milos87popovic Написано Фебруар 28, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2019 Kakva je razlika između punice i sunca?? -nikakva , ni u jedno ne mos gledat dugo! TSCHeTSCHen, Flojd, "Tamo daleko" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Фебруар 28, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2019 Znate li zašto žene ne mogu biti komentatori na utakmicama? Zato što brže pričaju nego što igrači trče. Gogić, "Tamo daleko", Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 28, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2019 Прича о жени и псу Чекао старији човек годинама да му дају дозволу за градњу. На крају му дадоше дозволу и службеник му рече: “Ево све је готово, само још идите на шалтер бр.6 да вам овде ударе печат”. - Оде човек сав сретан, кад на шалтеру бр.6 службеник гледа на сат и каже да му је време за ручак. - Несретни човек, покуњен каже: “Сине, десет година чекам овај тренутак. Хајде, жив био, удари ми тај печат, па ћу ти испричати причу о жени и псу”. Службеник застаде невољно, али ипак пристаде. Овери он све, а онда затражи од старца да чује причу. - Старац фино покупи папире и каже: - “Е јебо ти пас матер”. TSCHeTSCHen, Rašo, "Tamo daleko" and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 Flojd, Ромејац, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 5, 2019 Пријави Подели Написано Март 5, 2019 Izveo Mujo Dalmatinku na večeru. Dalmatinka naručuje: "Ja ću dagnje..." "Ne kaže se dagnje, nego jagnje", prekide je Mujo. Smaragdni kamičak, АлександраВ, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 5, 2019 Пријави Подели Написано Март 5, 2019 – Gde Bosanka krije pare od muža?– Pa pod knjigom.– A Crnogorka?– Pod lopatom.– A gde krije Hercegovka?– Na stolu, pa nek uzme ako sme! Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 5, 2019 Пријави Подели Написано Март 5, 2019 Otišla plavuša u policijsku postaju zajedno s bratom policajcem radi upisa na policijsku akademiju.- Uđe ona kod inspektora, a ovaj joj postavi pitanje da provjeri njeno opste obrazovanje:- Šta je to algoritam?Plavuša odgovori spremno:- Alga koja je uhvatila ritam.Odgovor pomalo zbuni inspektora, koji se na kraju ipak pribere i upita je:-Ko je bio Gavrilo Princip?Plavuša se zamisli, pa pita:- A da to nije bio čovjek koji je ubio posljednjeg kineskog cara Johna F. Kennedya?Inspektor duboko uzdahne i ipak se odluči postaviti zadnje pitanje:- Recite mi, ko je ubio Isusa Krista?Plavuša razmišlja i razmišlja, pa skrušeno odgovori:- Ne znam.- Dobro, reče inspektor, onda otiđite i javite mi kada nađete odgovor.Izlazi plavuša sva sretna iz kancelarije, a brat ju upita:- Kako je bilo?- Sjajno, šef mi je već dao prvi slučaj ubistva! Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Март 8, 2019 Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Pita učiteljica: - Perice, jesi li ti ovde došao da pričaš ili da nešto naučiš?! Perica: - Zapravo, došao sam da spavam, ali vi ne zatvarate usta. Vladan :::. and Ромејац је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 Tata, da li je mastilo skupo?Nije sine, zašto pitaš?Pa, prosulo mi se po tepihu u dnevnoj sobi i mama se strašno iznervirala. Ромејац and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 Kako zovu Branka Kockicu dok spava? - Lego Kockica. АлександраВ, Јелена М., Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 Milica: - Digitron je čovekov najbolji prijatelj. Perica: - Zašto? Milica: - Uvek možeš da računaš na njega. Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 Dođe Perica kod frizera i frizer ga upita: Kako hoces da te ošišam? Perica: Besplatno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 где пливају црногорци за часни крст? - па у Сплиту!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 Новинари због безоплетости, незнаја или жеље за сензацијом заиста могу написати и изговорити свашта. Ево дијела новинарских бисера: – „Смрт је наступила два дана након почињеног суицида“ – „42-годишњи старац“ – „37-годишњи младић убио прво себе па жену“ – „Осумњичени има високу стручну сперму“ – „На Новогодишњем концерту почели су заударати тактови Радетзки марша“ – „Четири човјека претукла Босанца“ – „Ловио вепра, убио сина“ – „Полиција заплијенила 10 килограма добре марихуане“ – „Сведочио испред празне суднице“ – „Запријећена је затворска казна у трајању 1.500 куна“ – „Пао је с висине од шест и пол метара и задобио само тежи потрес мозга“ – „Међу 10 погинулих има и доста тешко озлијеђених“ – „Мртви и рањени су збринути у болници у Басри“ – „Ухићено је 15 особа између 23 и 40 година старости, од којих је један малољетник“ ЈУТАРЊИ ЛИСТ – “Копао нос трчећи, па успут ископао око” – “Анте Готовина локализиран” – “У пожару изгорио прасац Вицко, крава Јагода и човјек Иван” – “Мачка са пет ногу живјет ће сасвим нормално кад јој уклоне двије вишка” – “НАСЛОВ: ЖОХАР У САБОРСКОМ РЕСТОРАНУ – НАДНАСЛОВ: ГАМАД НА РУЧКУ” – “Крава пропала кроз кров на главу турчину који је играо домино” ВЕЧЕРЊИ ЛИСТ – “Лопов провалио у вртић и украо пелене и хреновке” – “Ватрогасном сјекиром дивљао по Антонију (Антонио је наиме, угоститељски локал)” – “Јуче у Израелу, у прометној несрећи, два мртва и три погинула!”. – “У Холандији у прометној несрећи погинуло је осам лица, од тога троје теже!” – “Хајдук у посљедњем колу игра у Осијеку са Сплитом”. – ”Хрватски драговољац у посљедњем колу 2. ногометне лиге игра са Хрватским драговољцем” – “Послао га је у пизду м…” (умјесто у “п. материну”) – “Свиње су илегално, без документације, ушле у Хрватску” – ”Ираку пријети грађевински (умјесто грађански) рат” – “Познате жене из свијета спорта покренуле су у Паризу Коалицију против грлића матернице”, – “Сценаријем није било предвиђено да каскадер скочи у смрт” – “КБ Сестара милоспрдница” – “Ожалошћена обитељ је била тужна”. – “Убијени Веселин Маринов одшетао из кафића и пријавио се полицији”! – “Зимбабвеанска полиција моли погрешком пуштене затворенике да се врате у затвор” ИНДЕКС – “Прднуо на полицајца па је пријављен за ометање службене особе” НОВИ ЛИСТ – “Звјездани ратови 3: Освета шита (shita)” ДНЕВНИК – “Умировљеници се одмарају на клупама, а гробља зјапе празна” Rašo and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 Атеиста и девојчица У авиону девојчица чита књигу кад јој се обрати атеиста који седи крај ње. “Знаш девојчице, време брже пролази када разговараш са својим сапутником.” На то млада дама затвори књигу и учтиво одговори: “У реду. О чему желиш да причамо?” “Па рецимо, можемо причати о томе да не постоји Бог, да нема раја ни Карме, нити живота после смрти – рече атеиста са циничним осмехом на лицу.” Девојчица се мало замисли и рече: “У реду, али пре тога имам питање за тебе. Наиме коњи, краве и јелени једу малтене једно те исто, једу траву…јел тако. Онда како то да коњи кнедле, краве велике лепиње, а јелени мале кликере остављају за собом?” Атеиста видно изненађен разрогачених очију одговори: “Појма немам.” На то ће девојчица: “Онда се поставља питање, на основу чега се ти осећаш паметан и самоуверен да ми причаш и расправљаш самном о Богу и рају, Карми и животу после смрти, када се ни у говна не разумеш.” Vladan :::., Gogić, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука