Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

А, па то нису били Руси него су дошли неки ванземаљци и правили се да су Руси, а њих су држали у свемирском броду. Онда кад је дошо Путин Величанствени он је отерао ванземаљце и вратио праве Русе из свемирског брода... :)

У стварности, комунистички официри који су чинили најгора зверства у историји дан данас живе у Москви и примају државне пензије. Били су на победничкој страни јбг. За њих није било Нирнберга...

А да ли су Американци и њихови официри одговарали за злочиначко бомбардовање Југославије 1999? Или за бомбардовање Србије 1944? И они су били ,,победници" па за њих није било Нирнберга.

Али ви русофоби често волите да видие трунку у руском оку, а не видите балван у америчком. 

Али, којом ви логиком изједначавате читав руски народ са комунистичком идеоогијом (која најмање везе у суштини има са руским народом) мени стварно није јасно?

Подели на овим сајтовима

Norlno kada je zapad kolekvka moderne civlizacije. Takodje su nastali Mobilni telefoni, kompjuteri, prvi automobil, i gomilu stvari zahvaljujuci kojima zivis dobro.

Daj batali vise tim glupim generalizacijama da prozivas zapad.... smesno je.... sta ti uzimas kao argument...

Zapad je kolevka moderne civilizacije i kao takav normalno da mozes naci gomilu dobrih ali i gomilu losih stvari koje su nastale tamo.

isto tako moze da se kaze za istog i za rusiju.

Ti konstantno pricas, kao neko poredjenje rusije i zapada. STo lepo ne kazes brate mili "meni se rusija vise svidja" a ne tu da smisljas neke glupave argumente da nama dokazuejs da je rusija bolja od zapada... kao da uopste postoji neko "takmicenje"

Ви не схвате да западна цивилизација има много својих негативних елемената, а то су између осталих и ово што сам побројао.

И то је део западне цивилизације, свиђало вам се то или не. Ја не генерализујем, само указујем на то да та цивилизација није тако ,,бајна и величанствена" како би ви волели да буде. 

Не, ја не тврдим да је Русија ,,идеална" и да она нема својих мана, има свакако, али у поређењу са западом ипак мање. Нису у Русији настали ни комунизам, ни нацизам, ни расизам, ни фашизам, итд. колико год се неки појединци трудили да прикажу и да изједначе поменуте идеологије са руским народом. 

Подели на овим сајтовима

А шта је то "глобализам" и зашто је толико страшно?

Имам утисак да се неки појмови користе као оно кад плашиш малу децу - "караконџуле" итд. :)

Глобализам и мондијализам су исто оно што је био некад комунизам.

Укидање Вере, традиције, морала, нација и националних идентитета и држава. Унифицирање света по једном моделу (овога пута америчком). Стварање једне светске државе и једне светске владе (комунисти су то хтели да постигну ,,светском револуцијом", а ови ,,светском наранџастом револуцијом" или отвореним окупацијама других држава).

И врло је занимљиво да су исти народи који су били на удару комунизма сада на удару глобализма и мондијализма. Иначе, Миломир Марић, аутор књиге ,,Деца комунизма" је рекао да је једном у шали питао Американце што њега никад нису узели да буде њихов човек, него већином за тај посао узимају бивше комунисте, а они су му рекли: ,,кад ниси знао да служиш комунизму, нећеш знати да служиш ни нама". Паметном довољно. 

Подели на овим сајтовима

Е хвала ти, ово си лепо приметио, ову паралелу између комунизма и глобализма. То је то.

Подели на овим сајтовима

Ups, izvini nisam znao da si se i ti tad borio s njima rame uz rame posto imas informacije koje se prilicno kose sa zvanicnom istorijom...

Шта се од овога што сам написао ,,коси са званичном историјом"? Јел то да идеолози комунизма нису били Руси? Јел то да оснивач Црвене Армије Троцки није био Рус? Јел то да већина владара СССР-а није било руског порекла? Јел то да су комунисти убили око 4 милиона Руса? Јел то да су се у Црвеној Армији поред Руса борили и припафници других народа? Дакле, кажи ми шта се конкретно од овига што сам написао ,,коси са званичном историјом"?

Подели на овим сајтовима

Мене ужасно иритира наслов. шта је "лош укус за лепо"? Јел може да стоји "Победа неукуса на Евросонгу"?

Подели на овим сајтовима

Шта се од овога што сам написао ,,коси са званичном историјом"? Јел то да идеолози комунизма нису били Руси? Јел то да оснивач Црвене Армије Троцки није био Рус? Јел то да већина владара СССР-а није било руског порекла? Јел то да су комунисти убили око 4 милиона Руса? Јел то да су се у Црвеној Армији поред Руса борили и припафници других народа? Дакле, кажи ми шта се конкретно од овига што сам написао ,,коси са званичном историјом"?

To da u Crvenoj armiji jedino rusi nisu cinili zverstva... Pa mi je fascinanto kako znas koji je vojnik cinio zverstva a koji ne... Tolko..

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zašto je naziv teme promenjen? Baš me zanima ko je urgirao na tome. :)

Šta je nego nakaza neko ko je muško, operisan u žensko, sa muževnijom bradom od većine. Čovek se unakazio.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...