Oglo Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 šverc comerc http://www.youtube.com/watch?v=iD7jO0dln0k&feature=related "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Јес` да не свирам клавир, али је деда имао најчуднију технику икад... Без обзира звучи супер. Ево још једног генијалца на клавиру: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Александрида је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Da se pohvalim, ovo sam uz dosta muke i truda naucio da sviram, i jos vezbam Naravno ni izbliza ne sviram kao Valentina: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a6MMW-NJmt8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Александрида је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука