iguman Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Prevarila zena Betmena,a Robin ga pita sta ce sad.... Betmen odgovara:Oprosticu joj sve ,nisam ja Supermen... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Komentari citalaca na ovaj clanak... :0104cheesy: .................................. Pa i mis poseduje ISO 22000, sto retko koji mis ima, pa je zato mogao da uskoci u veknu! @Roka : ISO 22000 mora da je mish bio obrijan, okupan, cist , sa garantnom dokumentacijom ISO 22000. Bedno opravdanje , sto znaci mish voli cisto testo, sta ce gazda da nam isprica jos neku novu pricu:) Novi leskovachki specijalitet - MISHBURGER !! @lena : Mačka koja je jurila tog miša je uspešno samlevena, ali se miš izvukao i napravio problem vlasniku pekare:-) Znaci....fuuuj, nista od dorucka danas ! Ja sam pre par godina naso onaj ruziczsti otrov za glodare u hlebu i nazvao firmu radi reklamacije a neka gospodja se nasmeje i kaze da se nebrinrm zbog jednog briketa jer coveku treba najmanje po kile da bi se otrovao.Hvala na savetu. @ubersoldier : pa ona se je zatrovala.. @marija : ...trenutno nisam u mogućnosti da Vam prokomentarišem poruku jer učim da mesim hleb. @Zorana Novakovic : Bravo za komentar, uz jedan dodatak- Ako ce te nazad u Evropi, s ovi vandalizmi nece da moze!!! Mačku da kupiš za pekaru,batali sertifikate... PS.Hleb goji... ako postoji burek sa mesom stvarno ne vidim razlog zasto ne bi postojao i hleb sa mesom.... Znaci to bi mu doslo kao recimo burek smesom u Kini. @Srle : I ja sam nasla konac za zube u somunu. Eto dokaza da radnici u pekarama ipak vode racuna o higijeni! Smrsajte brzo,uz zdravu hranu, srpski "Dzeri u hlebu",iliti "peceni Dzeri"... U mesu nikad nece pronaci celog misa )))))))))) Kad se ne da plata radniku, on lepo miša u spremljeno testo pa u furunu. Tako smo radili u pivari sa gušterima i pikavcima u flaši, pa da vidiš kako legne plata na vreme i koliko treba. Ova smena će dobiti i regres garant. Ja sam imao priliku da vidim kako se pravi bleh. Popeo sam se na neku platformu iznad Ogromnih sudova u kojima se vrši vrenje (valjda). I pogledam odozgo i vidim PACOVE kako plivaju. Ogadilo mi se za ceo život. @0202_238 : Leđno? @Mala : ...kraul...pa to nisu pacovi to su pivske vile... @:0104cheesy: : e vala mi necete ogaditi Pošto imaju tako jake mašine, sad bar znamo kako se pravi crni hleb. Лебац с месо,тој нема нигде у европу.Доказ да излазимо из рецесије. ........................................... :0104cheesy: :cheesy2: confused stvarno šokantno ! to je k'o kad bi mačka počela da jede miša i ... utvrdila da je napunjen sa lebac ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Сретне Мујо опатицу , те је он замоли да му пружи једно вече заједничког ужитка , а она ће њему оштро : - Само ако ниси ожењен и немаш децу ! - Наравно да немам ни једно ни друго . Кад су обоје завршили , каже мујо опатици -Ја имам децу , а жена ме чека код куће са вечером . А она ће њему -Ја сам Миленко и идем на маскембал . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Сретне Мујо опатицу , те је он замоли да му пружи једно вече заједничког ужитка , а она ће њему оштро : - Само ако ниси ожењен и немаш децу ! - Наравно да немам ни једно ни друго . Кад су обоје завршили , каже мујо опатици -Ја имам децу , а жена ме чека код куће са вечером . А она ће њему -Ја сам Миленко и идем на маскембал . :group111: 0442_feel . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Сретне Мујо опатицу , те је он замоли да му пружи једно вече заједничког ужитка , а она ће њему оштро : - Само ако ниси ожењен и немаш децу ! - Наравно да немам ни једно ни друго . Кад су обоје завршили , каже мујо опатици -Ја имам децу , а жена ме чека код куће са вечером . А она ће њему -Ја сам Миленко и идем на маскембал . greengrin шта? :0104cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Хтедох рећи ''е тако му и треба'' :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Сретне Мујо опатицу , те је он замоли да му пружи једно вече заједничког ужитка , а она ће њему оштро : - Само ако ниси ожењен и немаш децу ! - Наравно да немам ни једно ни друго . Кад су обоје завршили , каже мујо опатици -Ја имам децу , а жена ме чека код куће са вечером . А она ће њему -Ја сам Миленко и идем на маскембал . 29dz8zk za one koji su zakasnili da vide originalnu verziju : tamo gde je sada z - stajalo je s 0202_238 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Ali ... 0202_238 u Nušićevim komedijama se upotrebljava glagol SVRŠITI ... Zašto je ovde zabranjeno ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Ali ... 0202_238 u Nušićevim komedijama se upotrebljava glagol SVRŠITI ... Zašto je ovde zabranjeno ? па ти си причао о правилима, не ја blehа није промењено зато што је ''непристојно'' већ је ово тема шале, па реко да се нашалим мало са тобом 29dz8zk 0409_feel 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Ali ... gringrin u Nušićevim komedijama se upotrebljava glagol SVRŠITI ... Zašto je ovde zabranjeno ? Ako kažeš da su oboje (s)vršili ,to onda nije "politički" korektno "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Ali ... gringrin u Nušićevim komedijama se upotrebljava glagol SVRŠITI ... Zašto je ovde zabranjeno ? па ти си причао о правилима, не ја blehа није промењено зато што је ''непристојно'' већ је ово тема шале, па реко да се нашалим мало са тобом 0202_238 ma i ja se šalim ... na "šalama" dada nego , stvarno pitam ! ne ovde , nego uopšte ljudi upotrebljavaju ZAVRŠITI , a samo pre manje od 100 god. se često govorilo SVRŠITI ! a , još bih i pitao : zna li neko kako su pre stotinak godina govorili ... ono ... kad neko "završi" ( 0202_238) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јун 2, 2010 Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 -Зашто у државним фирмама нема секса? Јер су сви међусобно рођаци confused 29dz8zk "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 2, 2010 Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 Prepiru se Mujo i Lala što je ljepše, prasetina ili janjetina. I naravno, drugari (u srećna vremena)kakvi već jesu poslije svake čašice diskusija sve žučnija i sve dalja od rješenja. Prolazi milicajac tuda kad ti Muji pade na pamet spasonosna ideja: - EJ; DRUG ORGAN, da te pitamo nesto, da presudiš! - Pitajte. - Da li se smije reći Druže Tito janje moje? - Smije, što ne bi smjelo? - Aj sad ti, Lalo, pitaj... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Ako slučajno nađeš na svom autu kaznu, malo se zamisli... Pre nekoliko dana smo žena i ja otišli u grad radi kupovine. Razgledali smo robu, kupovali neke sitnice... Desetak minuta posle izlaska iz prodavnice zatekli smo policajca koji je pisao prijavu za pogrešno parkiranje. Prišli smo mu se i rekao sam: "Zar ne biste mogli imati malo više poštovanja prema starijima? Ovo prvi put vidim, mi smo penzioneri i zašto kažnjavate ljude dok su odsutni?" Tip nas nije udostojio ni pogleda i nastavio je mirno da piše prijavu. Tada sam mu rekao da je "nacističko govno". Na to je policajac podigao pogled, oštro me gledao jedan trenutak i odmah posle toga počeo da piše i drugu prijavu za izlizane gume. Na to mu je moja žena rekla da je "najobičnija pederčina". Tip je mirno drugu prijavu pridružio prvoj ispod brisača stakla i nastavio s pisanjem treće. Potrajalo je to dvadesetak minuta - što je on više pisao, to smo ga mi više vređali ... što u stvari, gledajući s osobnog stanovišta, nema s nama nikakve veze i nije nas mnogo pogađalo. Naime, mi smo u grad došli autobusom... Eto vidite, od kada smo u penziji, pokušavamo malo da se razonodimo i zabavimo. To nam je veoma važno u ovim godinama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука