Александрида Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ewEv1mCQUYs Ne znam da li neko voli operske arije, ali skoro sam otkrila sjajna izvođenja Elizabet Švarckopf :rolleyes:Pa rekoh da podelim sa vama... "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Sens-Sans, Ziloti i Rahmanjinov! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Paganini, La Campanella... remek-delo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xtQnuz1LgYw&feature=share Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 provali macka...sad mi pade na pamet autostoperski vodic kroz galaksiju,ova macka mora da je iz te price,btw sjajan komad! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xtQnuz1LgYw&feature=share ово је монтажа ево оригинала: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 1, 2012 Пријави Подели Написано Мај 1, 2012 Скопљанац and Марио Токовић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 1, 2012 Пријави Подели Написано Мај 1, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука