w.a.mozart Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Николa, Драшко and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 svirao sam za diplomski ovaj koral lepa muzika Иван ♪♫, Николa and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Шта мислиш о овом ферарију: ал' свира ко змај Николa and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Најбољи и непревазиђени Штраус млађи! Николa and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Шта мислиш о овом ферарију: ал' свира ко змај Lisičica i svira i izgleda (blush) ko Zmaj! Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 ccvige Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=y5ot-88UV-Y Jedan od komentara sa jutuba:"Reverie"- A state of being pleasantly lost in one's thoughts; a daydream. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Најбољи и непревазиђени Штраус млађи! Brams je negde rekao da bi dao sve, samo da je on komponovao "Na lepom plavom Dunavu". Stvarno je neprevazidjeno! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Омињени пијаниста. Нисам га много волео кад сам активно свирао (идол ми је био Рихтер), али га данас волим и више од Свајтослава. Не знам шта пре да поставим, ели ових дана слушам ово, спој два генија: (послушати до краја) Драшко and Николa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Николa је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 vožnja Николa је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука