Slavko... Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Iskren da budem nisam pratio ovo imao sam preca posla, malopre sam video na tv-u ste se desava i bas mi je drago sto sam propustio ovu TRAGIKOMIKU. Kada sam ga video nije mi bilo dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Зар још увијек расправљате о овоме :.mislise. Crveni Baron and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Toliko price o jednom od najvecih festivala kicha, cccc. Баба, Crveni Baron, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 RYLAH, Ђуро Станивук, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Brijanje brkova i jeste jedna od kazna u Karadordevoim zakoniku. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Sećam se i reči tad 14-godišnjeg malog Raše, sina restoratera (i najvećeg seoskog švalera) sa jedne naše planine iz srca Šumadije, gde moje društvo odlazi više od decenije na letovanje i zimovanje. Počeo on da izlazi sa nekom curicom, koja je bila prilično tamna i maljava, a moji ortaci mu kažu: Ali, Rašo, pa ona ima brkove. A on će: Pa šta, imam ih i ja... I sad vidite šta je čovek Srbijanac sa proevropskim vrednostima feeble, N.Petrovic, drvce and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Nemoj da glumataš. i glumatanje dozvoljeno ako je ad majorem Dei gloriam, zar ne? Панарет је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Kuda ide ovaj svet.... TUGA svet ide upravo tamo gde i treba da ide i gde se očekuje da ide 13 A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se. 14 Ali ti stoj u tome što si naučio i što ti je povereno, znajući od koga si se naučio http://wwwyu.com/biblija/552ti003.htm Oglo, Лидија Миленковић, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Нисам испрати тему ,не знам да ли је било ово,али може нам открити још неких мушких детаља код дотичног лика... rise like a phoenix LOL RYLAH, DankaM, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Btw, mislim da je naslov teme u najmanju ruku nekorektan, šta god neko mislio o Wurstu/ici. Kao i stavljanje slika "bradatih žena" u kontekstu teme, jer su to osobe koje su imale hormonske ili genetičke poremećaje, nisu bile transvestiti i nemaju nikakve veze sa ovim likom i celom temom. Izvni, ali nakaza je nakaza i moje je pravo da svakog koga smatram nakaznim tako i oslovim. Sta da im radim kad su genetske nakaze? Da im kazem, niste vi nakaze? Propagiranje njihove nakaznosti degradira moju ispravnost. DankaM, Срђан Шијакињић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ma Evrovizija je klasican vasar,ne znam zasto ona uopste i jos postoji... Kakav je to evropski festival koji nije sposoban da od 30 pesama godisnje ne moze da iznedri bar jedan hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=rAOZpFO8n_g Милан Ракић, Ayla , Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Милан Ракић, Данче* and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ништа без вaтрених јужњакиња. w.a.mozart, RYLAH, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука