Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 529
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Гле сад кад и Карлеуша пусти браду. Ај` у десет евра да `оће?

Много је куме !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

zarad malo novca i svetske slave ljudi su spremni na svakojaka ponizenja..zalosno..

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

У моје време била она Boy George дечко са сукњицом и ником ништа... Чак су биле популарне песмице, свирали ми то, певали и није се дизала велика бука. Ово бре данас све неко цимање, не знам шта је овом народу. А и стварно сам изненађен да ту фриковизију неко још гледа. То је бре већ деценијама обично смеће...

Do you really want to hurt me, do you really want to make me cry... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А и стварно сам изненађен да ту фриковизију неко још гледа. То је бре већ деценијама обично смеће...

То је од времена овога :)

Подели на овим сајтовима

Да, да...и теби мрачни :)

Ja imam protekciju, ne bi verovao kolki smo drugari Bog i ja ;-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...