Пантелејмон Нови Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 klapklap smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Браво Моцарте! smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Не зна се која је прича лепша! klapklap klapklap klapklap klapklap http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Naišao "fićo" kroz selo i "pregazi" koku. Kad se udaljio, tek koka se strese i pomisli: "Uh, robusnijeg i grubljeg horoza odavno ne vidjeh. klapklap "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 link=topic=41.msg318489#msg318489 date=1292014773] Naučnik je uskliknuo Bogu,ka nebesima.... Hej,Bože,ne trebaš nam više... Konačno smo shvatili kako da stvaramo život ni iz čega... Umemo da uradimo ono što kažu da si ti radio na početku svega... Mogu da uzmem šaku blata i da u nju udahnem život,baš kao i ti,stvarajući tako čoveka,ličnost... Zaista...reče Bog... pokaži mi... baš bi mi mi bilo drago da vidim... Naučnik se sagnuo i uzeo u ruku šaku blata i počeo da oblikuje masu bez oblika... A Bog reče- klapklap... ček,ček... uzmi svoje blato klapklap klapklap klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Jednog dana, neki vladika je posećivao časove veronauke.... (verovali ili ne) Dok je čas trajao,vladika upita- Deco,da li znate ko je uništio jerihonske zidine... Neki učenici digoše ruku a vladika upita jednog-Hajde ti ... Ovaj mu reče-Nisam ja,vladiko... Vladika,koji je mislio da se djak šali,pozva učitelja nasamo pa mu reče-Kaži mi da li se oni inač ovako ponašaju na času... I odgovori mu veroučitelj-Ja tog djaka učim od prvog razreda i uvek je bio iskren tako da zaista mislim da on nije uradio tako nešto... Vladika ode u svoj dvor i pozva arhijerejskog namesnika koji ga je čekao u hodniku...Kažite mi,oče proto... i ispriča mu ceo slučaj... A prota mu reče... Preosvećeni,ja tog veroučitelja dugo poznajem... uvek je bio dobar parohijan i predavač,deca ga vole i siguran sam da ni on ni taj djak nisu krivi za rušenje tih zidova... Vladika se na kraju faksom obrati ministarstvu vera... ubrzo je stigao odgovor... Poštovani, nakon što smo pažljivo analizirali vaše pismo,predlažemo sledeće... Hajde da ne dižemo galamu oko toga...Mi ćemo platiti celokupnu štetu i popravku zidova a sredstva će biti obezbedjenja iz školskog osiguranja na račun popravke škole.Kakva god da je šteta,saniraćemo je... pozdrav Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 link=topic=41.msg318517#msg318517 date=1292016083] Jednog dana, neki vladika je posećivao časove veronauke.... (verovali ili ne) Dok je čas trajao,vladika upita- Deco,da li znate ko je uništio jerihonske zidine... Neki učenici digoše ruku a vladika upita jednog-Hajde ti ... Ovaj mu reče-Nisam ja,vladiko... Vladika,koji je mislio da se djak šali,pozva učitelja nasamo pa mu reče-Kaži mi da li se oni inač ovako ponašaju na času... I odgovori mu veroučitelj-Ja tog djaka učim od prvog razreda i uvek je bio iskren tako da zaista mislim da on nije uradio tako nešto... Vladika ode u svoj dvor i pozva arhijerejskog namesnika koji ga je čekao u hodniku...Kažite mi,oče proto... i ispriča mu ceo slučaj... A prota mu reče... Preosvećeni,ja tog veroučitelja dugo poznajem... uvek je bio dobar parohijan i predavač,deca ga vole i siguran sam da ni on ni taj djak nisu krivi za rušenje tih zidova... Vladika se na kraju faksom obrati ministarstvu vera... ubrzo je stigao odgovor... Poštovani, nakon što smo pažljivo analizirali vaše pismo,predlažemo sledeće... Hajde da ne dižemo galamu oko toga...Mi ćemo platiti celokupnu štetu i popravku zidova a sredstva će biti obezbedjenja iz školskog osiguranja na račun popravke škole.Kakva god da je šteta,saniraćemo je... pozdrav klapklap klapklap klapklap "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Nov sveštenik je došao u grad na jugu Srbije... Pošto se približila sezona lova ... ahem ovaj sezona slava i vodice on krenu da upozna svoju pastvu... od kuće na kuću... dor tu dor što bi rekli apostoli... Sve je bilo u redu dok kod jedne kuće,nakon kucanja niko nije izašao iako je sveštenik kucao više puta i bilo je očigledno da je neko unutra... Na kraju,pop uze parče papira i na njega napisa- OTKROVENJE 3,20 i zalepi ga na vrata. Sledećeg dana je dobio koverat sa istom ceduljom a ispod OTKROVENJE 3,20 je pisalo Prva knjiga Mojsijeva 3,10 ........................................... OTKROVENJE 3,20 - Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom. Prva knjiga Mojsijeva 3,10 - A on reče: Čuh glas Tvoj u vrtu, pa se poplaših, jer sam go, te se sakrih. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 link=topic=41.msg318489#msg318489 date=1292014773] Naučnik je uskliknuo Bogu,ka nebesima.... Hej,Bože,ne trebaš nam više... Konačno smo shvatili kako da stvaramo život ni iz čega... Umemo da uradimo ono što kažu da si ti radio na početku svega... Mogu da uzmem šaku blata i da u nju udahnem život,baš kao i ti,stvarajući tako čoveka,ličnost... Zaista...reče Bog... pokaži mi... baš bi mi mi bilo drago da vidim... Naučnik se sagnuo i uzeo u ruku šaku blata i počeo da oblikuje masu bez oblika... A Bog reče- 4chsmu1... ček,ček... uzmi svoje blato sjajno 4chsmu1 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 link=topic=41.msg318630#msg318630 date=1292022919] Nov sveštenik je došao u grad na jugu Srbije... Pošto se približila sezona lova ... ahem ovaj sezona slava i vodice on krenu da upozna svoju pastvu... od kuće na kuću... dor tu dor što bi rekli apostoli... Sve je bilo u redu dok kod jedne kuće,nakon kucanja niko nije izašao iako je sveštenik kucao više puta i bilo je očigledno da je neko unutra... Na kraju,pop uze parče papira i na njega napisa- OTKROVENJE 3,20 i zalepi ga na vrata. Sledećeg dana je dobio koverat sa istom ceduljom a ispod OTKROVENJE 3,20 je pisalo Prva knjiga Mojsijeva 3,10 ........................................... OTKROVENJE 3,20 - Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom. Prva knjiga Mojsijeva 3,10 - A on reče: Čuh glas Tvoj u vrtu, pa se poplaših, jer sam go, te se sakrih. prstgore "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ха, хааааааааааааааааа! :cmizdrenje: link=topic=41.msg318630#msg318630 date=1292022919] Nov sveštenik je došao u grad na jugu Srbije... Pošto se približila sezona lova ... ahem ovaj sezona slava i vodice on krenu da upozna svoju pastvu... od kuće na kuću... dor tu dor što bi rekli apostoli... Sve je bilo u redu dok kod jedne kuće,nakon kucanja niko nije izašao iako je sveštenik kucao više puta i bilo je očigledno da je neko unutra... Na kraju,pop uze parče papira i na njega napisa- OTKROVENJE 3,20 i zalepi ga na vrata. Sledećeg dana je dobio koverat sa istom ceduljom a ispod OTKROVENJE 3,20 je pisalo Prva knjiga Mojsijeva 3,10 ........................................... OTKROVENJE 3,20 - Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom. Prva knjiga Mojsijeva 3,10 - A on reče: Čuh glas Tvoj u vrtu, pa se poplaših, jer sam go, te se sakrih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 već sam pomislio da su vicevi truli Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 link=topic=41.msg318472#msg318472 date=1292014214] Jevrejin je poslao svog sina u Izrael... Nakon nekoliko nedelja stiže mu mail...Dragi tata,ovde u Izraelu je divno i super se provodim...Inače,postao sam hrišćanin.... Otac padne u depresiju i ode kod drugara koji mu isto reče za svog sina koga je takodje nedavno poslao u Izrael..... Odu kod trećeg prijatelja.... ista priča.... Na kraju svi odu kod rabina a on im reče-Baš čudno što mi to kažete... i ja sam poslao sina u Izrael i on je postao hriščanin..... Hajde da se pomolimo Jahveu... O,svemoćni Bože,šta se dešava našoj deci... Zašto postaju hrišćani... Nakon kraće molitve,začuo se glas.... Baš čudno što mi to kažete... i ja sam poslao sina u Izrael o napravili su "novitet" 1405_love ovako je zvucao stari.... Jedan zabrinuti Jevrejin priča: Moj sin hoće da se pokrsti. Šta da radim? Išao sam kod Levija koji isto imao problema sa sinom. Šta je uradio? Odgovorio mi je da je bio kod rabina. I onda sam ja otišao kod rabina. I šta je on odgovorio? I on ima problema sa sinom. Onda sam pitao rabina šta je uradio po tom pitanju. On mi je odgovorio da je pitao Boga. I šta je onda Bog odgovorio? Rekao je da i on ima sina … Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Andjelina i Bred from Bosnia maxuz selam kov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Jednostavna vježba prstima koja eliminira stres - zagarantirano 100%.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука