w.a.mozart Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 па идите на друге теме,људи 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Informatičke žene /Dele se na: Žena INTERNET: Teško dostupna žena. Žena SERVER: Uvek zauzeta kad ti treba Žena WINDOWS: Svi znaju da NE funkcioniše, ali niko ne može živeti bez nje. Žena DOS: Svi su je koristili bar jednom u životu, ali je niko više ne želi... Žena BACKUP: Uvijek ste verovali da poseduje sve ono što može zatrebati, ali u krucijalnom momentu pokaže se da nešto nedostaje... Žena SCANDISK: Zna se da je dobra i da ti želi pomoći, ali niko zapravo ne zna šta ona radi... Žena SCREENSAVER: Ne služi ničemu, ali je zabavna! Žena HARD-DISK: Svega se seća. ZAUVEK. Žena MOUSE: Radi samo ako je tučeš i maltretiraš. Žena MULTIMEDIA: Čini da sve izgleda mnogo lepše... Žena PASSWORD: Veruješ da si jedini koji je poznaje, ali u suštini je poznaje pola sveta... Žena MP3: Svi je žele skinuti. Žena CPU: Spolja se čini da sve ima, ali je iznutra prazna. Žena MONITOR: Uz nju vidiš život u blještavijim bojama. Žena CD-ROM: Svakim danom sve brža... Žena DATA WAREHOUSING: Omogućava ti praćenje svega osim onoga što te STVARNO zanima Žena E-MAIL: Od deset stvari koje kaže, osam je TOTALNA GLUPOST. Žena VIRUS: Poznata i pod nazivom “supruga”; kad to najmanje očekuješ, ona se pojavi, instalira se, i prisvoji sve resurse. Ako je probaš deinstalirati, gubiš nešto, ako ne probaš... gubiš sve! Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Шта је то мало плаво на зиду? Паук с проширеним венама. на столу? Мушица полицајац. у ћошку? Мрав боксер са шљивама. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Хаха,то ме подсетило на: -Шта је то мало жуто,и виси са плафона? Смоки се обесио. 0104_cheesy "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 ????,?? ?? ????????? ??: -??? ?? ?? ???? ????,? ???? ?? ???????? ????? ?? ??????. 0104_cheesy A malo žuto u vazduhu? Smoki u padu (izmislio sam) БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 0409_feel 0110_hahaha ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Мали цига: Тато че ми даш чарапе, моје се изломиле. Тата цига: Ево ти узни моје, наслоњене на зид. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 ????,?? ?? ????????? ??: -??? ?? ?? ???? ????,? ???? ?? ???????? ????? ?? ??????. 0104_cheesy A malo žuto u vazduhu? Smoki u padu (izmislio sam)smoki - padobranac ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 KLAUSTROFOBIJA - Strah od zatvorenih prostora. Primer: Krenuo si u kafanu, ali te je strah da je zatvorena!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Tri sestre stare 92, 94 i 96 godina zive u zajednickoj kuci. Jedne noci najstarija sestra uspe vodu u kadu da se okupa. Kada je zakoracila u kadu zastala je i viknula sestrama: - Jesam li ja posla da se okupam ili sam vec zavrsila?? Srednja sestra viknu: - Nemam pojma, evo me dolazim gore da vidim. Kada je zakoracila na stepenice, zaustavi se i viknu sestrama: - Jesam li ja krenula uz stepenice ili sam posla nazad?? Najmladja sestra sedi u kuhinji, srkce caj i slusa svoje sestre. Odmahnu glavom i promumla: - Nadam se da ja necu nikada postati tako zaboravna, te kucnu tri puta na drveni sto za srecu. Potom viknu sestrama: - Sad cu ja doci gore da vam obema pomognem, samo da vidim ko to kuca na vrata! Dve stare gospodje su prijateljice vec decenijama. Tokom godina, delile su svakakve aktivnosti i avanture. U poslednje vreme njihove aktivnosti su se svele na sastanke par puta nedeljno da igraju kartee. Jednoga dana dok su se kartale jedna se zagledala u drugu i pazljivo rekla: - Molim te, ne ljuti se na mene. Znam da smo prijateljice jako dugo vremena, ali trenutno bas ne mogu da se setim tvoga imena. Mislim i mislim, ali jednostavno ne mogu da se setim. Molim te, reci mi tvoje ime. Njena prijateljica se zagleda u nju. Piljila je tako najmanje tri minuta. Konacno je progovorila: A za kada ti to treba?? _____________________________________________ Penzionisani gospodin je vozio autoputem kad njegov mobilni zazvoni. Kada se javio, cuo je uzrujan glas njegove zene upozoravajuci ga: - Hermane, upravo sam cula na vestima da neka budala ide u pogresnom pravcu autoputem 77. Molim te budi oprezan na putu kuci!? - Ma kakvi jedna budala - odgovori Herman - ima ih na stotine!? Svi idu u pogresnom smeru Dve starije gospodje su se vozile u velikom automobilu, obe su jedva virile iza komandne table. Utom, stigose do raskrsnice. Svetlo na semaforu je bilo crveno, ali je auto samo prosao kroz raskrsnicu Gospodja na suvozacevom mestu pomisli: - Mora da sam poludela, zaklela bih se da smo upravo prosle kroz crveno svetlo. Posle par minuta, dosle su do sledece raskrsnice i svetlo je opet bilo crveno. I ovog puta samo su prosle kroz raskrsnicu. Gospodja na suvozacevom mestu je gotovo bila sigurna da je svetlo bilo crveno i ozbiljno se zabrinula da je poludela i da sve to umislja. Vec se dobro unervozila. Na sledecoj raskrsnici, svetlo je opet bilo crveno a one su samo prosle. Sada vec sigurna da je svetlo svakog puta bilo crveno, okrenu se prijateljici za volanom i rece: - Mildred, da li si ti svesna da smo upravo prosli kroz TRI crvena svetla? Mogla si nas obe ubiti!? Mildred se trgnu i iznenadjeno zapita: - Oh, zar ja vozim?? Starija gospodja je uzrujano zvala policiju preko mobilnog i prijavila da je njen auto obijen. Histericnim i placnim glasom objasnjava situaciju dezurnom policajcu: - Ukrali su radio, volan, kocnicu, pa cak i papucicu za gas!? Policajac je umiruje: - Smirite se gospodjo, poslao sam patrolu, policija samo sto nije stigla. Nekoliko minuta kasnije, policajac zove dezurnog: - Zaboravi na ovaj zadnji poziv, gospodja je greskom sela na zadnje sediste Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Penzionisani gospodin je vozio autoputem kad njegov mobilni zazvoni. Kada se javio, cuo je uzrujan glas njegove zene upozoravajuci ga: - Hermane, upravo sam cula na vestima da neka budala ide u pogresnom pravcu autoputem 77. Molim te budi oprezan na putu kuci!? - Ma kakvi jedna budala - odgovori Herman - ima ih na stotine!? Svi idu u pogresnom smeru 0409_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Tri sestre stare 92, 94 i 96 godina zive u zajednickoj kuci. Jedne noci najstarija sestra uspe vodu u kadu da se okupa. Kada je zakoracila u kadu zastala je i viknula sestrama: - Jesam li ja posla da se okupam ili sam vec zavrsila?? Srednja sestra viknu: - Nemam pojma, evo me dolazim gore da vidim. Kada je zakoracila na stepenice, zaustavi se i viknu sestrama: - Jesam li ja krenula uz stepenice ili sam posla nazad?? Najmladja sestra sedi u kuhinji, srkce caj i slusa svoje sestre. Odmahnu glavom i promumla: - Nadam se da ja necu nikada postati tako zaboravna, te kucnu tri puta na drveni sto za srecu. Potom viknu sestrama: - Sad cu ja doci gore da vam obema pomognem, samo da vidim ko to kuca na vrata! Dve stare gospodje su prijateljice vec decenijama. Tokom godina, delile su svakakve aktivnosti i avanture. U poslednje vreme njihove aktivnosti su se svele na sastanke par puta nedeljno da igraju kartee. Jednoga dana dok su se kartale jedna se zagledala u drugu i pazljivo rekla: - Molim te, ne ljuti se na mene. Znam da smo prijateljice jako dugo vremena, ali trenutno bas ne mogu da se setim tvoga imena. Mislim i mislim, ali jednostavno ne mogu da se setim. Molim te, reci mi tvoje ime. Njena prijateljica se zagleda u nju. Piljila je tako najmanje tri minuta. Konacno je progovorila: A za kada ti to treba?? _____________________________________________ Penzionisani gospodin je vozio autoputem kad njegov mobilni zazvoni. Kada se javio, cuo je uzrujan glas njegove zene upozoravajuci ga: - Hermane, upravo sam cula na vestima da neka budala ide u pogresnom pravcu autoputem 77. Molim te budi oprezan na putu kuci!? - Ma kakvi jedna budala - odgovori Herman - ima ih na stotine!? Svi idu u pogresnom smeru Dve starije gospodje su se vozile u velikom automobilu, obe su jedva virile iza komandne table. Utom, stigose do raskrsnice. Svetlo na semaforu je bilo crveno, ali je auto samo prosao kroz raskrsnicu Gospodja na suvozacevom mestu pomisli: - Mora da sam poludela, zaklela bih se da smo upravo prosle kroz crveno svetlo. Posle par minuta, dosle su do sledece raskrsnice i svetlo je opet bilo crveno. I ovog puta samo su prosle kroz raskrsnicu. Gospodja na suvozacevom mestu je gotovo bila sigurna da je svetlo bilo crveno i ozbiljno se zabrinula da je poludela i da sve to umislja. Vec se dobro unervozila. Na sledecoj raskrsnici, svetlo je opet bilo crveno a one su samo prosle. Sada vec sigurna da je svetlo svakog puta bilo crveno, okrenu se prijateljici za volanom i rece: - Mildred, da li si ti svesna da smo upravo prosli kroz TRI crvena svetla? Mogla si nas obe ubiti!? Mildred se trgnu i iznenadjeno zapita: - Oh, zar ja vozim?? Starija gospodja je uzrujano zvala policiju preko mobilnog i prijavila da je njen auto obijen. Histericnim i placnim glasom objasnjava situaciju dezurnom policajcu: - Ukrali su radio, volan, kocnicu, pa cak i papucicu za gas!? Policajac je umiruje: - Smirite se gospodjo, poslao sam patrolu, policija samo sto nije stigla. Nekoliko minuta kasnije, policajac zove dezurnog: - Zaboravi na ovaj zadnji poziv, gospodja je greskom sela na zadnje sediste Penzionisani gospodin je vozio autoputem kad njegov mobilni zazvoni. Kada se javio, cuo je uzrujan glas njegove zene upozoravajuci ga: - Hermane, upravo sam cula na vestima da neka budala ide u pogresnom pravcu autoputem 77. Molim te budi oprezan na putu kuci!? - Ma kakvi jedna budala - odgovori Herman - ima ih na stotine!? Svi idu u pogresnom smeru 0409_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Са суђења Шешељу у Хагу Шешељ: Русија је Русија. Украјина је мала Русија. Белорусија је Бела Русија. А Србија је Микрорусија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 klapklap joooj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука