Justin Waters Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ???????, ??????????????????? ??? ?? ? ??????????? ?????? ??? ? ?????? 34. ??????????? ??????. ???????: ????? ?? ??? ???? ? ????? ?? ??? ???. ?? ?? ??????? ???? ?????? ? ?????. ? ?? ?? ?? ????? ??? ??? ????, ?? ?? ??? ?? ???????? ? ?????? ????? ????? ????????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?? ?????? ?????? ?? ????? ? ?????? ??????? ????? ?? ???????? ??????. ?????????? ?? 101 ? ?????. ????? ?? ?????? ?? ????? ?? ?? ??? ????????? ??? ??. ??????????? ?? ??????? 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha ?? ???? ?? ???, ? ???? ??? ?? ??????, ????? ?? ??? ???? ??? ?? ???? ???? ?? ??????, ?? ??? ????? ?? ?????? ( ?????? ) ?????? ??? ?? ??? ? ???, ?????? ???? ?????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zvezdana zvezda Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 A facebook je sa blagoslovom jel :smiley:? Sto je najporaznije tamo ima najvise misionarenja i svega i svacega,pa cak i vredjanja. A ide li ko na pdf Religija na Krstrici?Makar samo da cita? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 посећујем. занимљиво ми је како неки сајтови са очигледним православним садржајем, само због једног текста или члана који нема везе са мозгом може тако брзо да отрује јако велику популацију, а ми одавде не можемо месецима да приволимо неког на свето причешће. реално, одем да учим странпутицу, шта НЕ треба радити. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 sajt čini mnogo više nego template i blagoslov..bitan je i blagoslov ali... sajt čine ljudi... nekada vas u" sopstvenoj kući" više povrede i uvrede nego u tuđoj da, posećujem i da, pročitala sam sve prethodne postove Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 па.. слабо... више сам на неким другим сајтовима који нема шансе да добију неки благослов 0104_cheesy ма волим фотографију, нијеме филмове, старе владаре, антикварнице, поштанске маркице, сир, џез, Луиз, књиге, тако да лутам и по таквим форумима... више..него на овим... мада била сам на овом "Борба за веру"... чепркала.. ништа посебно... е да гледала сам и ихтус... чепркала.. и опет ништа 0104_cheesy ово је једини форум такве врсте да га посјећујем, 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Ја посећујем доста сајтова,само не знам да ли имају благослов? Светосавље Ихтус Борба за веру Поуке... "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 http://www.pakibitija.com/index.php Да ли неко зна какав је ово сајт ? Нисам нигдје видео благослов 8084.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Koji sajtovi sem ovog imaju blagoslov episkopa? Znam neke koji nemaju, ili im to ne piše na portalu, ali su veoma dobri. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Koji episkopi su dali blagoslov za rad ovog sajta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Koji episkopi su dali blagoslov za rad ovog sajta? Надлежни епископ у чијој је епархији и власник сајта. Епископ Јован (Шумадијски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Пошто интернет не спада у физичке оквире неке епархије, да ли се онда може тражити благослов од било ког владике за рад неког сајта. наравно, али клир који води сајт упада у епархијску одговорност владике. klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 http://www.pakibitija.com/index.php Да ли неко зна какав је ово сајт ? Нисам нигдје видео благослов klapklap чувени сајт који је у скорије време на интернету објавио подсетник за женску исповест са 1000 и нешто ставки.касније и цела Црква поднела подсмех због очигледних будалаштина у том подсетнику. запамтих једну ставку: 915. Гласно говорим. navijanje navijanje navijanje :cheesy2: :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Ихтус Борба за веру ова два раде директно против Цркве. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Ихтус Борба за веру ова два раде директно против Цркве. Они то исто кажу за овај форум. А по мени није једино мерило квалитета и поузданости неког сајта на ком се исповеда православље и Наука Господња то да ли има благослов неког од епископа или не. И на Ихтусу и на Борби за веру се може пронаћи много душекорисних текстова, видео материјала и музике. А на сваком форуму има одређена доза саблазни коју свако тумачи на свој начин. Некоме је саблазан тврд став у исповедању вере и покушај њене одбране од духа овога света, а некоме опет превише слободарски, по разуму и либерални ставови о питањима учешћа СПЦ у ССЦ или екуменском покрету, о папи и "сестринској цркви", празнословље те спрдња кад јој место и време није и томе сл. Дакле нема ни један идеалан и безгрешан форум или сајт јер на сваком пишу грешни људи. Нити је то Ихтус, нити су то Поуке, нити је то Борба за веру. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука