Драгана. Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Опет ја, ал' ет' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Не знам шта значи у Христу, ал' знам шта значи у Европи ines, verum est in beer, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Не знам шта значи у Христу, ал' знам шта значи у Европи da nema bradu neko bi ga zamenio za ženu, izgleda atraktivnije od većine žena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 da nema bradu neko bi ga zamenio za ženu, izgleda atraktivnije od većine žena љепши од мене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 @ПиП Bravo majstore! Celu onu temu o evroviziji si objasnio jednom recenicom. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Нисам теолог, па ово можда и није тачно, али ја сам то увек схватала тако да су мушкарац и жена исти на нивоу духа, али да се разликују на нивоу душе и тела. :.mislise. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 У спасењу душе смо сви једнаки пред Богом. Е сада да не помислиш да је мушко малко једнакије: "Жене, покоравајте се својим мужевима као Господу, јер муж је глава жени као што је и Христос глава Цркви. Као што се Црква покорава Христу, тако и жене у свему својим мужевима (Еф.5, 22-24). Наравно говори се и о поштовању жене од стране мужа и тд... Данас се често помиње положај жене у друштву. Није битан спољашњи положај жене, већ оне унутрашње вредности као у осталом за све нас што је битно. Да споменемо само улогу мајке са свим врлинама које је прате. То је оно што мушкарац никада не може имати, ту вредност. Ок ни жене не треба и не могу да глуме очеве. Свако има свој удео у том јединству. Нема мужа без жене, нити жене без мужа. Нема инфериорности једног у односу на друго. Не могу постојати једно без другог у брачној заједници која је заједница љубави. SlobodanB, Лидија Миленковић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Nema musko zensko zato sto onaj ko je musko on je i zensko u sustinskom smislu. Kljuc i brava, jedno drugome daju smisao postojanja. Mislim ne razumem kakva su to pitanja. Џуманџи and ПиП је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrbinKatolik1995 Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Pravi hriscanin je i onaj koji se svim svojim srcem trudi biti najbolji prema svojoj zeni! Zena nije roblje,kojim se trgovati sme na razne nacine! Zena je ta koja,kao majka,svakoga od nas uci “prvim i najvaznijim koracima“ u zivotu. Nazalost,nisu svi takve lepe srece ali u Hristu smo SVI JEDNAKI!!! Bez obzira na pol i uzrast,naciju ili veru,rasu,itd. Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Двадесети Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Marko "3:31 I dođe mati Njegova i braća Njegova, i stojeći napolju poslaše k Njemu da Ga zovu. 3:32 I seđaše narod oko Njega. I rekoše Mu: Eto mati Tvoja i braća Tvoja i sestre Tvoje napolju pitaju za Te. 3:33 I odgovori im govoreći: Ko je mati moja ili braća moja? 3:34 I pogledavši na narod koji seđaše reče: Evo mati moja i braća moja. 3:35 Jer ko izvrši volju Božju, onaj je brat moj i sestra moja i mati moja." Kraj objašnjava odnos izmedju Hrista i nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Marko "3:31 I dođe mati Njegova i braća Njegova, i stojeći napolju poslaše k Njemu da Ga zovu. 3:32 I seđaše narod oko Njega. I rekoše Mu: Eto mati Tvoja i braća Tvoja i sestre Tvoje napolju pitaju za Te. 3:33 I odgovori im govoreći: Ko je mati moja ili braća moja? 3:34 I pogledavši na narod koji seđaše reče: Evo mati moja i braća moja. 3:35 Jer ko izvrši volju Božju, onaj je brat moj i sestra moja i mati moja." Kraj objašnjava odnos izmedju Hrista i nas. Šta znači to izvršiti Božiju volju? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Mislim ne razumem kakva su to pitanja. Kolika si ti legenda ) "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Nema musko zensko zato sto onaj ko je musko on je i zensko u sustinskom smislu. Kljuc i brava, jedno drugome daju smisao postojanja. Mislim ne razumem kakva su to pitanja. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука