Jump to content

Класична музика :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи;

https://www.facebook.com/pravoslavni

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сад слушам ово што си поставио, и апропо питања, мислим да је одличан композитор. То сам одавно помислио, слушајући местимично његова дела

Доста добре камерне музике, чак има и за клавир неких инструктивних композиција у збиркама колко се сећам

У ствари најјачи утисак ми  је да је озбиљан , јер у бароку има и доста китњастог а чини ми се да код њега нема

Добра композиција коју си поставио

Хвала

(све ово је само мој утисак, није музиколошко мишљење :) )

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Telemann was very highly regarded by colleagues and critics alike. Numerous theorists (Marpurg, Mattheson, Quantz, and Scheibe, among others) cited his works as models, and major composers such as J.S. Bach and Handel bought and studied his published works.

Particularly striking examples of such judgements were produced by noted Bach biographers Philipp Spitta and Albert Schweitzer, who criticized Telemann's cantatas and then praised works they thought were composed by Bach, but which were, in fact, composed by Telemann, as was shown by later research. LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

praised works they thought were composed by Bach, but which were, in fact, composed by Telemann, as was shown by later research. LOL

LOLL :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=sq8ZI1CZy8E

snimite ovog irskog kompozitora, John Field

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...