу, не пажњу већ - ум... И враБцу на грани је јасно да су све измишљотине, а онда људски мозак посеже за рационализацијом како би се спасио курцшлуса па каже: Па не би ваљда све измислили, где има дима има и ватре, и почне да доноси сам закључак шта се ту дешава...наравно онај који одговара творцима ових психопатских умотворина. коЖељ њацИ , feeble and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Гоцо, опусти се мало. И не дирај ми "уличарке". RYLAH and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest C3PO Написано Мај 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 ал тиме само трошимо време, и своје и оних који ово читају. Svi ćemo doživeti sudbinu Kosova, pre ili kasnije... over & out sa foruma. vidimo se za koju godinu. p.s. dao Bog da i forum ostane 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Svi ćemo doživeti sudbinu Kosova, pre ili kasnije... over & out sa foruma. vidimo se za koju godinu. p.s. dao Bog da i forum ostane 8086.gif Управо о оваквим јавним речима причам...све црно, све негативно све фатално и безизлазно....Блиц? Курир? Телеграф? Информер? коЖељ њацИ , feeble, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука