Данче* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 "Имаш очи као теле." ....након тога му је залепила шамарчину... Ето, он је мислио да је то комплимент јер теле има лепе и велике очи... Па где нађе теле,мсм јесте има лепе велике очи,али бар да је рекао "Имаш очи као срна".. мислим да би ту блажије прошао,без шамарчине ако ништа друго.. Ђуро Станивук and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Па где нађе теле,мсм јесте има лепе велике очи,али бар да је рекао "Имаш очи као срна".. мислим да би ту блажије прошао,без шамарчине ако ништа друго.. Човек из Футога...одрастао тамо са теладима, шта ја знам...а добра душа.. Dijasporka, DankaM, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Сложио бих се са почетним питањем. Ево,рецимо, баш пре неки дан, ја приђем једној, деловала ми је као дама, употребим све Пеђине савете за мување, она ми напрска спреј у лице. Три дана нисам могао да гледам лепо, а само сам хтео да успоставим почетну комуникацију по Пеђиним опробаним методама. Или: једној сам једном у клабингу дао цвет и питао је да ли би желела прилику да јој до краја живота поклањам по један на табли заједно са доручком, она позвала обезбеђење да ме избаце. Сигурно је курва очекивала Мерцедес да јој поклоним. Нећу ни да причам на какве сам све непријатности наилазио кад неку питам какав је сјај у њеним очима или да ли јој је отац лопов. У свету више једноставно нема дама, не знају за тај неки шмек правих џентлмена. Што ли немам паре да одем до Америке, виђао сам по филмовима да тамо има доста романтичних дама које знају да цене суптилан прилаз? A ko ti kriv kada upotreblajvas pogresne metode. Evo kako to treba Lesson no.1. Lesson no.2 http://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=TbM7msj4JkWZlM&tbnid=RdePHyWYHCryeM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fopusteno.rs%2Fslike%2F2013%2F08%2Fsmesne-slike-19576%2Fudvaranje-crnogorca.html&ei=RKl9U6KGGuqL0AXGzoGoDA&psig=AFQjCNF76JERoZAajC0bccussLBZt4hgsg&ust=1400830643064976 Lesson no 3. http://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=TbM7msj4JkWZlM&tbnid=RdePHyWYHCryeM:&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.cooliraj.com%2Foznake%2Fnije%2FStranica%2F3%2F&ei=Mql9U-aMM6aP4gS-hYHQCA&psig=AFQjCNF76JERoZAajC0bccussLBZt4hgsg&ust=1400830643064976 Dakle pozeljno je ova upustva upotrebiti u najkracem mogucem roku jer rok upotrebe je ogranicen kao i to da ovaj recep vazi samo za oprobane clanove i vodjstvo reda aluminatora. Hvala :bendoff: 8086.gif Ђуро Станивук, Данче*, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 пришао је девојци у клубу и рекао јој: "Имаш очи као теле."ањњњњњњњ Ђуро Станивук, Arsenija, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 " И девојка из града " има јаде своје.. :-) Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 ањњњњњњњ Врхунска илустрација. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 У свету више једноставно нема дама, не знају за тај неки шмек правих џентлмена. Glas osvaja Žene više vole muškarce sa dubljim glasom, prema jednoj skorijoj studiji škotskih istraživača. To sugeriše visok nivo testosterona, znak snage i reproduktivne nadmoći. Gurajte vazduh vašom dijafragmom, a ne vašim grlom. Ovo produžava put kojim se vazduh kreće prema glasnim žicama. “To je kao ugrađeni bas zvučnik”, kaže glasovni trener Džoan Džoela. RYLAH, florenntina and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Ne znam za druge, al'... Ja sam odlucila da predjem u tabor dJentlmena; cuh - malo ih je, pa, eto, pomazem... I ono... Mis'im, totalno sam fina sto zrtvujem svoje damstvo da bi' sprecila izumiranje te ugrozene vrste. A, na kraju krajeva, treba im neko k'o sto sam ja... da se ugledaju... Al' i to samo dok ne stanu na svoje noge, sto se kaze... Posle cu se vrnem medj' dame. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Ne znam za druge, al'... Ja sam odlucila da predjem u tabor dJentlmena; cuh - malo ih je, pa, eto, pomazem... I ono... Mis'im, totalno sam fina sto zrtvujem svoje damstvo da bi' sprecila izumiranje te ugrozene vrste. A, na kraju krajeva, treba im neko k'o sto sam ja... da se ugledaju... Al' i to samo dok ne stanu na svoje noge, sto se kaze... Posle cu se vrnem medj' dame. Немој то да радиш...онда одма` неки тамо ради баланса мора да из џентлмена пређе у даме....не треба нам то, нек сваки ради свој пос`о... Trifke and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 To ti je, bolan, stav, a ne pol. 'Naci, mora ripam sa aftob'skog sedista kad vidim dame i osobe koje su u poznijim godinama zivota. Ete ti primer. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 не знају за тај неки шмек правих џентлмена. Trifke, Таша, Џуманџи and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Herbal Essence Girls 1976 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Herbal Essence Girls 1976 Eto i posle neko pita gde su nestale dame. GOSPODO IMAM CAST DA VAM PREDSTAVIM PRAVU (DO DUSE VIRTUALNU DAMU) ARSENIJU, Moj naklon milostiva sluga pokoran, cast mi je! 8086.gif :bendoff: :bendoff: :bendoff: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Сложио бих се са почетним питањем. Ево,рецимо, баш пре неки дан, ја приђем једној, деловала ми је као дама, употребим све Пеђине савете за мување, она ми напрска спреј у лице. Три дана нисам могао да гледам лепо, а само сам хтео да успоставим почетну комуникацију по Пеђиним опробаним методама. Или: једној сам једном у клабингу дао цвет и питао је да ли би желела прилику да јој до краја живота поклањам по један на табли заједно са доручком, она позвала обезбеђење да ме избаце. Сигурно је курва очекивала Мерцедес да јој поклоним. Нећу ни да причам на какве сам све непријатности наилазио кад неку питам какав је сјај у њеним очима или да ли јој је отац лопов. У свету више једноставно нема дама, не знају за тај неки шмек правих џентлмена. Што ли немам паре да одем до Америке, виђао сам по филмовима да тамо има доста романтичних дама које знају да цене суптилан прилаз? Možda si imao na glavi tu svetleću kapicu kad su tako reagovale RYLAH and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Možda si imao na glavi tu svetleću kapicu kad su tako reagovale Posto je RYlAH svecano izavio da na svetu vise nema dama evo jos jedne Dakle predstavljam vam RADU. Moj naklon milostiva, skluga pokorni. 8086.gif :bendoff: :bendoff: :bendoff: Рада. је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука