Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sećam se i reči tad 14-godišnjeg malog Raše, sina restoratera (i najvećeg seoskog švalera) sa jedne naše planine iz srca Šumadije, gde moje društvo odlazi više od decenije na letovanje i zimovanje. Počeo on da izlazi sa nekom curicom, koja je bila prilično tamna i maljava, a moji ortaci mu kažu: Ali, Rašo, pa ona ima brkove. A on će: Pa šta, imam ih i ja...

I sad vidite šta je čovek Srbijanac sa proevropskim vrednostima :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Nemoj da glumataš.

i glumatanje dozvoljeno ako je ad majorem Dei gloriam, zar ne?  :pivo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kuda ide ovaj svet.... TUGA :(

svet ide upravo tamo gde i treba da ide i gde se očekuje da ide

13 A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se.

14 Ali ti stoj u tome što si naučio i što ti je povereno, znajući od koga si se naučio

http://wwwyu.com/biblija/552ti003.htm

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Нисам испрати тему ,не знам да ли је било ово,али може нам открити још неких мушких детаља  код дотичног лика... :)))

10258845_10203107482362050_1037496136390

rise like a phoenix LOL

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Btw, mislim da je naslov teme u najmanju ruku nekorektan, šta god neko mislio o Wurstu/ici. Kao i stavljanje slika "bradatih žena" u kontekstu teme, jer su to osobe koje su imale hormonske ili genetičke poremećaje, nisu bile transvestiti i nemaju nikakve veze sa ovim likom i celom temom.

Izvni, ali nakaza je nakaza i moje je pravo da svakog koga smatram nakaznim tako i oslovim. Sta da im radim kad su genetske nakaze? Da im kazem, niste vi nakaze? Propagiranje njihove nakaznosti degradira moju ispravnost.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...