Jump to content

"СРЕЋАН" у Техерану (или: слобода против глупости)

Оцени ову тему

CecaV

Препоручена порука

правила теократије:    линк

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-27499642

ова вест има извесну симболику због наслова песме  (Happy) .

...   другим речима:   да ли је религија разлог да се некоме ускраћује срећа?

Подели на овим сајтовима

Религија би требало да је ту да укаже појединцу на пут ка срећи. Неки су срећни кад испуњавају своје себичне жеље. неко је срећан у блуду па би да сви људи буду блудници, неко је срећан кад украде, Неко кад отима од сиротиње. Коју врсту среће ти религија ограничава?

Неко је срећан кад помаже ближњима, ето таквима религија не смета да буду срећни, још их охрабрује.

Сви који лажу краду отимају од друштва а нису спремни да ишта дају за друштво њима религија смета на путу ка срећи. Паразити убијају домаћина ако се превише накоте а ово друштво је готово да издане од мноштва паразита. 

Подели на овим сајтовима

То што религију паметне главе користе да владају масом, то је нешто друго. Ја причам о религији каква би требало да буде а не о религијским институцијама које се користе у разноразне сврхе.  одувек је маса манипулисана, да ли преко дневника, интернета, религијских институција или реклама сасвим је свеједно, Никоме од ових није битна срећна маса већ срећа њих самих.

Подели на овим сајтовима

Da,samo sto se u njihovom slucaju ne radi o manipulaciji vec o kompletnom silovanju licnosti coveka

То је само привид. Спољни свет само верно одражава нас какви смо изнутра, духовно.  Неки људи су и овде несрећни јер очекују од власти да им обезбеди условеза живот. А људи свесни да од њих самих зависи квалитет њиховог живота не обазиру се на политичке и верске вође ве сами кроје свој живот пун среће смисла и лепоте. Нема ту силовања личности, то су само животне услови, Нека река је планинска са пуно кривина и камења  док је нека река равничарска, спора тиха.

Подели на овим сајтовима

Bila jednom dva pedera, voleli se, pa su hteli da se venčaju.      Onda su Mudraci izvesne religije poveli kampanju protiv venčavanja pedera, pa su Snagatori te iste religije prebili dva pedera.

Paralelna priča:  jedan religiozni mladi peder je izvršio samoubistvo ... jer nije mogao da pomiri sebe sa učenjem Mudraca iz sopstvene religije.

Подели на овим сајтовима

Iran je država koja je pogubila maloletnu devojku zato što je se šetala sama noću bez pratnje. Pogubili su dvojicu dečaka, isto maloletnika, jer je neko 'dojavio' da su homoseksulaci. Tako da iz te i sličnih rupa od država ništa ne treba da čudi...

Подели на овим сајтовима

Тектс на ББС и срећи...
А тај исти ББС својим послушним пропагандама многим Милицама Ракић по свијету не да да осјете шта је то стварно срећа.... 

Шта заправо желим рећи, питам се и сам... Па ваљда то да вијести са ББСја, овакве природе о Ирану, Сјеверној Кореји, Русији,..., узимам са огромном дозом резерве. Јер лажу, лажу, лажу... Исто ово има и у Саудијској Арабији али о томе нико не прича јер су им то финансијери и пријатељи!

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Bila jednom dva pedera, voleli se, pa su hteli da se venčaju.      Onda su Mudraci izvesne religije poveli kampanju protiv venčavanja pedera, pa su Snagatori te iste religije prebili dva pedera.

Paralelna priča:  jedan religiozni mladi peder je izvršio samoubistvo ... jer nije mogao da pomiri sebe sa učenjem Mudraca iz sopstvene religije.

А којој то религији је припадао тај млади педер, некој сатанистичкој. Колко ја знам у хришћанској припадају само морални људи. Колко сам ја упућен ислам благонаклоно гледа на педерастију. Додуше сура каже да само ако нема жена дозвољено је да удари инсан на инсана. Има жена које лежу под животиње и мушкараца који имају односе са животињама. Можда би и ту требало увести брак и венчање у белом. Не рече ми Цецо коју то слободу ти гуши религија? Очигледно , чим наводиш педере да је то нека сексуална слобода. Имаш неку девојчицу или ти је мало један мушкарац... један ко ниједан?

Подели на овим сајтовима

Тектс на ББС и срећи...

А тај исти ББС својим послушним пропагандама многим Милицама Ракић по свијету не да да осјете шта је то стварно срећа.... 

Шта заправо желим рећи, питам се и сам... Па ваљда то да вијести са ББСја, овакве природе о Ирану, Сјеверној Кореји, Русији,..., узимам са огромном дозом резерве. Јер лажу, лажу, лажу... Исто ово има и у Саудијској Арабији али о томе нико не прича јер су им то финансијери и пријатељи!

oko BBC-ja ....   slažem se.         elem, teokratija u Iranu  je specifična po sankcionisanju zapadne muzike, plesa, žurki, itd.         Bitno je ovu temu gledati "iznad" Irana,  i van islama.

Подели на овим сајтовима

А којој то религији је припадао тај млади педер, некој сатанистичкој. Колко ја знам у хришћанској припадају само морални људи. Колко сам ја упућен ислам благонаклоно гледа на педерастију. Додуше сура каже да само ако нема жена дозвољено је да удари инсан на инсана. Има жена које лежу под животиње и мушкараца који имају односе са животињама. Можда би и ту требало увести брак и венчање у белом. Не рече ми Цецо коју то слободу ти гуши религија? Очигледно , чим наводиш педере да је то нека сексуална слобода. Имаш неку девојчицу или ти је мало један мушкарац... један ко ниједан?

Grome, ...   je l tebe beše valja ignorisati ?     I nadati se da ti i tvoji istomišljenici manjina u SPC.               Da si u Iranu, možda bi postao pomoćnik ajatolaha?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...