Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Inače tema je svetzka ! Zero and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Inače tema je svetzka ! ...a naša : ) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 ...a naša : ) Ako bude onih koje u domostroju oduševljava SVE, nek počnu da nam pišu deo po deo do kraja života. (i mi ćemo) w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 (iz psalama): Јер је у Тебе извор животу, Твојом свјетлошћу видимо свјетлост. Јер је Твоја доброта боља од живота. Ходићу пред лицем Господњим по земљи живих. Господ искупљује душу слугу својих, који се у Њега уздају, неће се преварити. Да чује уздисање сужњево, и одријеши синове смртне; Изведе их из таме и сјена смртнога, и раскиде окове њихове. Стави на Господа бреме своје, и Он ће те поткријепити. Јер ће избавити убогога који цвили и невољнога који нема помоћника. Исцељује оне који су скрушена срца и лијечи туге њихове. Боже! Поврати нас, нека засја лице Твоје да се спасемо! И нећемо одступити од Тебе, оживи нас, и име Твоје призиваћемо. Нећу умријети, него ћу жив бити, и казиваћу дјела Господња. Узећу чашу спасења, и призваћу име Господње. У књизи је Твојој све то записано, и дани забиљежени, кад их још није било ниједног. Натан, Zero, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Љубав , стрпљење , милост према сваком човеку и нада да че увек бити боље. Zero је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Из Јеванђеља по Јовану: А онима који га примише, даде власт да буду чеда Божија, онима који вјерују у име његово; који се не родише од крви, ни од жеље тјелесне, ни од жеље мужевљеве него од Бога. И од пуноће његове ми сви примисмо, и благодат на благодат. Гле, Јагње Божије, које узима на се гријехе свијета. Ко вјерује у Сина има живот вјечни, а ко је непослушан Сину, неће видјети живота, већ гњев Божији остаје на њему. Нико не може доћи мени ако га не привуче Отац који ме посла, и ја ћу га васкрснути у посљедњи дан. Дух је оно што оживљава, тијело не користи ништа. Ријечи које вам ја говорим дух су и живот су. Онај који је од Бога, ријечи Божје слуша. Ако ме неко љуби, ријеч моју држаће, и Отац мој љубиће њега, и њему ћемо доћи и у њему ћемо се настанити. У свијету ћете имати невољу, али не бојте се, јер ја надвладах свијет. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 И Логос постаде тијело и настани се међу нама..... Ово у цитату и слобода. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Božansko sveznanje i način na koji ga iznosi http://www.duhovnaizgradnja.com/SvetoPismo/01_1MO/011MO018.html 12. Зато се насмија Сара у себи говорећи: пошто сам остарјела, сад ли ће ми доћи радост? а и господар ми је стар. 13. Тада рече Господ Авраму: што се смије Сара говорећи: истина ли је да ћу родити кад сам остарјела? 14. Има ли што тешко Господу? До године у ово доба опет ћу доћи к теби, а Сара ће имати сина. 15. А Сара удари у бах говорећи: нијесам се смијала. Јер се уплаши. Али он рече: није истина, него си се смијала. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Zaista ti kažem: danas ćeš biti sa mnom u raju Lk(23,43) Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 1. Што бјеше од почетка, што смо чули, што смо видјели очима својима, што сагледасмо и руке наше опипаше, о Логосу (Ријечи) живота; 2. И Живот се јави, и видјели смо, и свједочимо, и објављујемо вам Живот вјечни, који бјеше у Оца и јави се нама; 3. Што смо видјели и чули објављујемо вама да и ви с нама имате заједницу, а наша заједница је са Оцем и са Сином његовим Исусом Христом. 4. И ово вам пишемо да радост наша буде потпуна. DYNABLASTER and Натан је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Благо човеку који не иде на веће безбожничко, на путу грешничком не стоји и у друштву неваљалих људи не седи, него му је омилио закон Господњи и о закону његовом мисли дан и ноћ! (Пс. 1, 1-2.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Božansko sveznanje i način na koji ga iznosi "Ne uzimaj na um svasta sto se govori, ako bi i slugu svojega cuo gdje te psuje; Jer srce tvoje zna da si i ti vise puta psovao druge." Prop. 7:21-22 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Mene odusevljava zivih bica Inzenjering. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 "Kako su veličanstvena dela Tvoja, Gospode!sve si premudrošću stvorio;ispuni se zemlja tvorevine Tvoje." DYNABLASTER and Zero је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 29. Sad otpuštaš u miru slugu svojega, Gospode, po riječi svojoj; 30. Jer vidješe oči moje Spasenje tvoje Volim_Sina_Bozjeg and Zero је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука