Николa Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Ne znam kako ovo dosad nisam čuo! **Sarah је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Ne znam kako ovo dosad nisam čuo! то ти је уводна шпица на радио емисији "време музике" ако се не варам "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 @@Драшко, Jutros me je budila mini linija pa sam čuo ovo! Mislim da je bilo u emisij Klasiku molim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Николa, **Sarah, Славен and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 @@Драшко, Jutros me je budila mini linija pa sam čuo ovo! Mislim da je bilo u emisij Klasiku molim! Тацшно, тако "класику молим" Време музике има неку живахнију, барокну шпицу "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 @@Драшко, do skoro je za "Klasiku molim" odjavna špica bio neki Vivaldijev koncert, baš živahan. To sam već postavljao! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 @@Драшко, do skoro je za "Klasiku molim" odjavna špica bio neki Vivaldijev koncert, baš živahan. To sam već postavljao! да да , нешто онако та` танана танана "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Evo još jedared! Neće da škodi. **Sarah, Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Evo još jedared! Neće da škodi. са све катедралом Св Павла тханкс Ник **Sarah and Николa је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 obi-wan and **Sarah је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 **Sarah је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 **Sarah је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Kad smo već kod klasične gitare može i sećanje na Alhambru Јелина and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука