Ромејац Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Sunday school: - What do we commemorate at the feast of Theophany? - We commemorate the fact that our Lord was baptised and received into the Orthodox Church! RYLAH, mcvija, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Russia. Sunday school. During the lesson pupil is asked by the teacher: - What was the fault of Adam and Eve? Fellow students begin to prompt: - Apples! Apples! Pupil:-They ate apples before the Transfiguration! прејако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 - "Halo, jesu li to vatrogasci?"- "Jeste gospođo, izvolite!"- "Znate, ja sam ove nedelje posadila novo cveće, pa..."- "Gospođo, dobili ste vatrogasce!"- "Vas i zovem. Znate, po sredi je egzotično cveće, pa..."- "Gospođo, mi nismo cvećari."- "Znam, znam. Ali to cveće je veoma skupo, pa..."- "Gospođo, kažite šta imate ili prekidam vezu!"- "Gori komšijina kuća, pa vas molim da pazite na cveće kad dođete da gasite požar." Баба, Драгана Милошевић, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Stane Fata pred carobno ogledalce: - Ogledalce, ogledalce, kazi meni ko je najlepsi na svetu? - Pomer se malo, ne vidim nista od tebe! keka, mcvija, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Draga ,pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauvijek.Sedam godina sam ti bio dobar i vjeran muž, a što sam dobio zauzvrat ?Ova dva zadnja mjeseca su bila ravna paklu. Tvoj šef mi je telefonirao da me obavijesti da si upravo dala otkaz i to je za mene bila posljednja kap koja je prelila čašu.Prošle nedjelje si došla kući, a nisi ni primijetila da sam bio kod frizera, obrijan i ošišan po zadnjoj modi, da sam pripremio tvoje omiljeno jelo i da sam obukao novu pidžamu.Došla si kući, pojeli smo večeru i za dvije minute si otišla ravno u krevet poslije serije House. Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me, niti bilo što drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali što god da je u pitanju, dosta je, ja odlazim.Sa srećom, tvoj bivši muž.PS: Nemoj se truditi da me tražiš. Tvoja prijateljica i ja se selimo u zapadnu Europu. Zajedno.Dragi bivši mužu,Ništa me nije tako razveselilo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bio ni blizu dobrog muža.Ja gledam seriju House na televiziji ne bih li se isključila od konstantnog prigovaranja svemu i svačemu i politici i nogometu i svijetu a napose meni. Šteta što to ne pomaže.Primijetila sam da si se prošle nedjelje ošišao i obrijao, ali prvo što mi je palo na pamet bilo je: " Izgleda kao očerupan pijetao." Moja majka me je naučila da, ukoliko nemam da kažem ništa lijepo, šutim.Kada si pripremao moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkao sa mojom prijateljicom, jer ja sam prestala jesti svinjetinu još prije šest godina, kada sam imala problema sa probavnim traktom.Otišla sam spavati iako sam primijetila na tebi tu novu pidžamu, zato što je cijena još bila zakačena na njoj. Molila sam Boga da je to samo slučajnost, jer me prijateljica tog jutra tražila na posudbu 100 kuna, a cijena te pidžame bila je 99,99 kuna.Usprkos svemu, ja sam te još uvijek voljela i osjećala da mi još uvijek možemo biti zajedno. Zato, kad sam saznala da sam dobila 10 milijuna kuna na lotu, dala sam otkaz i kupila nam dvije karte za Pariz. Kad sam došla kući, ti si već bio otišao.Pretpostavljam da se sve ovo događalo s razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvijek želio.Odvjetnik mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisao neću morati da ti dam ni prebijenu lipu. Vodi računa o sebi.Tvoja bivša žena, prebogata i slobodna.PS: Ne znam da li sam ti ikada rekla, ali moja prijateljica Karla se rodila kao Karlo, čisto da znaš ... Снежана, Anette, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Од детињства имам страх да је неко ноћу испод мог кревета. Отишао сам код психотерапеута и рекао му: -Имам проблем. Сваки пут када лежем у кревет мислим да је неко испод њеха. Страх ме је…. Мислим да ћу полудети. -Могу вас излечити! Долазићете на разговор три пута недељно и за годину дана ослободићу Вас тог страха. -Колико ће то коштати? -Педесет евра по посети. -Морам размислити па ћу Вам јавити. Шест месеци касније препознао ме на улици. -Зашто нисте дошли на терапију? -Па, педесет евра три пута недељно и тако целу годину је пуно новца. Један конобар ме излечио за десет евра. Био сам тако срећан што сам уштедео сав тај новац да сам купио себи нов ауто! -Како је то успео? Који савет Вам је дао? -Рекао ми је да одсечем ноге на кревету! mcvija, Ромејац, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Данашње девојке када остаре причаће својим унуцима: - Ееее... каква је риба била твоја баба! На свакој слици сам имала преко 100 лајкова... sqny, Баба, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Dragi and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Ко зна на о каквом раду у кухињи су маштали када су то рекли... Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Šef skupio radnike pa kaže:– "Imam lošu vijest. Radi uštede,moram otpustitinekoga od vas."– "Mene ne možete jer sam manjina i mogu vastužiti za rasizam" - reče crnac.– "Ja sam žena. Odmah ću vas dati na sud radišovinizma, seksizma i ostalog" - reče sekretarica.– "Samo pokušajte pa ćete završiti na sudu zbogreligiozne diskriminacije" - reče musliman.– "Probajte mi dati otkaz pa ću vas dati za diskrim-inaciju zbog godina" - reče 65-godišnjak.Sada svi pogledi padaju na mladog, beloga i zdra-voga radnika.Ovaj se na trenutak zamisli pa tiho kaže:-"U zadnje vreme mi se čini da sam gej." Плутон, feeble, Баба and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Добар је ово виц давно сам га чуо још кад је онај педофил Ван тач клок Дален долазио у Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Pita plavusa :- Šta nabaviti? Muža ili psa?Odgovara crnka:- Zavisi, hoćeš li da ti neko usere samo tepih ili celi život. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 SRPSKA TAJKUNSKA ISTINA: Sve što imam ukrao sam, samo sam školu i vozačku kupio. :1304348s94os9382e: :magarac: RYLAH, Anette, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 ..Pušeći cigaru u tišini zamračene sobe, Mujo će Fati: "Sudeći po ovome što sam noćas vidio i doživio, nisam ti prvi." Fata: "Jok, bolan. smiley-dance007 A sudeći po onome sto sam ja doživila, nisi ni poslednji." mcvija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 ''Dokaz u prilog tezi da CG-ci i Srblji nijesu braća je to što nisu vodili bratoubilačke ratove.Za sada.'' Moja baba bi rekla : Pu, izem ti vic... emilija and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука