nana Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 @, Koja lirika... Prevazišao je Šopena! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 специјално за JESSY мислим да ће јој се свидети Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 heaven Биљана and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 heaven иди бре Ниџо, ђе ме нађе, кад ово слушам редовно плачем иначе су ми оп24 мазурке, омиљене али ова.....цепа душу Николa је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 @Πρόκλος ὁ Διάδοχος, Koja lirika... Prevazišao je Šopena! Да, брутално! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 5, 2013 Пријави Подели Написано Март 5, 2013 http://youtu.be/Wf8jOFNIiTs ово сам свирао пре скоро 15 година добро сам га прашио тада (можда сам и малко брже свирао од овога хахаха) сад.....не бих мого , тачније не бих се усудио хехе средњи део је пољска Божићна химна,"Lulajże Јezuniu" изузетно дирљива Иван ♪♫, Лидија Миленковић, Николa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Драшко and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Николa and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Моцарт - Мала ноћна музика KV525 Биљана and Николa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OFrrnIR56jc nana, Биљана and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Николa, Иван ♪♫ and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 http://youtu.be/l3e25kvBF0o Лазар Нешић and Николa је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука