Jump to content

Класична музика :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пераја не свира баш са великим осећајем, али веома професионално

Успомене, хаха, кад сам ово свирао професорки пре икс година, коментар је био (после многих других) "иди кући и навежбај нешто једном у животу" изречен у пијанисиму (лакше бих поднео фортисисимо ) ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Serenada"  

iz zbirke pesama "Labudova pesma" (posthumno izdate)

http://www.youtube.com/watch?v=SoPZswXiZHE

"I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam."

Подели на овим сајтовима

@@Драшко, odličan je!

Evo još nešto od Bramsa. Mnogo lepo. Sav se topim kad ovo slušam! Namestio sam da počne od drugog stava, valjda će uspeti. počinje oko 11:20.

The second movement begins with a quotation above the music of a poem by Otto Inkermann under the pseudonym C.O. Sternau.

Through evening's shade, the pale moon gleams
While rapt in love's ecstatic dreams
Two hearts are fondly beating.

http://youtu.be/YcbROXu5jOE?t=11m20s

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...