w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Moj omiljeni kompozer 0110_hahaha Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Da li neko zna koja je ono klasicna muzika,odnosno ko je komponovao tu stvar,a cuje se u filmo od Olivera Stouna "Platoon".Bi bih veoma zahvalanm kad bi neko postavio l8ink sa youtube sa tom muziko А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 verovatno misliš na ovo Platoon Soundtrack - Adagio For Strings "ADAGIO FOR STRINGS" Written by Samuel Barber Arranged and Conducted by Georges Delerue Used by arrangement with G. Schirmer, Inc. a evo i celog listinga http://www.imdb.com/title/tt0091763/soundtrack i ovde http://www.soundtrackcollector.com/catalog/soundtrackdetail.php?movieid=2293 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Waltz of Beauty(Relaxing music) Eugen Doga ruski kompozitor koji je uglavnom pisao filmsku muziku. Poznat je valcer iz filma "Moja slatka umiljata zver". Evo još jedan lagani valcer, vidi se da mu je uzor Šostakovič. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Klasicna muzika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ღ ♥ .* Peace and Love *.♥ ღ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Е ОВО ЈЕ ДОБРО ОДРАЂЕНО. William Orbit 'Barber's adagio for strings' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Bravo Martiriije! slava3 Zaista sam uživala u muzici koju si postavio slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Bravo Martiriije! smej.gif Zaista sam uživala u muzici koju si postavio еееееее smej.gif hvala ево ј Ош једне али друга верзија јест мало живахнија ал ОК Electric Violinist Linzi Stoppard Rocks Adagio For Strings... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Хвала ти Мартирије, суперишка! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Хвала ти Мартирије, суперишка! можда сам мало претерао са овим клиповима али 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука