Морава Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Bem ti kakvo pitanje Ubi me odgovor smišljam ga već 2 minuta ... Pa reci više Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ево ја се пријављујем да будем кум првом марсовцу који се буде крстио. DankaM and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Pa reci više Ne znam Морава је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ево ја се пријављујем да будем кум првом марсовцу који се буде крстио. Ja ću prvi da se oženim:)) Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ja ću prvi da se oženim:)) Ево ја се пријављујем да будем кум првом марсовцу који се буде крстио. Mars ce biti kolonizovan, tako da sta tu ima cudno...ljudi ko i mi, a ne zeleni sa veliki usima .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Караџићу је крштено Милутин, Илићу Александар. Мима и Сања су надимци... Морава, Volim_Sina_Bozjeg and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ne znam Pa lupi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Караџићу је крштено Милутин, Илићу Александар. Мима и Сања су надимци... aaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Караџићу је крштено Милутин, Илићу Александар. Мима и Сања су надимци... Spasio si me Морава је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Рекох једном већ, овај човек ме ,по својим изјавама, страшно подсећа на Тому Николића . Треба проверити ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Рекох једном већ, овај човек ме ,по својим изјавама, страшно подсећа на Тому Николића . Треба проверити ... a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 a? Па , бре, лупају да се земља тресе и један други . И то ама баш ничим изазвани , из ведра неба . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 ако кроз Христа долази спасење целој творевини, онда се и жива створења која можда настањују неке друге планете спашавају само васкрслим Господом. Зар су та жива створења ушата и носата ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука