Juanito Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ништа без вaтрених јужњакиња. w.a.mozart, Милан Ракић, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Гле сад кад и Карлеуша пусти браду. Ај` у десет евра да `оће? Много је куме ! Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Правда за наше брадате жене! Милан Ракић, Млађони, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovanovic Ana Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Bog ce nama svima suditi !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Bog ce nama svima suditi !!! DOBRO! Shvatili smo!!! Grizzly Adams, w.a.mozart, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 DOBRO! Shvatili smo!!! Да, да...и теби мрачни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 zarad malo novca i svetske slave ljudi su spremni na svakojaka ponizenja..zalosno.. Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Crveni Baron, Миљан Јокић, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Павел из Москве Швеђанка из ЕУ Grizzly Adams, drvce, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 У моје време била она Boy George дечко са сукњицом и ником ништа... Чак су биле популарне песмице, свирали ми то, певали и није се дизала велика бука. Ово бре данас све неко цимање, не знам шта је овом народу. А и стварно сам изненађен да ту фриковизију неко још гледа. То је бре већ деценијама обично смеће... Do you really want to hurt me, do you really want to make me cry... Срђан Шијакињић, Juanito, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 А и стварно сам изненађен да ту фриковизију неко још гледа. То је бре већ деценијама обично смеће... То је од времена овога Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Gordana ., Никола Поповић, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Да, да...и теби мрачни Ja imam protekciju, ne bi verovao kolki smo drugari Bog i ja ;-) Ђуро Станивук and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ja imam protekciju, ne bi verovao kolki smo drugari Bog i ja ;-) Ни ти не би веровао... Срђан Шијакињић, cloudking, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 У моје време била она Boy George дечко са сукњицом и ником ништа... Grizzly Adams and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука